Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι λέει το χρώμα που βάφεις τα νύχια σου για τον χαρακτήρα σου;

Μάθε για το αγαπημένο σου χρώμα!

28 Φεβρουαρίου 2020 14:06
Τι λέει το χρώμα που βάφεις τα νύχια σου για τον χαρακτήρα σου;

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε την περιποίηση και πόσο μάλλον τα προσεγμένα και βαμμένα νύχια. Όμως έχεις αναρωτηθεί κάθε φορά που επιλέγεις τι χρώμα θα κάνεις τα άκρα σου τι σημαίνει αυτό πραγματικά για τον χαρακτήρα σου;

Εμείς στο Athnesmagazine.gr, φυσικά και σου έχουμε την απάντηση. Σκέψου λοιπόν ποιο είναι το χρώμα που επιλέγεις περισσότερο και δες τι σημαίνει αυτό για εσένα.

Αν προτιμάς το κόκκινο:

Το κόκκινο είναι από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και η επιλογή του δείχνει πόσο κομψή και αβίαστα σικ είσαι.

Αν προτιμάς το μαύρο:

Το μαύρο είναι έντονο και επιβλητικό χρώμα και η επιλογή του δείχνει ότι είσαι σύνθετος και πολύπλευρος χαρακτήρας που αποπνέεις αυτοπεποίθηση στους άλλους.

Αν προτιμάς τα νέον χρώματα:

Αυτά τα χρώματα είναι έντονα και “φωνάζουν” και η επιλογή τους δείχνει ότι σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, είσαι εξωστρεφής και περιπετειώδης.

Αν προτιμάς το λευκό:

Το λευκό χρώμα προσθέτει μια νεανική και μοντέρνα νότα στο λουκ σου και η συχνή επιλογή του δείχνει ότι σου αρέσει να είσαι in fashion.

Αν προτιμάς τις μπλε αποχρώσεις

Η επιλογή του μπλε- και όλων των αποχρώσεών του- υποδηλώνει ότι είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος.

Αν προτιμάς τα nudes

Η επιλογή των nude αποχρώσεων δείχνει ότι είσαι άνθρωπος που κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμάς να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με το μανικιούρ σου- ειδικά όταν χρειάζεται να το κάνεις μόνη σου καθώς αυτό το χρώμα κρύβει τις όποιες ατέλειες γίνονται κατά την εφαρμογή.

Αν προτιμάς τα παστέλ

Η επιλογή των πιο παστέλ και ήρεμων αποχρώσεων δηλώνει πόσο ρομαντική και γλυκός άνθρωπος είσαι.

Κάποια από τα παρακάτω χρώματα είναι και η μεγαλύτερη τάση της σεζόν, αν θες να μάθεις πάτα εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share