Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φόρεσε τις γόβες τις με βρεγμένες κάλτσες - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

11 Μαρτίου 2020 15:37
Φόρεσε τις γόβες τις με βρεγμένες κάλτσες - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το πρόβλημα των στενών παπουτσιών και έχουμε νιώσει αυτόν τον αβάσταχτο πόνο. Το θέμα είναι πως όταν τα φοράς και βγαίνεις απ το σπίτι δεν νιώθεις τόσο πόνο, όταν όμως το πόδι σου συνηθίσει και προσπαθήσει να πάρει τη "φόρμα" του παπουτσιού, τότε ο πόνος γίνεται αβάσταχτος, κι όμως υπάρχει λύση! Μια ακόμη έξυπνη λύση θα βρείτε εδώ,δείτε τι θα γίνει αν βάλετε στα παπούτσια σας μια πατάτα!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζευγάρι κάλτσες!

Πάρτε τις κάλτσες σας και βρέξτε τις. Έπειτα φορέστε τις και φορέστε και τα παπούτσια σας. Κυκλοφορήστε φορώντας τα μερικές ώρες και μόλις τα βγάλετε θα διαπιστώσετε ότι έχουν ανοίξει.

Μην δοκιμάζετε το συγκεκριμένο κόλπο όταν είναι χειμώνας καθώς υπάρχει κίνδυνος να κρυώσετε. Τους καλοκαιρινούς μήνες, αντιθέτως, μπορείτε να ανοίγετε με αυτόν τον τρόπο όλα τα παπούτσια σας… ακόμα και τα χειμωνιάτικα.

Απίστευτο: Έβαλε σακούλες γεμάτες νερό στα παπούτσια της ! Ο λόγος; Δεν θα τον πιστεύετε!

Έβαλε σακούλες γεμάτες νερό στα παπούτσια της ! Ο λόγος; Δεν θα τον πιστεύετε!

Μερικές φορές τα παπούτσια που φαίνονταν τόσο όμορφα στην βιτρίνα δεν είναι τόσο άνετα, αλλά και πάλι αυτό δεν μας αποθαρρύνει από το να τα αποκτήσουμε. Βουτάει τα παπούτσια του σε μαγειρική σόδα. Mόλις δείτε γιατί το κάνει θα ενθουσιαστείτε! (video)

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες έχουν 26 (!) ζευγάρια παπούτσια. Ας το παραδεχτούμε όμως, τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο βάθος της ντουλάπας και δεν έχουν δει το φως της ημέρας για χρόνια. Πολλές φορές γυρνάμε μετά από ψώνια και συνειδητοποιούμε ότι τα παπούτσια που αγοράσαμε δεν είναι τόσο αναπαυτικά όσο πιστεύαμε (ή ελπίζαμε) … Και τι γίνεται τελικά; Τα επιστρέφουμε και αγοράζουμε άλλα; Δεν χρειάζεται! Με αυτό το κόλπο θα μπορέσετε να ανοίξετε τα παπούτσια σας λίγο περισσότερο έτσι ώστε να σας κάνουν τέλεια!

Εδώ είναι πως γίνεται:
Γεμίστε τις τσάντες με το φερμουάρ με νερό μέχρι την μέση και βάλτε τις στα παπούτσια σας (μην ξεχάσετε να κλείσετε τις τσάντες πρώτα!). Προσπαθήστε να σπρώξετε την τσάντα προς την μύτη του παπουτσιού όσο περισσότερο μπορείτε. Βάλτε τα παπούτσια με τις τσάντες με το νερό στην κατάψυξη και αφήστε τα μέχρι να παγώσει το νερό. Στην συνέχεια βγάλτε τα από εκεί και αφήστε τον πάγο να λιώσει για 20 λεπτά περίπου. Τα παπούτσια σας θα ανοίξουν λίγο και θα σας κάνουν καλύτερα!

Θέλετε να δείτε πως γίνεται; Δείτε το παρακάτω βίντεο!

 

Ροή ειδήσεων

Share