Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Τα 2+1 κορυφαία κουρέματα της σεζόν που προτείνουν οι διάσημοι κομμωτές!

Ποιο να πρωτοδιαλέξουμε;

28 Φεβρουαρίου 2020 16:22
Τα 2+1 κορυφαία κουρέματα της σεζόν που προτείνουν οι διάσημοι κομμωτές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χειμώνας σιγά σιγά μας χαιρετά και με τη νέα σεζόν, ξέρετε τι περιμένει κάθε γυναίκα...ή μάλλον, όλες οι γυναίκες! Λατρεύουμε σε κάθε αλλαγή της σεζόν να κάνουμε και μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Κάθε φορά όμως ψάχνουμε τις τάσεις που κυριαρχούν τη συγκεκριμένη σεζόν γι'αυτό κι εμείς αυτή τη σεζόν είπανε να κάνουμε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολο και να σου συγκεντρώσουμε τα κορυφαία κουρέματα σε μία και μόνο λίστα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr λοιπόν έψαξε και βρήκε αποκλειστικά για εσάς τις τάσεις αυτής της σεζόν, τα πιο δημοφιλή κουρέματα σύμφωνα με τις προτάσεις των πιο διάσημων κομμωτών. Σίγουρα θα τα λατρέψετε και δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε. Πριν περάσετε λοιπόν την πόρτα του κομμωτηρίου λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα! Αν πάλι το φοβάστε το ψαλίδι, δείτε εδώ τα κορυφαία hairstyles του 2020!

1.Το κοντό καρέ

Το κοντό καρέ για μια ακόμη σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Πολλές από εμάς βιάστηκαν να το υιοθετήσουν από την περσινή σεζόν και απ' ότι φαίνεται έπραξαν πολύ σωστά μιας και συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή της λίστας.

2. Πλαϊνές αφέλειες

Ένα κούρεμα που πρωτολάνσαρε η Μπριζίτ Μπαρντό και από εκεί πήρε και το όνομά του. Οι αφέλειες δεν θα φύγουν ποτέ άλλωστε από τη μόδα, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος στις πασαρέλες κυριαρχούν οι μακριές και πλαϊνές.

3.Pixie

View this post on Instagram

A post shared by Pixie Cuts (@foreverpixie)

Πάντα τα μακριά μαλλιά αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας αλλά ένα κοντό κούρεμα σαν αυτό δίνει παραπάνω στυλ, αυτοπεποίθηση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μιας γυναίκας.

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share