Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

4+1 λύσεις για τα μαλλιά σου κατάλληλες για τις βροχερές μέρες!

Σωτήριες και υπέροχες!

4 Μαρτίου 2020 16:15
4+1 λύσεις για τα μαλλιά σου κατάλληλες για τις βροχερές μέρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η άνοιξη ημερολογιακά να είναι επίσημα εδώ ο καιρός όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Μια βροχερή ημέρα σαν αυτή ένα από τα βασικότερα προβλήματα μια γυναίκας είναι τα μαλλιά της και πώς θα βρει λύση για να γλιτώσει το φριζάρισμα αλλά να τα κρατήσει και περιποιημένα.

Το Athensmagazine.gr λοιπόν έψαξε και βρήκε τις πέντε κορυφαίες λύσεις για να "επιβιώσουν" τα μαλλιά σου και να διατηρήσεις το στυλ σου μια τέτοια μέρα!

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για μια αλλαγή, ρίξε μια ματιά στα κορυφαία κουρέματα της σεζόν!

Scrunchies everywhere

Εάν είστε φάνς των scrunchies και διαθέτετε πολλά από αυτά σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και στιλ, τότε αυτό το χτένισμα απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να είστε μοδάτες και ταυτόχρονα safe σε μια βροχερή ημέρα. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό σινιόν και στερεώστε τα με ένα τέτοιο λαστιχάκι. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε κι ένα ψηλό σινιόν ή μια αλογοουρά και να προσθέσετε το αγαπημένο σας scrunchie. Ως τελευταία πινελιά, αφήστε μερικές τούφες και φύτρες να πέσουν μπροστά στο πρόσωπό σας και είστε πανέτοιμες να βγείτε από το σπίτι!

Barettes

Μετά την επέλαση των hair clips που ωστόσο εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή, τώρα μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα αξεσουάρ μαλλιών και τσιμπιδάκια, όπως τα λατρεμένα μας barettes, ελληνιστί μπαρέτες, που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και προσδίδουν μια funky νότα στο στιλ σας ακόμη κι όταν τα επιλέγετε σε μια μέρα με βροχή. Μπορείτε να τα φορέσετε είτε έχοντας τα μαλλιά κάτω είτε πιασμένα πάνω σε ατημέλητους κότσους για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στο hairstyle σας. Φυσικά, τοποθετώντας τα στα μαλλιά σας αυτό σημαίνει ότι θα μαζέψετε οποιεσδήποτε τούφες θα πέφτουν στο πρόσωπό σας όσο βρέχει και θα σας ενοχλούν.

Half Bun

Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά, μπορείτε πολύ απλά να πιάσετε τα μισά σε έναν κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Ιδανικό χτένισμα για τις βροχερές μέρες, αφού και πάλι δε θα είναι μπροστά στο πρόσωπό σας όλες οι ενοχλητικές τούφες. Για να τα στερεώσετε θα χρειαστείτε ένα αρκετά σταθερό λαστιχάκι, το οποίο θα τα κρατήσει εκεί υπό αντίξοες συνθήκες, ή πολλές φουρκέτες. Στη δεύτερη περίπτωση, καλό θα ήταν να προσθέσετε μερικά πιο παιχνιδιάρικα τσιμπιδάκια ακριβώς πάνω στον μικρό κότσο σας, για να χαρίσετε στο χτένισμά σας μια χαριτωμένη πινελιά.

Wet Look

Τι πιο επίκαιρο από ένα wet χτένισμα σε μια βροχερή ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη κι αν πέσει έστω και μια σταγόνα νερού στις τρίχες των μαλλιών σας, δεν πειράζει καθόλου γιατί δε θα σας χαλάσει το hairstyle. Για να το πετύχετε λοιπόν, θα χρειαστείτε ένα hair gel το οποίο θα απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Έπειτα, με μια χτένα πηγαίνετέ τα προς τα πίσω και κάπως έτσι, με δύο μόνο κινήσεις, είστε έτοιμες για να βγείτε στο κρύο και τη βροχή. Εκτός από έτοιμες όμως θα είστε και απόλυτα stylish!

Braids

Είτε γνωρίζετε πώς θα τις πετύχετε μόνες σας σε διάφορα στιλ είτε όχι, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και στιλάτο. Ισιώστε ελάχιστα τα μαλλιά σας εάν είναι σγουρά για να διευκολυνθείτε. Στη συνέχεια, επιλέξτε το είδος της πλεξίδας που επιθυμείτε, από γαλλική μέχρι ψαροκόκαλο, και στερεώστε με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σας για να υπάρχει μεγαλύτερη ομοιομορφία στο χτένισμά σας. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βγείτε στη βροχή και να εντυπωσιάσετε!

 

Ροή ειδήσεων

Share