Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Βρες στο e-shop την πιο in fashion τσάντα μέσης μόλις με 12 ευρώ

Φοριέται πάντα και παντού!

26 Μαρτίου 2020 15:29
Stradivarius: Βρες στο e-shop την πιο in fashion τσάντα μέσης μόλις με 12 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μοναδικό belt bag βρήκαμε στα Stradivarius με μόνο 12 € και πραγματικά θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την μόδα που έχει έρθει από τον χειμώνα και έχει κερδίσει όλες τις fashionistas εκεί έξω.

Είναι από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα ότι η μόδα κάνει κύκλους και πως όλα αυτά που βλέπουμε στα ’80 s και ’90s, ήρθαν ξανά, να μας θυμίσουν το ποτέ μη λες ποτέ και να τα φορέσουμε και εμείς όπως οι μαμάδες μας.

Όπως για παράδειγμα, τα belt bags ένα κομμάτι σίγουρα που πολλές δεν το θέλαμε καν, αλλά είναι αναμφίβολα πολύ βολικό. Και όχι, δεν θα τα αποκαλέσουμε «μπανάνα».

Το μοναδικό belt bag από τα Stradivarius με μόνο 12 ευρώ!

Τώρα που έχουμε άπλετο χρόνο στο σπίτι και δεν μπορούμε να πάμε στα καταστήματα αφού είναι κλειστά, χαζεύουμε τα eshop τους και βλέπουμε κομμάτια που ξεχωρίζουν και λατρεύουμε καθώς είναι μοναδικά.

Είναι μια διακριτική επιλογή και μπορείς να την συνδυάσεις με πολλά χρώματα, αφού η ίδια είναι σε αρκετά ήπιο τόνο.

Ακόμα και αν δεν είσαι fan των belt bags, δεν μπορείς να πεις όχι σε αυτό, αφού δίνει την πιο όμορφη και σικάτη «χροιά» στο ντύσιμο σου.

Μπορείς να τη συνδυάσεις και με αυτά τα καταπληκτικά sneakers από H&M!

12,99 €

Θα το βρεις εδώ

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Ροή ειδήσεων

Share