Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα!

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

7 Ιανουαρίου 2020 16:11
Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο κόλπο για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα! Τα περισσότερα μυστικά ομορφιάς είναι γνωστά σε όλες, από το πανταχού παρόν concealer και το λευκό μολύβι ματιών μέχρι το eyeliner και τη mascara. Ωστόσο, έχουμε να σου προτείνουμε ένα φυσικό μακιγιάζ που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά!

Κι ενώ αυτά δουλεύουν και με το παραπάνω για να κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζωντανά, χαρίζοντας βλέμμα σαγηνευτικό, υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορούμε να κάνουμε σε όρους περιποίησης.

Και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου αποστομωτικό με το σωστό concealer, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, τη mascara, highlighter και την κατάλληλη επιλογή χρώματος σκιάς φυσικά.

Ποιο είναι αυτό; Τα φρύδια μας! Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και όταν είναι επιμελώς σχεδιασμένα και φροντισμένα, κάνουν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο όμορφα. Και τα μάτια πολύ μεγαλύτερα.

Αν μάλιστα δεν γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε, ένας επαγγελματίας brow artist θα δώσει το ιδανικό σχήμα αποφεύγοντας τα μεγάλα λήθη…

Οι κορυφαίες τάσεις του μακιγιάζ για το 2020!

Κάθε χρόνο και κάθε σεζόν κυκλοφορούν νέες τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια. Κι αφού σου δείξαμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2020 στο μανικιούρ, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε και τις ανάλογες τάσεις του makeup!

Το βασικότερο κομμάτι του μακιγιάζ είναι η βάση. Βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή των υπολοίπων καλλυντικών, αλλά και στο να έχει το αποτέλεσμα αυξημένη διάρκεια.

Ποια θα είναι όμως τα trends για τη νέα σεζόν; Τι προτείνουν οι ειδικοί σχετικά με το makeup, το ρουζ και γενικότερα την όψη της επιδερμίδας που θα αποτελέσει στη συνέχεια τον καμβά για το μακιγιάζ μας;

Απειροελάχιστο make up

Το φυσικό μακιγιάζ και το no makeup look συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή και το Φθινόπωρο / Χειμώνα. Πρόκειται για ένα makeup trend που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά και δεν χρειάζεται πολλά καλλυντικά προϊόντα για να εφαρμοστεί. Λίγο concealer, ένα lip balm και μια πινελιά μάσκαρα είναι αρκετά για το τέλειο αποτέλεσμα.


Λαμπερή επιδερμίδα

Μια ακόμη πινελιά που έρχεται να ολοκληρώσει το φυσικό μακιγιάζ και να δώσει στην επιδερμίδα μια όψη φρεσκάδας είναι τα shimmery highlighters. Οι ειδικοί προτείνουν την προσθήκη λάμψης στο πρόσωπο για να κρύψουν την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα που συνήθως δημιουργείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες και γενικότερα τις καιρικές συνθήκες της σεζόν.

Ροζ ρουζ για νεανική όψη

Η προσθήκη μιας πινελιάς ροζ ρουζ στα ζυγωματικά είναι αρκετή για να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια και νεανική. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι κορυφαίοι makeup artists για το Φθινόπωρο / Χειμώνα. Απαλύνει την όψη του προσώπου με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο, κάνοντας το λαμπερό και όμορφο.

Αν μάλιστα συνδυαστεί και με μια ροζ σκιά ματιών και ένα lip gloss σε αυτές τις αποχρώσεις, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοντέρνο. Ένα girly και trendy μονόχρωμο μακιγιάζ που θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν.

Bronzer για μια πιο θερμή και ηλιοκαμένη όψη

Αν θέλετε να παρατείνετε την καλοκαιρινή σας διάθεση και να διατηρήσετε την ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο σας, το bronzer αποτελεί την τέλεια επιλογή. Χαρίζει στην επιδερμίδα το γλυκό αυτό άγγιγμα του ήλιου που δυστυχώς δεν μπορεί να το προσφέρει από μόνος του αυτή την περίοδο.

Αντί λοιπόν το πρόσωπο σας να είναι χλωμό και άτονο, προσθέστε μερικές πινελιές μπρόνζερ και δώστε του μια πιο υγιή και καλοκαιρινή όψη.

Μπορεί η βάση να αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο καθημερινό ή βραδινό μακιγιάζ μας, ωστόσο αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι το βάψιμο των ματιών. Ανακαλύψτε ποια θα είναι τα χρώματα στις σκιές ματιών και όλα τα eye makeup trends της σεζόν για να βαφτείτε ακολουθώντας αυτά που προτείνουν οι ειδικοί.


Μονόχρωμα μακιγιάζ σε βλέφαρα και χείλη

Μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο μακιγιάζ Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 είναι το μονόχρωμο. Πολλοί ήταν οι ειδικοί που πρότειναν την χρήση ενός χρώματος σκιάς ίδιας με το κραγιόν στα χείλη. Πρόκειται για τα λεγόμενα matchy matchy looks τα οποία θα είναι must αυτή την εποχή.

Αν μάλιστα η επιλογή των αποχρώσεων ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο trendy.

Καφέ και χρυσές σκιές ματιών

Μια χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιηθεί πολύ τόσο το Φθινόπωρο, όσο και το Χειμώνα στο μακιγιάζ ματιών είναι οι καφέ αποχρώσεις και οι χρυσές. Πρόκειται για κλασσικές και γήινες επιλογές χρωμάτων που όλες έχουμε αγαπήσει.

Μάλιστα οι καφέ σκιές ματιών και οι taupe (καφέ-γκρι) είναι ιδανικές για να τονίσουν τα μάτια και να τα πλαισιώσουν χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό και να ξεφεύγει από το φυσικό. Η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους δίνοντας στα μάτια την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο ανοιχτά, είτε δημιουργούν ένα πιο μυστηριώδες βλέμμα. Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό.

Από την άλλη μεριά το χρυσό, μπορεί να φορεθεί από μόνο του ή να συνδυαστεί εκπληκτικά με το καφέ, δίνει μια πιο glamorous όψη. Είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός disco style makeup που συνδυάζεται τέλεια με τα ρούχα της δεκαετίας των 70s, τα οποία είναι στη μόδα το

Ροζ και μωβ σκιές ματιών

Αν πάλι προτιμάτε μια πιο απαλή και νεανική χρωματική επιλογή για τα μάτια σας, οι ροζ και μωβ σκιές είναι οι πιο κατάλληλες. Θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν, χαρίζοντας μας μια πιο girly και όχι αυστηρά θηλυκή όψη. Οι αποχρώσεις και των δυο χρωμάτων είναι πολλές και μπορούν να οδηγήσουν σε εντυπωσιακά απαλά μακιγιάζ για την περίοδο αυτή.

 

Ροή ειδήσεων

Share