Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρίχνει σε ένα φλιτζάνι τσάι λίγο ξύδι και το τρίβει στα πόδια της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

6 Μαρτίου 2020 18:07
Ρίχνει σε ένα φλιτζάνι τσάι λίγο ξύδι και το τρίβει στα πόδια της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Less is more λένε και τις περισσότερες φορές ισχύει. Εμείς οι γυναίκες έχουμε το κακό συνήθειο να ψωνίζουμε τα καλλυντικά με το κιλό, και δεν αναφέρομαι μόνο στα είδη μακιγιάζ αλλά κυρίως στις κρέμες και τις μάσκες. Κορίτσια, μια μικρή συμβουλή και για το δέρμα σας αλλά και για την τσέπη σας... Σταματήστε να ξοδεύετε τα χρήματα σας σε ακριβά προϊόντα περιποίησης και δώστε λίγο παραπάνω σημασία στα φυτικά και στα υλικά που έχετε σπίτι σας!

Αυτό ακριβώς το σκεπτικό είχε και η κυρία στο βίντεο που ακολουθεί. Έριξε μέσα σε ένα φλιτζάνι με τσάι λίγο ξύδι και στη συνέχεια το έτριψε στα πόδια της. Ο λόγος; Το τσάι είναι καταπραϋντικό και βοηθάει στους ερεθισμούς, όταν λοιπόν την επόμενη φορά που θα ξυρίσεις τα πόδια σου θα έχεις γεμίσει κοκκινίλες μην τρέξεις να βάλεις ενυδατική, κάνε το κόλπο με το τσάι και το ξύδι!

Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και άλλα τέτοιου τύπου μικρά μυστικά δες το παρακάτω βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε πως αγαπάς τα φυσικά προϊόντα, ρίξε μια ματιά σε αυτήν την τέλεια μάσκα προσώπου με ντομάτα και μέλι!

Ανακάτεψε σε ένα μπολ γιαούρτι, ρόδι και μέλι και το άπλωσε στο πρόσωπο της. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Κυκλοφορούν τόσες μάσκες και τόσες κρέμες στην αγορά που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις, για να μην ξοδέψεις όμως μια περιουσία εμείς σου βρήκαμε τη λύση σε ένα φυσικό προϊόν που θα φτιάξεις μόνη σου με προϊόντα και υλικά που σίγουρα έχεις σπίτι σου.

Το γιαούρτι έχει μεγάλη ενυδατική και καταπραϋντική δράση, το ρόδι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ το μέλι χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα ως φυσικό φάρμακο για πληγές και στίγματα, χάρη στη μεγάλη αντιφλεγμονώδη του δράση. Συνδυάστε λοιπόν αυτά τα 3 «θαυματουργά» προϊόντα που βρίσκονται στην κουζίνα σας και φτιάξτε μία φυσική αντιγηραντική μάσκα προσώπου. Ωστόσο, οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού είναι πάμπολλες και εδώ θα τις δεις όλες!

Θα χρειαστείτε τους καρπούς ενός ροδιού, 2 κ.σ γιαούρτι και 2 κ.σ μέλι.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, φροντίζοντας να σπάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σπόροι ροδιού και στη συνέχεια απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας μέχρι να στεγνώσει. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και απλώστε μία ενυδατική κρέμα προσώπου.

 

Ροή ειδήσεων

Share