Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος στο μανικιούρ και στα μανό! Αυτή είναι η νέα μόδα στο βάψιμο νυχιών και είναι πανεύκολη!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Ιανουαρίου 2020 20:20
Τέλος στο μανικιούρ και στα μανό! Αυτή είναι η νέα μόδα στο βάψιμο νυχιών και είναι πανεύκολη!

Θέλετε ένα εύκολο μανικιούρ για τα νύχια που να φαίνεται εκπληκτικό και να αργεί να χαλάσει; Με αυτό το νέο βερνίκι που δεν μοιάζει με κανένα προϊόν που κυκλοφορεί ως τώρα παγκοσμίως, το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα!

Έχουμε δει πολλές ιδέες για βάψιμο των νυχιών, αλλά ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι υπάρχει πιο απλός τρόπος για να τα βάψουμε. Και αυτός, δεν περιλαμβάνει το μανό!

Ονομάζεται “dip powder” και είναι ακριβώς αυτό: βερνίκι νυχιών σε σκόνη στην οποία βουτάς τα νύχια σου. Είναι κάτι ενδιάμεσο από κανονικό μανικιούρ και ψεύτικα νύχια.

Ενώ αυτό το προϊόν δεν είναι «καινούργιο,» παίρνει συνεχώς όλο και περισσότερη προσοχή χάρη στα social media. Και σοβαρά, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί έχει γίνει πλέον τάση.

Είναι μία πολύ απλή εναλλακτική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι και να γλυτώσετε πολύ χρόνο και χρήμα. Η σκόνη αυτή είναι άοσμη, μη-τοξική και δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν 124 υπέροχα χρώματα από τα οποία που μπορείτε να επιλέξετε! Κάθε μανικιούρ μπορεί να κρατήσει μέχρι και τρεις βδομάδες και μπορεί να φύγει εύκολα με ασετόν.

Πιθανώς να αναρωτιέστε τώρα ποια είναι η παγίδα. Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα όταν πρόκειται για την εφαρμογή της σκόνης! Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Διαλέγετε το χρώμα της επιλογής σας και απλά βουτάτε μέσα στο βάζο το νύχι σας μέχρι να καλυφτεί εντελώς. Μην ανησυχείτε για το δέρμα γύρω από το νύχι – η σκόνη δεν θα κολλήσει στο δέρμα σας όπως ένα κλασσικό βερνίκι, αλλά θα κολλήσει στο νύχι.

Μετά, βγάλτε όση σκόνη περισσεύει και καλύψτε το νύχι σας με ένα διάφανο βερνίκι για να κλειδώσετε το χρώμα.

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί:

6+1 σχέδια για τέλεια μαύρα νύχια!

Τα σκούρα νύχια είναι must αυτή την εποχή και ειδικότερα τα μαύρα που δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις του χειμώνα. Το Athensmagazine.gr σας "σύστησε" πρόσφατα την απόλυτη τάση του 2020 που δεν είναι άλλη από τα ματ βερνίκια.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξουμε 7 υπέροχα σχέδια για να απογειώσετε το μαύρο σας μανικιούρ.

Ένα πουλόβερ για τα νύχια σου μόνο! Η τάση που κάνει θραύση!

Τέλη Δεκέμβρη και ο χειμώνας έχει κάνει πλέον έντονη την παρουσία του με τη θερμοκρασία κάθε μέρα να πέφτει όλο και περισσότερο. Ο καιρός λοιπόν προστάζει ζεστή σοκολάτα, αφράτο πάπλωμα και χουχούλιασμα. Συνεπώς, χειμωνιάτικη και cozy διάθεση. Αυτή λοιπόν τη διάθεση θέλουμε να τη μεταφέρουμε και στα νύχια μας, γι΄ αυτό το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά έψαξε και βρήκε για σένα την απόλυτη τάση του χειμώνα για το μανικιούρ σου.

Αφού λοιπόν σου δείξαμε τα "μαρμάρινα" νύχια, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε και τα νύχια - πουλόβερ!

Αν πάς σε κάποια ειδικό θα σου τα πετύχει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ότι αν το προσπαθήσεις μόνη σου. Ωστόσο, γιατί να μην δοκιμάσεις; Υπάρχουν πάρα πολλά tutorials στο youtube που μπορείς να εμπνευστείς.

Εμείς σας προτείνουμε το παρακάτω βίντεο:

Το δυναμικό comeback του γαλλικού στα νύχια!

Το γαλλικό και το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι μακράν ότι πιο διαχρονικό και πιο safe για το μανικιούρ σου. Παρ' όλα αυτά τα τελευταία χρόνια το γαλλικό είχε χαθεί λίγο από τις τάσεις και το προτιμούσαν κυρίως οι νύφες. Ήρθε λοιπόν η εποχή που το γαλλικό μανικιούρ κάνει δυναμικό comeback κι αυτό αποδεικνύεται από τις celebrities που το προτιμούν και δείχνουν περιχαρείς τα νύχια τους. Φυσικά, μην ξεχνάμε και τα χρώματα στα νύχια που έχουν μεγαλύτερη αδυναμία οι άντρες.

Όπως φαίνεται η τάση επανήλθε για να μείνει!

 

Ροή ειδήσεων

Share