Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1 υπέροχα μανικιούρ για να φέρεις την άνοιξη λίγο νωρίτερα στα νύχια σου!

Τα λατρέψαμε!

19 Φεβρουαρίου 2020 08:39
4+1 υπέροχα μανικιούρ για να φέρεις την άνοιξη λίγο νωρίτερα στα νύχια σου!

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και για ακόμη μια φορά οι γυναίκες κάνουμε έρευνα επί παντός επιστητού. Ψάχνουμε τις νέες τάσεις στα μαλλιά, στα ρούχα, στα παπούτσια, στο μακιγιάζ, στα νύχια, μια μόνιμη έρευνα! Αφού λοιπόν σου παρουσιάσαμε τα hairstyles που θα κάνουν θραύση, ήρθε η ώρα να φέρουμε την άνοιξη νωρίτερα στα νύχια μας!

Η άνοιξη είναι μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, ο ήλιος κάνει ξανά την εμφάνιση του, η θερμοκρασία είναι σε μέτρια επίπεδα και όλος ο τόπος είναι γεμάτος χρώματα και λουλούδια. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα παστέλ μανικιούρ ή ένα nude με πολλά λουλουδάκια πάνω που τα τελευταία χρόνια η τάση με τα αποξηραμένα λουλούδια συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 5 καλύτερα σχέδια για τη νέα σεζόν:

Ballerina ή αλλιώς coffin nails: Η απόλυτη τάση του 2020 για τα νύχια σας!

Οι τάσεις της μόδας σε ρούχα, μαλλιά και νύχια κάθε σεζόν αλλάζουν. Φέτος τα mirron nails είναι αυτά που κάνουν θραύση! Ποιο είναι όμως το κατάλληλο σχήμα που αυτή τη σεζόν έχει προκαλέσει φρενίτιδα και θα αναδείξει καλύτερα το μανικιούρ σου;

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε βρήκε πως τα ballerina ή αλλιώς coffin nails είναι αυτά που φέτος προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες και πολύ καλά κάνουν γιατί είναι άκρως εντυπωσιακά!

Μην φοβηθείς να τα επιλέξεις αφού θα αναδείξουν το στυλ σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες γυναίκες! Παίξε με τα χρώματα, τα στρας και τα σχέδια και ανανέωσε το μανικιούρ σου. Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για υπέροχα ballerina nails που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο!

4+1 glam νύχια με δόσεις... χρυσού!

Πολλές οι τάσεις μα λίγοι οι μήνες του χειμώνα! Ποια να πρωτοδιαλέξουμε αφού όλες είναι υπέροχες; Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδωσε μερικές ιδέες για τέλειο κόκκινο μανικιούρ, σήμερα έρχεται να σου προτείνει το απόλυτο χειμωνιάτικο μανικιούρ με δόσεις... χρυσού!

Σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνουν οι ειδικοί, το χρυσό είναι το χρώμα της ισορροπημένης δύναμης και της συγκεντρωμένης ποσότητας ενέργειας και αφθονίας. Λαμπερό τόσο ώστε να ξεχωρίζει, αρκετά ευέλικτο για να συνδυάζεται με άλλες αποχρώσεις, τολμηρό και με μια μοναδική γοητεία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολυτέλεια και την κομψότητα, με αποτέλεσμα να έχει κατακτήσει πρωταγωνιστική θέση στη μόδα, τη διακόσμηση αλλά φυσικά και στο χώρο της ομορφιάς. Πολλά brands το επιλέγουν ως το ιδανικότερο χρώμα για τις συσκευασίες των προϊόντων τους, αλλά και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με beauty looks το προτείνουν συχνά ως εντυπωσιακή πινελιά στο μακιγιάζ, αλλά και το μανικιούρ.

Αυτή τη φορά στέκομαι σε αυτή την τελευταία περίπτωση, που έχει να κάνει με την περιποίηση και την ομορφιά των άκρων και σου παρουσιάζω πέντε ιδέες για μανικιούρ με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι η καλύτερη εναλλακτική στο glitter και θα κάνουν τα νύχια σου να μοιάζουν με κόσμημα.

