Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα 5+1 κορυφαία χρώματα για τα νύχια σας που θα απογειώσουν το χειμερινό μανικιούρ σας!

Τα λατρέψαμε όλα!

12 Φεβρουαρίου 2020 14:20
Τα 5+1 κορυφαία χρώματα για τα νύχια σας που θα απογειώσουν το χειμερινό μανικιούρ σας!

Πόσες ώρες περνάνε οι γυναίκες πάνω από το instagram και το pinterest ψάχνοντας το τέλειο μανικιούρ; Κι αυτό δεν σημαίνει πως ψάχνουν μόνο το χρώμα. Ψάχνουν για το σχήμα των νυχιών, το μήκος, το σχέδιο, ότι μπορεί να αφορά ένα γυναικείο χέρι εν πάση περιπτώσει. Ωστόσο, πολλές φορές η κομψότητα βρίσκεται στα πιο λιτά σχέδια, μοτίβα και αποχρώσεις. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε εκείνα τα χρώματα που είναι πάντα in fashion -και δεν είναι το μαύρο- και πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα να κάνετε στο επόμενο ραντεβού σας με τη nail artist σας. Δείτε ποια είναι αυτά και αποκτήστε τα πιο fashionable άκρα!

Malaga Wine

Το μπορντό είναι σίγουρα ένα διαχρονικό και πάντοτε stylish χρώμα για τα νύχια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το αφήσετε λίγο στην άκρη και να υιοθετήσετε κάποια άλλη απόχρωση, που είναι απίστευτα μοδάτη και ιδιαίτερη. Ο λόγος για το malaga wine που φέτος θα επικρατήσει πολύ στις τάσεις και αποτελεί την τέλεια εναλλακτική εκδοχή του κόκκινου. Δοκιμάστε το!

Champagne

Το χρώμα της σαμπάνιας θα επικρατήσει παντού αυτή τη χρονιά αντικαθιστώντας το λευκό και το μπεζ, αλλά και άλλες εξίσου διαχρονικές αποχρώσεις που έχουμε βαρεθεί να κάνουμε στα νύχια μας ξανά και ξανά. Αυτή η beige και shimmery εκδοχή θα δώσει μια αριστοκρατική διάθεση στα άκρα σας και θα δώσει πολλούς πόντους στιλ στην εμφάνισή σας. Τολμήστε την!

Hot Cappuccino

Εκτός από το μαύρο και το μπεζ που αποτελούν διαχρονικές αποχρώσεις για τα νύχια, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε έναν άλλο τόνο που κλίνει περισσότερο προς το χρώμα του καφέ και πιο συγκεκριμένα του καπουτσίνο. Ο λόγος για το λεγόμενο ομώνυμο χρώμα που μπορείτε να αναζητήσετε στα ράφια με τα μανό της nail artist σας και να το δοκιμάσετε στα άκρα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε λιγάκι από τις κλασικές nude επιλογές.

Charcoal-Gray

Αναμφίβολα, αγαπάμε το μαύρο, αυτό όμως δε συνεπάγεται το γεγονός ότι θα το επιλέγετε ξανά και ξανά σε όλες σας τις εμφανίσεις. Αντ' αυτού, μπορείτε να επιλέξετε ένα παρεμφερές του μαύρου, δηλαδή έναν συνδυασμό του ανθρακί με το γκρι ή charcoal-gray όπως λέγεται αλλιώς δίνοντας έτσι μια dark αισθητική στο στιλ σας. Επιλέξτε το και κάντε αμέσως τις πιο hot και alternative εμφανίσεις.

Mint Green

Μπορεί τα pastels να μην είναι οι πρώτες επιλογές χρωμάτων νυχιών που σας έρχονται στο μυαλό αυτή την εποχή, αλλά μπορούν να κολακεύσουν απίστευτα τα άκρα σας και το look σας. Plus, η απόχρωση της μέντας αποτελεί τεράστια τάση αυτή τη στιγμή τόσο στα ρούχα όσο και στα μανό, οπότε δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε άμεσα. Μπορείτε είτε να κάνετε ένα μανικιούρ εξολοκλήρου με το mint green ή και να συμπληρώσετε μερικές μαύρες ή καφέ γραμμές για το απόλυτο graphic design στα άκρα σας.

Classic Blue

Πολλά άρθρα έχουν ήδη γραφτεί για το χρώμα της χρονιάς από το Pantone, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σας υπενθυμίσουμε ότι το κλασικό μπλε αποτελεί την ιδανική και διαχρονική επιλογή που μπορείτε να κάνετε στα νύχια σας. Εάν λοιπόν κουραστήκατε το μαύρο ή τους nude τόνους, αλλά θέλετε κάτι στιλάτο και ταυτόχρονα εκκεντρικό και φωτεινό, που θα τραβάει την προσοχή, τότε προτιμήστε το άφοβα και δώστε έναν total blue αέρα στην εμφάνισή σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share