Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H&M: Βρήκαμε την τάση της σεζόν και δεν είναι άλλο από cigarette μαύρο παντελόνι

Έχει φανταστική τιμή!

17 Μαρτίου 2020 13:13
H&M: Βρήκαμε την τάση της σεζόν και δεν είναι άλλο από cigarette μαύρο παντελόνι

Θες και εσύ να αλλάξεις το στυλ σου, αλλά δεν θες να ξοδευτείς κιόλας για να τα καταφέρεις; Στα H&M συνδυάζεις στυλ και άνεση πολύ εύκολα και γρήγορα! Βρες το ιδανικό παντελόνι για όλες τις ώρες που θα σε "σώσει" και θα αγαπήσεις.

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να "μαγνητίζουν" στο πέρασμά τους, τότε αυτό είναι το ιδανικό κομμάτι για σένα. Και το καλύτερο; Η τιμή του είναι τόσο προσιτή, όσο και η άνεσή του.

Και όμως υπάρχει παντελόνι που θα σε κάνει να δείχνεις κομψή και elegant, χωρίς να αναγκαστείς να βάλεις τον εαυτό σου στην διαδικασία του να φορέσεις κάτι που δεν θα σε βολεύει.

Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα μιας και είναι ιδανικό τόσο για το γραφείο σου, όσο και για τις βραδινές αλλά και καθημερινές σου βόλτες ανάλογα με τι παπούτσι θα το συνδυάσεις. Κάνε το δικό σου εδώ!

Ωστόσο, για να εντυπωσιάσεις, μπορείς και να το συνδυάσεις με αυτή την τέλεια τσάντα. Είναι μια νέα τάση που έρχεται κατευθείαν από το εξωτερικό.

H&M: Το κλασσικό παντελόνι σε μαύρη απόχρωση που θα δείχνει τα πόδια σου ψηλόλιγνα - Κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Σε όλα τα καταστήματα των H&M θα βρεις το κατάλληλο παντελόνια που θα δείχνεις τα πόδια σου να δείχνουν σαν μοντέλου. Κοστίζει μόνο 10 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν λεπτά πόδια, αλλά βαριούνται το γυμναστήριο, τότε αυτό το παντελόνι θα σε «σώσει».

Είναι στην πιο οικονομική τιμή και δεν βρίσκεται καν στα εκπτωτικά. Αν βρίσκεται προς το τέλος του μήνα και έχεις χαλάσει όλο σχεδόν τον μισθό, αλλά η κολλητή θέλει να πάτε για ψώνια, μπορείς να κάνεις και εσύ μια αγορά, η οποία θα είναι προς όφελος σου. Και είναι χαμηλή η τιμή του και θα αναδείξει τα πόδια σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ψηλόμεσο skinny παντελόνι, το οποίο φτάνει σε μάκρος μέχρι τους αστραγάλους. Είναι ελαστικό, αλλά η εφαρμογή του είναι πολύ στενή, με αποτέλεσμα να «κρύβει» τυχόν ατέλειες. Ταιριάζει άψογα με όλα και μπορείς να το βρεις σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Μαύρο, λευκό, σκούρο τζιν και γκρι.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ με ότι μπλούζα, παπούτσια και πανωφόρι. Είναι ένα κλασικό κομμάτι για την ντουλάπα σου που πρέπει να αγοράσεις ASAP. Με μόνο 10 ευρώ θα κάνεις δικό σου ένα «χρυσό» παντελόνι που όταν θα σε την ατάκα «δεν έχω τι να φορέσω» η σκέψη σου θα πηγαίνει σε εκείνο.

Σε ότι χρώμα και να το αγοράσεις, συνδύασε το με αυτό το μπλουζάκι, που σίγουρα θα σε κάνει να ερωτευτείς την εμφάνισή σου. Και όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου που δεν θα σταματάνε να σε κοιτάνε! Τα φουσκωτά του μανίκια όσο και το σχέδιο είναι μοναδικά!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Συνδύασε το άψογα με αυτή την μπλούζα από τα Bershka στο χρώμα της λεβάντας!

 

Ροή ειδήσεων

Share