Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χρησιμοποίησε μόνο λεμόνι με ζάχαρη και το έβαλε στα πόδια της - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας!

4 Μαρτίου 2020 10:33
Χρησιμοποίησε μόνο λεμόνι με ζάχαρη και το έβαλε στα πόδια της - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Πήρε μονάχα λεμόνι και ζάχαρη και το έβαλε στα πόδια της όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς!

Υπάρχει μια φυσική και φτηνή μέθοδος για αποτρίχωση που μάλλον δεν έχετε υπόψη σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ζάχαρη και λεμόνια, με τα οποία θα δημιουργήσετε μια καραμέλα εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας.

Θα σας εξηγήσουμε πώς θα ετοιμάσετε και θα εφαρμόσετε αυτή την απόλυτα φυσική τεχνική, την… αποτρίχωση με καραμέλα.

Θα σας εξηγήσουμε επίσης γιατί είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες μεθόδους.

Πώς κάνει κανείς αποτρίχωση με ζάχαρη;

Η αποτρίχωση με ζάχαρη είναι μια μέθοδος που έχει τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια και εφαρμοζόταν στην Αρχαία Αίγυπτο και σε χώρες της Ανατολής.

Το μόνο που χρειάζεστε για να τη δοκιμάσετε είναι ζάχαρη και λεμόνι.

Σαν μέθοδος έχει αρκετά κοινά με την αποτρίχωση με κερί, αλλά έχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, που θα εξηγήσουμε στην πορεία αυτού του άρθρου.

Σε μερικές χώρες το μείγμα της ζάχαρης πωλείται έτοιμο, στα καταστήματα, αλλά είναι καλύτερο – και φτηνότερο- να μάθετε να το φτιάχνετε μόνη σας.

Είναι πανεύκολο και αφού μάθετε να το χρησιμοποιείτε δεν θα επιστρέψετε στην παλιά σας μέθοδο αποτρίχωσης.

Επίσης, οι γυναίκες έχουν ξετρελαθεί με αυτό το μυστικό με λεμόνι και σκόρδο!

Βάλτε στο σώμα σας μέλι, λεμόνι και αυγό και τυλίξτε το σημείο με πλαστική μεμβράνη - Χάστε εύκολα κιλά

Θέλετε να χάσετε εύκολα πόντους χώρις κόπο και χώρις αισθητικές επεμβάσεις; Αυτός ο τρόπος θα σας λύσει τα χέρια. Χρειάζεστε μόνο υλικά που όλοι έχουν σπίτι, όπως το μέλι, το λεμόνι και το αυγό και μια πλαστική μεμβράνη.

Το περιτύλιγμα του σώματος με πλαστική μεμβράνη, ή αλλιώς το body wrapping, έχει γίνει μια από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις στις μέρες μας, και έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες έως τώρα στην δύσκολη διαδικασία του αδυνατίσματος. Ακομα για περισσότερα αποτελέσματα να σας υπενθυμίσουμε εδώ τα φρούτα που πρέπει να τρως για να αδυνατίσεις, και αυτά που απαγορεύονται.

Το περιτύλιγμα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί εφίδρωση, εξαλείφοντας τις τοξίνες και τις βλαβερές ουσίες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει είτε με πλαστική μεμβράνη ή με αλουμινόχαρτο, όπου καθένα από αυτά είναι παραγωγικό με το δικό του τρόπο.

Θα χρειαστείτε λίγο μέλι, κρόκο αυγού, λεμόνι, αιθέριο έλαιο και, τέλος, μια πλαστική μεμβράνη για να εξαφανίσετε το λίπος. Πρώτον, προσθέστε στο μέλι, το κρόκο του αυγού και μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού ή αιθέριο έλαιο σε ένα μπολ. Ζεστάνετε αυτό το μείγμα στο μπολ και βάλτε το μείγμα σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα χέρια κλπ Εφαρμόστε αυτό γύρω από το μεσαίο τμήμα της κοιλιάς σας και τυλίξτε το. Αυτό προκαλείθα εξαφανίσει το κοιλιακό σας λίπος. Μπορείτε να καλύψετε το σώμα σας και με περισσότερα χειμωνιάτικα ρούχα για καλύτερα αποτελέσματα. Αφήστε το για μια ώρα και ξεπλύνετε καλά την περιοχή ή κάντε ένα ωραίο ντουζ με ζεστό νερό. Η όλη διαδικασία υποστηρίζει την αποτοξίνωση του σώματος σας, ειδικά της κοιλιακής χώρας.

 

Ροή ειδήσεων

Share