Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τρελάθηκε" το H&M! Μάλλινο πουλόβερ τώρα μόλις 4,99€!

Η καλύτερη επιλογή!

12 Φεβρουαρίου 2020 10:11

Μεγάλη προσφορά από τα H&M στις τελευταίες μέρες των εκπτώσεων. Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα βρίσκει τα καλύτερα των εκπτώσεων και διαμορφώνει το στιλ σας, στις πιο οικονομικές τιμές!

Αυτό το μάλλινο πουλόβερ θα σε κρατάει ζεστή ακόμα και αν ο χειμώνας σιγά σιγά φεύγει. Τα κρύα θα παραμείνουν και ειδικά για τις χειμερινές σας εξορμήσεις είναι η κατάλληλη επιλογή. Φορέστε το με αυτή την γούνα που πλέον κοστίζει μόνο 32,99€, για να είστε πάντα μέσα στην μόδα!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό τζιν ή ακόμα και με φούστα, και να είστε στιλάτες αλλά ταυτόχρονα να παραμένετε ζεστές. Παρ'ότι έχει έξω τους ώμους, είναι μάλλινο και σίγουρα δεν θα νιώσετε εκτεθειμένες στο κρύο.

Off-the-shoulder jumper
4,99 €

H&M: Η μαύρη ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο τώρα μόλις 17,99€ από 70€...Τρέξτε γρήγορα!

Ακόμα μια προσφορά που εντόπισε το Athensmagazine.gr και όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν. Δεν είναι άλλη από αυτή την ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο. Θα την βρείτε στα H&M μόλις 17,99€ από 70€!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μια ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο. Δημιουργεί τρομερές εμφανίσεις ενώ σε κάνει να νιώθεις πιο θηλυκή και ελκυστική. Ακόμα μια τεράστια προσφορά από το αγαπημένο κατάστημα H&M, μετά από το μπουφάν που έγινε ανάρπαστο!

Φορέστε την με ένα οπάκ καλσόν μαζί με μια μαύρη δερμάτινη φούστα και κάντε εντύπωση! Προλάβετε πριν εξαντληθεί μιας και δεν θα βρείτε άλλη μπότα σε αυτή την τιμή. Τα νούμερα τελειώνουν!

Απομίμηση σουέτ με σχισμή στην κορυφή και φερμουάρ στο κάτω μέρος της μιας πλευράς. Επιπλέον επενδύσεις γούνας και χοντρές σόλες με τακούνι 4,5 εκ.

Knee-high boots
17,99 €

H&M: Η γούνα που έγινε ανάρπαστη τώρα μόλις 32,99€ από 70€! Τρέξτε να προλάβετε!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την γούνα που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της χειμερινής σεζόν, και θα φορεθεί πολύ και του χρόνου, στην καλύτερη τιμή. Τώρα κοστίζει μόλις 32,99 ευρώ από 70€ και θα την βρεις μόνο στα H&M!

Είναι μαλακή και σε χρώμα καφέ, και με προβατένια υφή. Ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και μπορείτε να κάνετε μοναδικές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σίγουρα θα κλέψετε τα βλέμματα, μιας και είναι νούμερο ένα επιλογή των influencers. Αν ψάχνετε κάτι πιο απλό και πρόχειρο μπορείτε να επιλέξετε αυτό το μπουφάν parka που είναι ακόμα σε έκπτωση!

Ένα fluffy παλτό με επένδυση στενές εγκοπές, κρυμμένα κουμπιά στο μπροστινό μέρος και πλευρικές τσέπες. Δεν πρεέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Pile coat
32,99 €

H&M: Η Faux γούνα που είναι no 1 στο instagram! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει πλέον 29 ευρώ!

Η Faux γούνα που είναι no 1 στο instagram, την βρήκαμε στα H&M! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει πλέον 29 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr εντόπισε τη γούνα που κάνει σάλο στα social media και όλες οι Instragramers επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Θα το βρεις στα Η&M σε πολύ οικονομική τιμή! Για να κορυφώσεις την εμφάνισή σου συνδύασε το με αυτό το πλεκτό από τα ZARA που έχει στοιχεία στην ίδια απόχρωση!

Η γούνα πάει με όλα και είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Θυμίζει σαν τις ακριβές αλλά είναι μόνο στα 29,99 ευρώ και είναι απαλή και χνουδωτή.

Απογείωσε την κάθε σου εμφάνιση και συνδύασε το εύκολα με όλα σου τα ρούχα, ακόμα και με ένα μπλουζάκι, όπως αυτό από τα Η&M!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη την ίδια ώρα. Τρέξε πριν εξαντληθεί!

Μια μικρή περιγραφή:

Οικολογική γούνα σε nude καφε απόχρωση, κοντή με μακρυά μανίκια

 

Ροή ειδήσεων

Share