Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλείφει τους γλουτούς με μείγμα από μαγειρική σόδα και μέλι και δίνει τέλος...στο πρόβλημα όλων των γυναικών!

Δεν θα το πιστεύετε!

31 Ιανουαρίου 2020 08:16
Αλείφει τους γλουτούς με μείγμα από μαγειρική σόδα και μέλι και δίνει τέλος...στο πρόβλημα όλων των γυναικών!

Που να το φανταζόσουν ότι μπορείς να απαλλαγείς από το βασικό πρόβλημα όλων των γυναικών, απλά και μόνο με υλικά που έχεις στο σπίτι, όπως η μαγειρική σόδα και το μέλι. Σταμάτα να σπαταλάς τα λεφτά σου σε χημικές κρέμες του εμπορίου και σε πλαστικές, σου έχουμε την λύση!

Είναι γνωστό ότι η μαγειρική σόδα έχει θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να αλλάξει το δέρμα και στο πρόσωπό σου, με αυτή την συνταγή με το πορτοκάλι, αλλά κάνει και κάτι πιο σημαντικό. Δεν έχει σημασία αν έχεις σώμα μοντέλου ή όχι. Η κυτταρίτιδα «χτυπάει» σε όλες την πόρτα. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που δεν την έχουν και ο μόνιμος εχθρός αυτών που – δυστυχώς- την έχουν εμφανίσει.

Διότι παρά το γεγονός, ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει να την εξαφανίσουν ακολουθώντας αυστηρά υγιεινή διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας γυμναστική, εκείνη πολλές φορές δεν λέει να φύγει από πάνω τους.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία 80% των γυναικών αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αισθητικό θέμα και ανάμεσα σε αυτές πολλές διάσημες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σιένα Μίλερ.

Παρόλα αυτά, η Ναταλία Ρόμπινσον, ειδική στην περιποίηση δέρματος, προτείνει μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η οποία δεν έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις ή θεραπείες, αλλά απαιτεί τη χρήση δύο προϊόντων από την κουζίνα σου.

Η Ρόμπινσον υποστήριξε ότι η μάσκα από μέλι και μαγειρική σόδα κάνει θαύματα!

«Το μασάζ στα πόδια με μέλι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη λεμφική ροή. Είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλείται από την κυτταρίτιδα, χωρίς να επιβαρύνει το σώμα με τοξίνες. Η μαγειρική σόδα αποτελεί μια μορφή απολέπισης της επιδερμίδας, ενώ το μέλι έχει και ενυδατικές ιδιότητες».

Για να φτιάξεις τη συγκεκριμένη μάσκα στο σπίτι:

Ανακάτεψε μια κουταλιά του γλυκού μέλι και μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα μικρό μπολ ή στα χέρια σου.

Πρόσθεσε νερό για να αραιώσεις το μείγμα.

Κάνε ντους για να ανοίξουν οι πόροι.

Ξεκίνα το μασάζ με το μείγμα αυτό και επικεντρώσου στα πόδια, τους γλουτούς, το στομάχι.

Μείνε στα προβληματικά σημεία για τρία λεπτά κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Απλωσε λίγη ποσότητα μελιού στα πόδια σου, στα σημεία όπου είναι εμφανής η κυτταρίτιδα και κάνε δυνατό μασάζ για περίπου επτά λεπτά.

Κάνει μασάζ στου γλουτούς με αυτό το φυτό και απαλλάσεται από...Το όνειρο της κάθε γυναίκας!

Αν και όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν το σώμα τους με τα ελαττώματα του, η κυτταρίτιδα δεν παύει να είναι ένα από τα βασικά βάσανα και να αποτελεί ένα από τα αισθητικά προβλήματα. Με αυτό το φυτό μπορείτε να βάλετε τέλος σε αυτό τον εφιάλτη, που ονομάζεται κυτταρίτιδα!

Μετά το φυτό που είναι κατά του καρκίνου, βρήκαμε και αυτό που θα σας απαλλάξει και από πιο "απλά" προβλήματα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος και καθοριστικό ρόλο σε αυτήν παίζουν πέρα από τα γονίδια και παράγοντες, όπως μια διατροφή, πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά, ανθρακούχα αναψυκτικά, ζάχαρη κα, μια καθημερινότητα με χαμηλή κατανάλωση νερού, μια ζωή καθιστική.

Η επιστήμη έχει επιχειρήσει να δώσει αποτελεσματικές, δραστικές και μόνιμες λύσεις ενάντια στην κυτταρίτιδα μέσα από χειρουργικές αλλά και μη χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά στην περίπτωση που διστάζετε ή φοβόσαστε να τις εμπιστευτείτε, μπορείτε να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας με τη δύναμη της φύσης και πιο συγκεκριμένα, με την τριπλή χρήση ενός βοτάνου, για το οποίο μπορεί να έχετε ακούσει ελάχιστα.

Ο λόγος για τη σημύδα, που στην Ελλάδα λέγεται και μπέτουλα. Πρόκειται για ένα δέντρο που φτάνει σε ύψος μέχρι τα 15 μέτρα και έχει λεπτά φύλλα και όπως συμβαίνει και με άλλα φυτά, έτσι και στην περίπτωση της σημύδας, αυτή αποτελεί πηγή ουσιών, που έχουν ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Ένα από τα σημαντικά της πλεονεκτήματα είναι, ότι μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους, προσφέροντας μια πρόσθετη ώθηση στο ρυθμό του μεταβολισμού. Αυτό συμβαίνει χάρη στην περιεκτικότητα των νεαρών της φύλλων σε σαπωνίνες, ενώ ο χυμός της σημύδας έχει επίσης αποτοξινωτικές ιδιότητες -καταπολεμά την κατακράτηση υγρών

Η σημύδα είναι διουρητική και τονωτική. Οταν χρησιμοποιείται τόσο εσωτερικά ως αφέψημα, όσο και εξωτερικά είναι δυνατόν να καταπολεμήσει ένα από τα σοβαρότερα μας άγχη, την κυτταρίτιδα.

Προμηθευτείτε σημύδα από τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και εξαφανίστε την κυτταρίτιδα κάνοντας μασάζ σε μηρούς, γλουτούς και πόδια με το θαυματουργό της λάδι. Επαναλάβετε καθημερινά για διάστημα ενός μήνα και θα η διαφορά στην όψη του δέρματος θα είναι αισθητή.

Ακόμη, απαλλάξτε το δέρμα και ιδιαίτερα τα προβληματικά σημεία με κυτταρίτιδα από τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας peeling με σημύδα ή τέλος, βάλτε στις διατροφικές σας συνήθειες το χυμό σημύδας που θα πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά για άμεσα αποτελέσματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share