Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4+1 κορυφαία hair looks για το 2020!

Πρέπει να τα δοκιμάσεις!

26 Ιανουαρίου 2020 16:10
4+1 κορυφαία hair looks για το 2020!

Αλλάξαμε σεζόν, αλλάξαμε χρονιά, αλλάξαμε δεκαετία... Εσύ τα μαλλιά σου ακόμα να τα αλλάξεις; Το 2020 έχει έρθει με αέρα ανανέωσης και για ακόμη μια φορά σε καλεί να ακολουθήσεις τις τάσεις του! Η αλήθεια είναι πως το κούρεμα της σεζόν είναι κάπως εκκεντρικό, θυμίζει David Bowie και πρέπει να είσαι πολύ τολμηρή για να το υιοθετήσεις.

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα τα 5 κορυφαία hair looks για το φετινό χειμώνα. Διάλεξε ποιο σου αρέσει και σου ταιριάζει περισσότερο και τόλμησε το!

Είναι απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Hairstyles με disco και 80’s αναφορές, κλασικές πλεξούδες και πιο αυστηρά hair looks, θα τα ανακαλύψεις όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η κλασική πλεξούδα… πιασμένη με δύο λαστιχάκια: ένα στη βάση του αυχένα και ένα στο τέλος της.

Φυσικές μπούκλες. Αν είσαι από τις τυχερές που έχεις σγουρά μαλλιά, αυτή είναι η χρονιά σου!

Χαμηλοί κότσοι και αλογοουρές. Κάνε χωρίστρα στη μέση, τράβηξε σφιχτά όλα τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά και πιάσε τα σε έναν κότσο ή ένα ponytail.

Ίσια, μεσαίου μήκους μαλλιά. Για ένα πιο everyday look, κάνε χωρίστρα στη μέση.

Αυστηρό bob hair. Τα κοντά μαλλιά είναι τάση εδώ και αρκετό καιρό. Αν θες και εσύ να είσαι στιλάτη, δοκίμασε ένα αυστηρό, κοντό καρέ κούρεμα.

Αυτό είναι το κορυφαίο χρώμα για να βάψεις τα μαλλιά σου το 2020!

Κάθε σεζόν φέρνει νέες τάσεις σε νύχια, μακιγιάζ και κυρίως μαλλιά. Πόσο μάλλον αυτή τη χρονιά που είναι η αρχή μιας νέας δεκαετίας. Το κορυφαίο κούρεμα της χρονιάς αναδείχθηκε αυτό που θυμίζει κάτι από David Bowie, τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξουμε και το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος στα μαλλιά!

Σύμφωνα με τους κορυφαίους color stylists, υπάρχει ένα χρώμα που ήδη από το 2019 ζητούν επίμονα οι γυναίκες και αναμένεται αυτή τη χρονιά να είναι πρώτο σε ζήτηση.

Μία απόχρωση μαλλιών που είναι εύκολη να πετύχουν τόσο οι καστανές, όσο και οι ξανθές, ενώ είναι εντελώς διαφορετική από όσες είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε γύρω μας, μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για το strawberry blonde ή αλλιώς το φραουλένιο ξανθό.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου εξακολουθούν να είναι μία δυνατή τάση για το 2020, αλλά αν αναζητάτε την πιο light έκδοση, το strawberry blonde είναι το χρώμα που θέλετε.

3+1 τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα!

Η περιποίηση των μαλλιών για μια γυναίκα είναι ένα βασικό και σημαντικό θέμα. Σίγουρα τα σγουρά μαλλιά είναι εντυπωσιακά και όσες τα έχουν μπορεί να τα αγαπούν αλλά σίγουρα τις ταλαιπωρούν.

Και η συνεχής έκθεση όμως σε υψηλές θερμοκρασίες είτε προέρχονται από πρέσα είτε από ένα απλό πιστολάκι δεν παύει να φθείρει τα μαλλιά. Γι' αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς 4 υπέροχους τρόπους για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα.

1. Ισιώστε τα μαλλιά σας χτενίζοντας τα:

Αν χτενίζετε κάθε λίγα λεπτά τα νωπά μαλλιά σας με τα χέρια μέχρι να στεγνώσουν μπορείτε να επιτύχετε ένα υπέροχο ίσιωμα χωρίς να τα καταστρέψετε με την θερμότητα του σεσουάρ ή των άλλων εργαλείων styling, αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικά σγουρή τρίχα.

2. Ίσιωμα μαλλιών με μεγάλα ρόλεϊ:

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, τα τεράστια ρόλεϊ μαλλιών μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εντυπωσιακά ίσια μαλλιά με όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας με 6-7 ρόλεϊ όσο είναι βρεγμένα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά. Μόλις στεγνώσουν αφαιρέστε τα ρόλεϊ και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

3. Ισιώστε τα μαλλιά σας τυλίγοντας τα γύρω από το κεφάλι:

Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδο για ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα που όμως θέλει υπομονή. Πιάστε τούφα τούφα τα βρεγμένα μαλλιά σας και τυλίξτε τα γύρω από το κεφάλι σας, στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια περιμένετε να στεγνώσουν και λύστε τα. Αυτός ο απρόσμενος τρόπος υπόσχεται ίσια μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε με την θερμότητα.

4. Πιάστε μια πλάγια αλογοουρά για ίσιωμα μαλλιών:

Αφού χτενίσετε καλά τα βρεγμένα μαλλιά σας, φέρτε τα όλα στη μία πλευρά και αρχίστε να πιάνετε μια πλάγια αλογοουρά με χαλαρά πιασμένα χοντρά λαστιχάκια που δεν έχουν ενδιάμεσα κενά μεταξύ τους. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους και λύστε την αλογοουρά. Το αποτέλεσμα με τα ίσια μαλλιά θα σας ενθουσιάσει.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share