Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

3 trends στα παπούτσια από Stradivarius, Zara και Mango για την άνοιξη 2020 - Θα τα βλέπεις παντού

Τρέξτε να τα αγοράσετε

10 Μαρτίου 2020 12:46
3 trends στα παπούτσια από Stradivarius, Zara και Mango για την άνοιξη 2020 - Θα τα βλέπεις παντού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την αλλαγή των εποχών έρχεται μια συνολική αναμόρφωση της ντουλάπας σας. Και καθώς φεύγετε από τα ψυχρά χειμερινά ντυσίματα σε πιο συγκρατημένες τάσεις της Άνοιξης του 2020, το πρώτο στοιχείο της αλλαγης είναι τα παπούτσια. Δείτε τα trends από τρία μαγαζιά στο Athensmagazine.gr

Πάνε οι βαριές χειμωνιάτικες μπότες, αφού έρχονται τα loafers και τα ανοιχτά παπούτσια, τα οποία θα βρείτε στο Zara, στο Stradivarius αλλά και στο Mango στις πιο προσιτές τιμές. Μπορείτε να βρείτε εδώ ένα στιλάτο loafer από το H&M, και μάλιστα σε τιμή έκπληξη!

Για τον ερχόμενο ζεστό καιρό, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τις τάσεις της Άνοιξης 2020. Δεν θα ήταν Άνοιξη χωρίς ρετρό εσπαντρίγιες, αυτή τη φορά αναδυόμενες σε στυλ σφήνας και πλατφόρμας. Η τάση των πλατφομών είναι και πάλι πίσω, με πάνινα παπούτσια, σανδάλια και ακόμη και Mary Janes σε υπερβολικό ύψος.

Και τέλος, η λεπτομέρεια της αλυσίδας που εμφανίζεται στις τσάντες έχει επίσης μπει και στα υποδήματα. Προς το παρόν, βρείτε τις καλύτερες τάσεις των παπουτσιών της Άνοιξης 2020 και το ακριβώς πού να αγοράσετε.

ΔΙΠΑΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ZARA
35,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 3332/510

ΑΝΑΦ. 6983/041-V2020
Μαύρα μοκασίνια με λεπτομέρεια αγκράφα Stradivarius
Τακούνι 1 cm
19,99 €

Πέδιλο πλατφόρμα αγκράφα Mango
REF. 67006716-PUNTO-LM

Ισχύουσα τιμή39,99 €

Η απόλυτη τάση στα πέδιλα έρχεται από τα Stradivarius - Θα τα βλέπετε σε όλες φέτος!

Η απόλυτη τάση στα πέδιλα έρχεται πρώτα στα Stradivarius και το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει πριν βγουν στην αγορά. Θα τα βλέπεις παντού φέτος και θα είναι η νο1 επιλογή των Influencers!

Αυτά τα ανάγλυφα πέδιλα με αγκράφα είναι μοδάτα και προδίδουν παταπάνω στιλ στην κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν να φορεθούν όλς τις ώρες τις ημέρας, ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο στο νησί.

Στην πόλη μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι, πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι και η ανυπόφορη ζέστη. Από την άλλη τους καλοκαιρινούς μήνες ταιριάζει γάντι με ένα σορτσάκι ή το αγαπημένο σου φόρεμα.

Μην αγχώνεσαι ότι θα φαίνονται χοντροκομένα, αφού έχουμε δει ανά καιρούς αντίστοιχα παπούτσια να κολακεύουν τέλεια το πόδι. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να βρείτε εδώ κάποια άλλα πέδιλα, πάλι από το Stradivarius!

ΑΝΑΦ. 9256/570-V2020
Ανάγλυφα φλατ πέδιλα με αγκράφα
Τακούνι 3,5 cm
25,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share