Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς να κάνεις το σωστό layering με τα κοσμήματα σου!

Η απόλυτη τάση της χρονιάς!

27 Ιανουαρίου 2020 12:58
Πώς να κάνεις το σωστό layering με τα κοσμήματα σου!

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα κοσμήματα; Είτε στην πιο μίνιμαλ εκδοχή τους είτε στην πιο εκκεντρική. Όλες φοράνε έστω ένα ρολόι ή τη βέρα τους. Τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η μόδα του layering τόσο στις γυναίκες αλλά και στους άντρες, ξεκίνησε από τα ρούχα και σταδιακά ήρθε και στα κοσμήματα!

Προσοχή! Layering δεν σημαίνει "βάζω πολλά πράγματα μαζί, σε διάφορα μήκη)! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σου μάθει τους χρυσούς κανόνες του layering με τα κοσμήματα σου!

Κολιέ

Το κλειδί στο layering των κολιέ είναι το μήκος. Για ένα εύκολο και dimensional look ξεκίνα με ένα collar choker, μετά συνδίασε το με μία απλή μεσαίου μήκους αλυσίδα με κάποιο statement pendant και τέλος μία delicate με διακριτικές λεπτομέρειες.

Tip: Το μυστικό είναι να μην φορτώσεις το look σου με βαριές αλυσίδες και έντονα σχέδια. Less is more είναι το μότο σε αυτή την περίπτωση.

Βραχιόλια

Κάποια πιο γεωμετρικά και sculptured κομμάτια όπως τα cuff links μπορεί να σου φαίνoνται πως δύσκολα συνδιάζονται αλλά μπορείς να το κάνεις να δουλέψει με απλό τρόπο. Συνδίασε ένα ξεχωριστό βραχιόλι με bold σχέδιο μαζί με μικρότερα dainty για μία έξτρα δόση λάμψης.

Δαχτυλίδια

Όσο πιο μικρά και λεπτά τόσο πιο εύκολο το layering. Μπορείς να τα κάνεις mix με κάποιο πιο statement στον δείκτη ή τον παράμεσο ή και με χρωματιστές πέτρες.

Tip: Δοκίμασε να συνδιάσεις δαχτυλίδια από διαφορετικά μέταλλα για ένα πιο boho look.

Σκουλαρίκια

Το συγκεκριμένο layering μπορεί να γίνει και χωρίς τη δέσμευση των piercings αφού υπάρχουν πια και σχέδια που δεν προϋποθέτουν να έχεις τρυπημένα αυτιά για να πειραματιστείς μαζί τους.

Διάλεξε ένα ζευγάρι –ή ακόμη και ένα μόνο του- από ασύμμετρα drop σκουλαρίκια που είναι παντού αυτή τη σεζόν με μικρoύς κρίκους ή studs κατά μήκους του αυτιού. Όσο πιο πολλά τόσο πιο έντονο και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Bershka: Φανταστικό boho σετ κοσμημάτων μόνο με 10 ευρώ!

Δεν υπάρχει το boho σετ κοσμημάτων από τα Bershka που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr! Κοστίζει μόνο δέκα ευρώ και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν influencer!

Το καλοκαίρι απαιτεί να έχετε στιλ ακόμα και στην παραλία! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να "ντυθείς" αλλά να έχεις έμπνευση και να διαλέξεις τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς!

Αν θέλεις να πας κάπου και να φοράς τα πιο hot κομμάτια της σεζόν τότε δεν έχεις παρά να αγοράσεις το boho σετ κοσμημάτων μόνο με 10 ευρώ από το Bershka!

Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ γιατί το χρώμα του συνδυάζεται με τα πάντα!

Δείτε το boho σετ κοσμημάτων μόνο με 10 ευρώ που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share