Nail jewellery

Gold & Light Grey

Antique

Tinsel texture

Tipped off

6+1 κορυφαίες ιδέες για εντυπωσιακά νύχια!

Οι τάσεις στα νύχια ολοένα και αυξάνονται κι εμείς δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε. Το κόκκινο μανικιούρ συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή των επιλογών με κάποιες εναλλακτικές φυσικά για να μην βαριόμαστε, αλλά στα trends συνεχώς και κάτι προστίθεται.

Berry βερνίκια, γαλλικό μανικιούρ και rainbow nails είναι μόλις μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το χειμώνα 2020.

Ιδού τα μανικιούρ που όλες οι ενημερωμένες γυναίκες θα κάνουν αυτό το χειμώνα:

Rainbow

Τα rainbow nails που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή το καλοκαίρι, συνεχίζουν να μεσουρανούν και το χειμώνα. Για το εφέ ουράνιου τόξου, κάθε νύχι θα πρέπει να είναι βαμμένο με διαφορετικό χρώμα. Μπορεί στο μυαλό σας να φέρνετε έντονα χρώματα, όταν ακούτε τη λέξη rainbow, όμως η συγκεκριμένη τάση μπορεί να υιοθετηθεί εξίσου καλά και από όσες γυναίκες αγαπούν τα πιο muted και nude χρώματα.

Γαλλικό μανικιούρ

Το διαχρονικό και πάντοτε κομψό γαλλικό μανικιούρ, το οποίο στα τέλη του 1990 και στις αρχές του 2000 αποτελούσε τη Νο.1 επιλογή για κάθε γυναίκα που ήθελε τα άκρα της διακριτικά περιποιημένα είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για φέτος.
Επιλέξτε την κλασική εκδοχή με λευκή άκρη ή πειραματιστείτε με την τάση και τολμήστε γαλλικό μανικιούρ που συνδυάζει διακριτικά σχέδια nail art ή έχει διαφορετικό χρώμα στην άκρη.

Μαύρα νύχια

Για τις γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν δυναμισμό, τα μαύρα νύχια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα glossy top coat. Το μαύρο θεωρείται ένα ιδιαίτερα τολμηρό και κομψό χρώμα, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Συνδυάζεται εξαιρετικά με total black σύνολα για το απόλυτο goth look, αλλά και με head to toe white για ανεπάντεχα στυλάτες εμφανίσεις.

Βαθύ κόκκινο

Τα berry και σκούρα κόκκινα νύχια επιστρέφουν κάθε Φθινόπωρο/Χειμώνα στη μόδα και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Nude μανικιούρ

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν να θαυμάζουν τα περίτεχνα nail arts στο Instagram, ωστόσο πάντα επιστρέφουν στο ίδιο κλασικό και αγαπημένο μανικιούρ: Τα nude νύχια. Δεν υπάρχει κανένα πιο κομψό και "καθαρό" βερνίκι από το nude.

4+1 stylish ιδέες για τα νύχια σου! Τα πιο κομψά office style μανικιούρ της σεζόν!

Όταν δουλεύεις σε γραφείο το μόνο σίγουρο είναι πως τα περισσότερα μάτια θα πέσουν στα χέρια και συγκεκριμένα στα νύχια σου! Κάθε χρόνο οι τάσεις που κυκλοφορούν είναι πάμπολλες κι ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη τάση είναι τα μακριά νύχια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να αναδείξεις ένα υπέροχο χρώμα σε κοντό μανικιούρ, ειδικά αν δεν είναι και πολύ χρηστικό για σένα τα περιβόητα almond nails! Αναρωτήθηκες όμως ποια είναι η τάση με τις περισσότερες αναζητήσεις σε Pinterest και Instagram;

Ένα μανικιούρ μπορεί εύκολα να τελειοποιήσει την εικόνα σας στο γραφείο, αν μάλιστα φορέσετε και τα κατάλληλα κομψά δαχτυλίδια το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις καλύτερες προτάσεις για να εμπνευστείτε για το επόμενο μανικιούρ:

 

Ροή ειδήσεων

Share