Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Βουτάει τα τεχνητά της νύχια σε ένα σακουλάκι με κανέλα - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Είναι απλά ευφυέστατο!

6 Μαρτίου 2020 13:49
Απίστευτο: Βουτάει τα τεχνητά της νύχια σε ένα σακουλάκι με κανέλα - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μακριά και περιποιημένα νύχια όπως επίσης και να δοκιμάζουν νέες τεχνικές που ίσως να φανούν πιο αποτελεσματικές, με μεγαλύτερη διάρκεια και να επιβαρύνουν λιγότερο τα νύχια, γιατί κακά τα ψέματα τα τεχνητά νύχια δεν είναι και ότι πιο αθώο, δείτε εδώ πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί μούχλα στα νύχια.

Για να αποκτήσεις μακριά νύχια οι τεχνικές είναι πολλές όμως καμία δεν μοιάζει με αυτή που σκέφτηκε και εφάρμοσε αυτή η γυναίκα που αντικατέστησε τη σκόνη του ακρυλικού με κανέλα! Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται ισχύει! Κολλάει λοιπόν τα τεχνητά νύχια φτιάχνει κανονικά το σχήμα που επιθυμεί τοποθετεί πάνω κόλλα και στη συνέχεια αντί να τα βουτήξει σε ακρυλικό τα βουτάει σε ένα σακουλάκι που η ίδια έχει γεμίσει με κανέλα! Η τεχνική εκτός από ευφυέστατη ίσως και να χαρίζει ένα έξτρα εκλεπτυσμένο άρωμα! Δεν χάνετε κάτι να τη δοκιμάσετε!

Δείτε παραπάνω λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Έβαλε κανέλα στα νύχια των ποδιών της. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!

Θα πάθετε πλάκα! Έβαλε κανέλα στα νύχια των ποδιών της και έμεινε άφωνοι μόλις είδε το αποτέλεσμα! Εσείς ακόμη να το δοκιμάσετε;

Ως γνωστόν, η κανέλα, έχει πολλές θαυματουργικές ικανότητες. Μία από αυτές είναι και η παρακάτω. Με την ευκαιρία διαβάστε: 'Εβαζε σε 1 ποτήρι λεμόνι, κανέλα, μέλι και το έπινε για ένα μήνα! Αν τον δείτε σήμερα θα ζηλέψετε!

Θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών:

Οι μύκητες των νυχιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ευτυχώς, η κανέλα, ως ισχυρό αντιμυκητιασικό, είναι μια σωτήρια θεραπεία.

Για την αντιμετώπιση του μύκητα του ποδιού, εφαρμόστε λάδι φύλλων κανέλας απευθείας στο νύχι, πρωί και βράδυ. Μπορείτε επίσης να βουτήξετε τα πόδια σας σε αραιωμένο έλαιο κανέλας αναμεμειγμένο με άλατα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορη και αποτελεσματική είναι αυτή η φυσική θεραπεία.

Ο πιο σοβαρός λόγος που πρέπει να βάζεις κάθε μέρα κανέλα στη διατροφή σου!

Αυτός είναι πιο σοβαρός λόγος που πρέπει να βάζεις κάθε μέρα κανέλα στη διατροφή σου

Αρχικά, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο είδη κανέλας, η κανέλα Κεϋλάνης (Cinnanomum Ceylanicum) που θεωρείται η αυθεντική κανέλα και η Κάσσια (Cinnanomum Cassia) που οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε σήμερα. Εξίσου πολλοί δεν γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στον οργανισμό, μερικές από τις οποίες θα σου πούμε παρακάτω. Κάθε πρωί έπινε αυτό το θαυματουργό ρόφημα με κανέλα! Αν μάθετε τι συνέβη θα το κάνετε κι εσείς!

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση

Η κινναμική αλδεϋδη, το βασικότερο συστατικό της κανέλας, μπορεί να καταπολεμήσει διάφορα είδη μολύνσεων ενώ το έλαιο κανέλας μπορεί να θεραπεύσει λοιμώξεις του αναπνευστικού και να εμποδίσει την ανάπτυξη βακτηρίων. Παράλληλα, έχει αποδειχθεί πως η κανέλα φροντίζει την στοματική υγιεινή και μας χαρίζει δροσερή αναπνοή.

Μειώνει τον κίνδυνο της καρδιοπάθειας
Σε άτομα με διαβήτη τύπου 2, ένα γραμμάριο κανέλας την ημέρα έχει αποδειχθεί πως έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς μειώνει τη χοληστερίνη, την LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια ενώ η HDL χοληστερόλη μπορεί να παραμείνει σταθερή. Με τα δεδομένα αυτά, η κανέλα αποτελεί αδιαμφισβήτητα μεγάλο εχθρό των καρδιοπαθειών.

Σύμμαχος ομορφιάς
Δεδομένου ότι ένα μικρό κουταλάκι κανέλας και μερικές σταγόνες καρύδας μπορούν να κάνουν το τέλειο lip scrub, ενώ ο συνδυασμός της με λίγο μέλι δημιουργεί την καλύτερη μάσκα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης, μάλλον βρήκαμε το αγαπημένο μας φυσικό προϊόν ομορφιάς.

+1 Αντιμετώπιση του καρκίνου;

Βάσει ερευνών, ο καρκίνος χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των κυττάρων στον οργανισμό και η κανέλα φαίνεται πως μπορεί να «φρενάρει» αυτή τη δράση. Έρευνες που έγιναν σε ζώα αποκάλυψαν πως η κανέλα μπορεί να ενεργοποιήσει αντιοξειδωτικά ένζυμα και να εμποδίσει την περαιτέρω ανάπτυξη καρκινικών όγκων. Ωστόσο, η αντικαρκινική της δράση, πρέπει να αποδειχθεί με περισσότερες έρευνες.

*Πέρα από μάσκα μαλλιών και lip scrub, μπορείς να καταναλώσεις την ευεργετική κανέλα πάνω από το απογευματινό σου φρούτο, μαζί με λίγο γιαούρτι ή απλά βράζοντάς την και φτιάχνοντας ένα υπέροχο τσάι.

 

Ροή ειδήσεων

Share