Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Δοκίμασε το!

31 Δεκεμβρίου 2019 17:23
Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Λίγες ώρες πριν το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και σίγουρα όλες μας έχουμε διαλέξει ρούχα και παπούτσι μέρες πριν. Με το μακιγιάζ όμως τι γίνεται; Αν δεν ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό και το πιο γιορτινό make up εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε το απόλυτο μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις αλλά και πώς μπορείς να το κάνεις εύκολα και μόνη σου στο σπίτι. Ωστόσο, αν δεν έχεις διαλέξει ακόμα ρούχα για απόψε το Athensmagazine.gr έχει να σου προτείνει το ιδανικό φόρεμα με παγέτες που θα κάνει πάταγο και ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο makeup!

Οι μεταλλικές υφές φέτος κυριάρχησαν στις πασαρέλες και, επειδή η ομορφιά ακολουθεί τη μόδα, είναι τάση και στο μακιγιάζ. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απογειώσετε τη holiday εμφάνισή σας, υιοθετώντας το πιο γιορτινό χρώμα στην πιο luxe εκδοχή του και όχι μόνο στα μάτια, αλλά και σε χείλη και πρόσωπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι sparkly καλλυντικά που υπάρχουν άφθονα στο εμπόριο σε διάφορα brands.

Προσοχή: Μπορεί το χρυσό να εκπέμπει πολυτέλεια και αρχοντιά, αλλά η γραμμή ανάμεσα στο να δείχνετε shimmer chic και όχι σαν ένα αγαλματίδιο των Όσκαρ είναι λεπτή. Οπότε πριν το ενσωματώσετε στο μακιγιάζ σας, δώστε προσοχή στα παρακάτω tips που προτείνει η makeup artist της Σκάρλετ Γιόχανσον


Μάτια

μάτια

Είτε επιλέξετε να ντύσετε όλο το βλέφαρο με χρυσή σκιά είτε να δημιουργήσετε μια γραμμή χρυσού eyeliner σύρριζα στις βλεφαρίδες σας, ένα είναι σίγουρο: ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας. «Αν σας αρέσει το πιο sheer αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα φουντωτό πινέλο για blending για να απλώσετε τη σκιά. Όσο πιο φουντωτό το πινέλο, τόσο λιγότερο χρώμα πιάνει» δηλώνει η Mai Quynh. «Αν πάλι θέλετε πιο πυκνή και έντονη εφαρμογή του χρυσού χρώματος, χρησιμοποιήστε ένα πιο συμπαγές και flat πινέλο» προσθέτει. Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόσετε τη σκιά και με τα δάχτυλά σας, ειδικά αν είναι κρεμώδης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ειδικός σας προτείνει να ολοκληρώσετε το gold eye look σας με λίγο μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι, μπόλικες στρώσεις μάσκαρα και ένα καλοσχηματισμένο φρύδι για έξτρα ένταση.

Extra tip: Πριν την εφαρμογή της σκιάς, ψεκάστε το πινέλο σας με ένα setting ή primer spray ή βρέξτε το με λίγο νερό. Έτσι θα έχετε καλύτερη απόδοση χρώματος.


Χείλη

χείλη

Άλλος ένας τρόπος να ενσωματώσετε το χρυσό χρώμα στο μακιγιάζ σας και να το κάνετε statement είναι σ’ ένα καθόλα εντυπωσιακό lip look. Μη σας τρομάζει το αποτέλεσμα! Φανταστείτε μία δόση χρυσού πάνω από ένα σκούρο κόκκινο ή ένα vampy μοβ κραγιόν. Δε θα ήταν τόσο τέλειο και τόσο γιορτινό; «Το εφέ αυτό θα αφήσει μια ιριδίζουσα και jewel tone λάμψη στα χείλη σας» υποστηρίζει η Μέι και οι jewel τόνοι είναι ό,τι πιο hot για τις γιορτές.

Πρόσωπο

πρόσωπο

Για εσάς που δεν είστε τόσο τολμηρές με το μακιγιάζ σας, υπάρχει ακόμη τρόπος να πείτε «ναι» στο χρυσό trend. Πώς; Με ένα highlighter σε όποια μορφή θέλετε, κρεμώδες ή translucent ή compact. Το μυστικό εδώ, σύμφωνα με την makeup artist, είναι να μην κάνετε υπερβολές. «Εστιάστε το προϊόν πάνω από τα ζυγωματικά και σβήστε το ελαφρώς προς τα κάτω, προς τα μάγουλα» συμβουλεύει. Ένα μεγάλο πινέλο θα σας εξασφαλίσει το πολυπόθητο glow-from-within αποτέλεσμα.


Extra tip: Πέρα από το κόκκαλο των ζυγωματικών, μην ξεχάσετε να απλώσετε το χρυσό highlighter και στα κόκαλα του λαιμού και στο ντεκολτέ, ειδικά αν το outfit σας αφήνει αυτά τα σημεία του σώματος ακάλυπτα.

 

Ροή ειδήσεων

Share