Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

9+1 κορυφαία trends για τα νύχια σου αυτή τη σεζόν!

Δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε!

26 Ιανουαρίου 2020 14:36
9+1 κορυφαία trends για τα νύχια σου αυτή τη σεζόν!

Όλες μας λατρεύουμε να έχουμε περιποιημένα και όμορφα νύχια γι' αυτό και φροντίζουμε να ακολουθούμε πάντα τις τάσεις της μόδας ακόμη και για το μανικιούρ μας! Αφού σας ενημερώσαμε για το δυναμικό comeback του γαλλικού ήρθε η ώρα να σας δείξουμε 10 ακόμη trends που φέτος θα κάνουν πραγματικά πάταγο!

#1 Ματ νύχια

Το καλό με τα ματ νύχια είναι η κομψότητα που προσδίδουν ακόμη και στα πιο δύσκολα χρώματα, όπως είναι το λαδί, το οποίο πραγματικά λατρεύουμε για φέτος το χειμώνα!

Το λαδί είναι πραγματικά το χρώμα της χρονιάς, οπότε μην φοβηθείς να το επιλέξεις σε όλες τις αποχρώσεις. Ακόμη και σε κοντά νύχια, σε σχήμα τετράγωνο όπως αυτό που βλέπεις παρακάτω, παραμένει απίστευτα κομψό και ταιριάζει με όλα τα χειμερινά χρώματα των outfits που θα κάνεις.

Το γαλλικό περιοδικό VOGUE δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το χρώμα, οπότε γίνεται να το παραβλέψουμε έτσι απλά;

Αν θέλεις να πας το παιχνίδι των ματ νυχιών σε άλλο επίπεδο, δεν έχεις παρά να κάνεις sreenshot το παρακάτω σχέδιο και να το δείξεις στην αισθητικό σου. Το λατρεύουν όλοι, από τους σχεδιαστές μόδας που το προτιμούν για την εβδομάδα μόδας αλλά και οι influencers φυσικά που κάνουν θραύση στην πλατφόρμα του Instagram.

#2 Λαδί και nude

Το λαδί όπως είδες είναι μία εξαιρετική επιλογή χρώματος φέτος το χειμώνα, όχι μόνο στα ρούχα και στα πανωφόρια αλλά και στα νύχια σου.

Μπορείς να μετριάσεις την έντασή του, επιλέγοτας nude ή clear (διάφανα) νύχια με χειμωνιάτικα σχέδια. Δείχνει υπέροχο σε κοντό τετράγωνο σχήμα, αν σε ευνοεί η φυσική βάση των νυχιών.

#3 Γεωμετρικά σχήματα σε clear νύχια

Τα γεωμετρικά σχήματα δεν τα λατρεύουμε μόνο σε κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και κολιέ, αλλά ήρθε πλέον η ώρα για να τα βλέπουμε και στα νύχια καθώς είναι εξαιρετικά κομψά και παιχνιδιάρικα ταυτόχρονα!

#4 Συνδυασμός μαύρου – χρυσού

‘Αλλος ένας συνδυασμός που θα λατρέψουμε το χειμώνα στα νύχια δεν είναι άλλος από το μαύρο-χρυσό, τα απόλυτα χειμωνιάτικα χρώματα. Μπορείς να τα κάνεις γαλλικό μανικιούρ, κάνοντας τις άκρες χρυσές, αλλά και επίσης μπορείς να επιλέξεις χρυσά σχέδια, όπως τα αστεράκα που βλέπεις στην εικονιζόμενη φωτογραφία.

Αν επιθυμείς να ξεχωρίσεις ακόμη περισσότερο με τα νύχια, μπορείς να επιλέξεις φέτος το χειμώνα να εμφανιστείς με το παρακάτω μανικιούρ, που αποτυπώνει όλες τις τάσεις της σεζόν. Θα δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε matte!

#5 Συνδυασμός γκρι – ροζ

Όλες ξέρουμε τι υπέροχο χρώμα είναι το γκι για τις χειμωνιάτικες μέρες, αλλά πόσες από εμάς έχουμε δοκιμάσει να το συνδυάσουμε με ροζ; Μπορείς να διακοσμήσεις τα νύχια σου και με τα παρακάτω floral και γεωμετρικά σχέδια.

#6 Συνδυασμός μαύρο – μουσταρδί

Εκτός από το λαδί, το μουσταρδί είναι επίσης ένα χρώμα που μπορούμε να επιλέξουμε φέτος στα νύχια. Για να σπάσεις την μονοτονία μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο χρώμα, ή να κάνεις μία διάφανη λεπτομέρεια, όπως παρακάτω.

#7 Κλασσικό nude

Αν θέλεις να μείνεις στην κλασσική πλευρά του παιχνιδιού, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το παρακάτω μανικιούρ φέτος το χειμώνα. Επίλεξε να δώσεις στα νύχια ένα απαλό στιλέτο σχέδιο ή μπαλαρίνα, και αν θέλεις μία μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά, υιοθέτησε τις μινιμαλιστικές γεωμετρικές γραμμές, όπως βλέπεις στην εικόνα.

#8 Mix ‘n’ match

Αν ο μινιμαλισμός δεν είναι το στοιχείο σου, τότε αυτό που θα σε κερδίσει είναι ο παρακάτω συνδυασμός του glitter με το λευκό, το καρό και το μεταλλιζέ. Παρά την φλυαρία στα νύχια, υπάρχει μία συμμετρία και ισορροπία στα σχέδια. Μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ που έχεις βαρεθεί τις μονοχρωμίες και θέλεις μία αλλαγή!

Ένας άλλος υπέροχος συνδυασμός mix n match που θα λατρέψουμε και θα δούμε πολύ συχνά το χειμώνα του 2020 είναι ο παρακάτω. Παρά τις διαφορετικές αποχρώσεις, δημιουργείται μία συνολική αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα.

#9 Ombre νύχια

Αυτό το απαλό πορτοκαλί ombre είναι ιδανικό για να μεταμορφώσεις ένα απλό nude μανικιούρ σε εντυπωσιακό χειμωνιάτικο σχέδιο. Η λεπτομέρεια με το μάρμαρο προσθέτει ακόμη περισσότερη κομψότητα και μπορείς να την επιλέξεις για κάθε από τα παραπάνω χρώματα και σχέδια για τα νύχια.

#10 Animal print

Φυσικά και δεν θα το δούμε μόνο σε μποτάκια και γούνες το λεοπάρ, αλλά έρχεται τώρα και στα νύχια. Αν είναι ένα print που προτιμάς στα ρούχα και στα παπούτσια, γιατί να μην το δοκιμάσεις και στο επόμενο μανικιούρ που θα κάνεις;

Μπορείς αντί για την γεωμετρική λεπτομέρεια, να το προτιμήσεις και σε γαλλικό μανικιούρ για ακόμη πιο εντυπωσιακό εφέ!

Δες και το παρακάτω βίντεο για ακόμη περισσότερο έμπνευση! Δεν έχεις λοιπόν καμία δικαιολογία για να εμφανιστείς με το καλύτερο μανικιούρ σε όλες τις εξόδους σου φέτος το χειμώνα.

 

Ροή ειδήσεων

Share