Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πήρε μαγειρική σόδα και την έβαλε στο πιγούνι - Το πρωί ξύπνησε και...

Θα το κάνετε σίγουρα!

5 Απριλίου 2020 08:59
Πήρε μαγειρική σόδα και την έβαλε στο πιγούνι - Το πρωί ξύπνησε και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα γίνει αν βάλετε μαγειρική σόδα στο πιγούνι σας και το τυλίξετε με έναν επίδεσμο; Δοκιμάστε το άμεσα και θα μας θυμηθείτε.

Όλοι γνωρίζουν ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως για παράδειγμα στον καθαρισμό του μπάνιου. Αλλά ξέρατε, ότι η σόδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην περιποίησή σας;

Κι όμως! Συγκεκριμένα, η σόδα θα σας βοηθήσει να "διώξετε" την τριχοφυΐα που έχετε στο πιγούνι σας. Το μυστικό είναι απλό και θα σας το παρουσιάσουμε παρακάτω.

Για την τριχοφυΐα στο πρόσωπο θα χρειαστείτε

  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 200mL βραστό νερό

Διαδικασία

  • Αναμείξτε τη σόδα με το βραστό νερό και αφήστε το διάλυμα να κρυώσει.
  • Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβακιού στο διάλυμα και στη συνέχεια στραγγίξτε το.
  • Στερεώστε στα σημεία με τριχοφυΐα με επίδεσμο.
  • Αφήστε το για μια νύχτα. Το πρωί, αφαιρέστε τον επίδεσμο, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε μια θρεπτική ενυδατική κρέμα.
  • Επαναλάβετε την διαδικασία κάθε μέρα μέχρι να παρατηρήσετε διαφορά.
  • Αυτό το διάλυμα αφυδατώνει τα θυλάκια των τριχών με αποτέλεσμα να πέσουν. Επειδή όμως η σόδα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, κάντε μια δοκιμή πριν δοκιμάσετε αυτή τη θεραπεία.

Παίρνει μαγειρική σόδα και την τρίβει στη μύτη της με μια οδοντόβουρτσα - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι πάμπολλες και δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν! Ακόμη μία που έως σήμερα αγνοούσαμε ανακαλύψαμε και μας έκανε να ενθουσιαστούμε! Η σόδα είναι καυστική αλλά όχι σε επικίνδυνο βαθμό κάτι που την καθιστά ένα μοναδικό "φάρμακο" σε θέματα ομορφιάς.

Αυτή η γυναίκα μας δείχνει με έναν πολύ απλό τρόπο πως μπορούμε να σωθούμε από τους φραγμένους πόρους τους δέρματος και από τα μαύρα στίγματα χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα και λίγο νερό.

Ρίχνει, λοιπόν σε ένα πιάτο μαγειρική σόδα και την ψεκάζει με λίγο νερό με σκοπό να δημιουργήσει μια πάστα. Στη συνέχεια με προσεκτικές κινήσεις και με τη βοήθειας μιας οδοντόβουρτσας της τρίβει στο πρόσωπο της και όταν την αφαιρεί φαίνεται ξεκάθαρα πως κάθε ίχνος στίγματος έχει εξαφανισθεί!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις της μαγειρικής σόδας στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι αν προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς με βασικό συστατικό τη μαγειρική σόδα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ανακατέψετε σόδα με μέλι και το φάτε!

 

Ροή ειδήσεων

Share