Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε σε ένα μπολ αβοκάντο, αυγό και μέλι και το άπλωσε στα μαλλιά της! Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Συγκλονιστικό!

11 Ιανουαρίου 2020 18:26
Έβαλε σε ένα μπολ αβοκάντο, αυγό και μέλι και το άπλωσε στα μαλλιά της! Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε πάντα περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά και γι' αυτό φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Μήπως όμως μια μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου θα σου χαρίσει καλύτερα αποτελέσματα; Το Athensmagazine.gr πριν λίγο καιρό σου είχε δείξει μια συνταγή για μάσκα για ξηρά μαλλιά, σήμερα θα σου μάθουμε να φτιάχνεις μια θαυματουργή μάσκα με αβοκάντο, μέλι, ελαιόλαδο και αυγό που θα χαρίσει μια υπέροχη λάμψη στα μαλλιά σου.

Θα χρειαστείς: Μισό αβοκάντο, ένα αυγό, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κ.σ. μέλι.

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσε τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά.Ξεκίνα να την απλώνεις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου.

Για να δράσει ακόμα καλύτερα άφησέ τη 10 λεπτά πάνω στα μαλλιά σου.Ξέπλυνε καλά.Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών έχει πολλά αντιοξειδωτικά και Ω-3 λιπαρά, τα οποία θα χαρίσουν στα μαλλιά σου δύναμη και λάμψη.

Δες το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

3+1 τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα!

Η περιποίηση των μαλλιών για μια γυναίκα είναι ένα βασικό και σημαντικό θέμα. Σίγουρα τα σγουρά μαλλιά είναι εντυπωσιακά και όσες τα έχουν μπορεί να τα αγαπούν αλλά σίγουρα τις ταλαιπωρούν.

Και η συνεχής έκθεση όμως σε υψηλές θερμοκρασίες είτε προέρχονται από πρέσα είτε από ένα απλό πιστολάκι δεν παύει να φθείρει τα μαλλιά. Γι' αυτό λοιπόν το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς 4 υπέροχους τρόπους για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα.

1. Ισιώστε τα μαλλιά σας χτενίζοντας τα:

Αν χτενίζετε κάθε λίγα λεπτά τα νωπά μαλλιά σας με τα χέρια μέχρι να στεγνώσουν μπορείτε να επιτύχετε ένα υπέροχο ίσιωμα χωρίς να τα καταστρέψετε με την θερμότητα του σεσουάρ ή των άλλων εργαλείων styling, αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικά σγουρή τρίχα.

2. Ίσιωμα μαλλιών με μεγάλα ρόλεϊ:

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, τα τεράστια ρόλεϊ μαλλιών μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εντυπωσιακά ίσια μαλλιά με όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας με 6-7 ρόλεϊ όσο είναι βρεγμένα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά. Μόλις στεγνώσουν αφαιρέστε τα ρόλεϊ και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

3. Ισιώστε τα μαλλιά σας τυλίγοντας τα γύρω από το κεφάλι:

Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδο για ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα που όμως θέλει υπομονή. Πιάστε τούφα τούφα τα βρεγμένα μαλλιά σας και τυλίξτε τα γύρω από το κεφάλι σας, στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια περιμένετε να στεγνώσουν και λύστε τα. Αυτός ο απρόσμενος τρόπος υπόσχεται ίσια μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε με την θερμότητα.

4. Πιάστε μια πλάγια αλογοουρά για ίσιωμα μαλλιών:

Αφού χτενίσετε καλά τα βρεγμένα μαλλιά σας, φέρτε τα όλα στη μία πλευρά και αρχίστε να πιάνετε μια πλάγια αλογοουρά με χαλαρά πιασμένα χοντρά λαστιχάκια που δεν έχουν ενδιάμεσα κενά μεταξύ τους. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους και λύστε την αλογοουρά. Το αποτέλεσμα με τα ίσια μαλλιά θα σας ενθουσιάσει.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share