Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απλώνει μείγμα από πατάτες και φακές στο σώμα της - Τότε βάζει τέλος στο πρόβλημα όλων των γυναικών!

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Μαρτίου 2020 17:00
Απλώνει μείγμα από πατάτες και φακές στο σώμα της - Τότε βάζει τέλος στο πρόβλημα όλων των γυναικών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H τριχοφυΐα του σώματος και του προσώπου απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες και με κάθε τρόπο προσπαθούν να απαλλαγούν από αυτήν. Για αυτό κάνουν αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί, τρόποι που μπορεί να είναι επώδυνη και να προκαλέσουν ερεθισμό της περιοχής.

Υπάρχουν όμως πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ένας είναι το μείγμα από ζάχαρη, που μπορείτε να δείτε εδώ πώς φτιάχνετε, και ένας άλλος είναι να ανακατέψετε πατάτες με φακές!

Ακούγεται περισσότερο σαν μια συνταγή σούπας, αλλά στην πραγματικότητα, οι φακές και οι πατάτες είναι μερικά από τα καλύτερα συστατικά για την αποτρίχωση. Βάλτε τις φακές σε έναν επεξεργαστή τροφίμων για να τις μετατρέψετε σε μια παχιά πάστα. Προσθέστε μια πατάτα, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού στον επεξεργαστή τροφίμων και δημιουργήστε ένα μείγμα. Εφαρμόστε το στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του σώματος για 30 λεπτά πριν ξεπλύνετε με νερό.

Με μια πατάτα βάζει τέλος στην φαγούρα στα...οπίσθια! Θα σας λύσει τα χέρια!

Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, με το οποίο έρχεται αντιμέτωπο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων. Με φυσικούς τρόπους, όπως μια πατάτα, έχετε την λύση!

Οι αιμορροΐδες είναι μέρος του σηραγγώδους σώματος και παίζουν ζωτικό ρόλο στο σφράγισμα του σφιγκτήρα. Η πατάτα μπορεί να σε γλιτώσει από αυτό αλλά και από άλλα προβλήματα υγείας, όταν εφαρμοστεί πάνω σε ένα τραυμαπλάστ!

Αλλά όταν ερεθίζεται και εμφανίζει φλεγμονή, προκαλεί μεγάλη δυσφορία, με συχνότερα συμπτώματα το σύγκαμα και την φαγούρα στα οπίσθια. Πολλοί ντρέπονται να πάνε στον γιατρό, αλλά δεν αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχετε στο σπίτι και μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε.

Οι πατάτες έχουν αφυδατική επίδραση και μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το πρήξιμο των αιμορροΐδων. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα καλή, όταν υπάρχει αιμορραγία. Απλά τρίψτε μερικές πατάτες, φτιάξτε μια κρέμα και απλώστε την στην ερεθισμένη περιοχή. Αφήστε την να στεγνώσει και θα δείτε αμέσως διαφορά.

 

Ροή ειδήσεων

Share