Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA e - shop: Αυτό το παντελόνι baby pink είναι ο,τι πιο άνετο και in fashion για την άνοιξη - καλοκαίρι

Θα το λατρέψετε!

10 Απριλίου 2020 11:05
ZARA e - shop: Αυτό το παντελόνι baby pink είναι ο,τι πιο άνετο και in fashion για την άνοιξη - καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020 έχει φτάσει στα καταστήματα Zara, κι εφόσον είναι κλειστά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας τους οι γυναίκες κάνουν τις αγορές τους για να είναι έτοιμες για... όταν ανοίξουν οι πόρτες της καραντίνας!

Ωστόσο, ένα είναι το παντελόνι που έχει ξεχωρίσει κι έχει ήδη "χτυπήσει" κόκκινο στις πωλήσεις. Είναι τύπου paperbag και είναι από ύφασμα σερζέ και συνδυάζεται άψογα με τοπάκια όπως αυτό!

Έχει ένα ασυνήθιστο χρώμα, από την άποψη πως δεν βλέπουμε πολύ συχνά ροζ παντελόνια, όμως έχει κατακτήσεις τις γυναικείες καρδιές αφού έχει στιλ και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, είτε με sneakers κι ένα απλό t-shirt για καφέ είτε με πέδιλα κι ένα υπέροχο crop top για ποτό. Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ, που θα προσθέσουν έξτρα λάμψη στην εμφάνισή σου.

Ψηλόμεσο παντελόνι με μέση τύπου paperbag. Τσέπες patch μπροστά και πίσω. Λεπτομέρεια τονισμένες ραφές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό και εξωτερικό κουμπί σε αντίθεση

Μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ και να σας το φέρουν έξω από την πόρτα σας.

Zara ξεπούλημα: Το πουλόβερ που έκανε πάταγο φέτος μόνο με 12,99€ από 25,95€

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο το να αγοράσετε ένα πουλόβερ τον μήνα Απρίλιο, αλλά γιατί όχι σε μια τόσο οικονομική τιμή; Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο. Αυτό το απαλό πουλόβερ είχε κάνει πάταγο φέτος και τώρα θα το βρείτε 12,99€ από 25,95€ στα ZARA.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας, και τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online. Έτσι και θα γεμίσετε την ντουλάπα σας με φθηνά κομμάτια, αλλά και θα σας φτιάξει η διάθεση. Τα καταστήματα Zara, λοιπόν έχουν όλα τα χειμωνιάτικα σε σούπερ τιμές.

Κοιτάζοντας λοιπόν, αυτές τις τιμές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί πουλόβερ με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι, και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για την... ντουλάπα σας, δείτε εδώ μια ακόμα "τρελή" προσφορά, που αφορά ένα παντελόνι. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας τώρα.

ΑΠΑΛΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΧΑΚΙ - 1509/007

 

Ροή ειδήσεων

Share