Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα πουλόβερ για τα νύχια σου μόνο! Η τάση που κάνει θραύση!

Απλό αλλά εντυπωσιακό!

28 Δεκεμβρίου 2019 15:58
Ένα πουλόβερ για τα νύχια σου μόνο! Η τάση που κάνει θραύση!

Τέλη Δεκέμβρη και ο χειμώνας έχει κάνει πλέον έντονη την παρουσία του με τη θερμοκρασία κάθε μέρα να πέφτει όλο και περισσότερο. Ο καιρός λοιπόν προστάζει ζεστή σοκολάτα, αφράτο πάπλωμα και χουχούλιασμα. Συνεπώς, χειμωνιάτικη και cozy διάθεση. Αυτή λοιπόν τη διάθεση θέλουμε να τη μεταφέρουμε και στα νύχια μας, γι΄ αυτό το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά έψαξε και βρήκε για σένα την απόλυτη τάση του χειμώνα για το μανικιούρ σου.

Αφού λοιπόν σου δείξαμε τα "μαρμάρινα" νύχια, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε και τα νύχια - πουλόβερ!

Αν πάς σε κάποια ειδικό θα σου τα πετύχει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από ότι αν το προσπαθήσεις μόνη σου. Ωστόσο, γιατί να μην δοκιμάσεις; Υπάρχουν πάρα πολλά tutorials στο youtube που μπορείς να εμπνευστείς.

Εμείς σας προτείνουμε το παρακάτω βίντεο:

Το δυναμικό comeback του γαλλικού στα νύχια!

Το γαλλικό και το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι μακράν ότι πιο διαχρονικό και πιο safe για το μανικιούρ σου. Παρ' όλα αυτά τα τελευταία χρόνια το γαλλικό είχε χαθεί λίγο από τις τάσεις και το προτιμούσαν κυρίως οι νύφες. Ήρθε λοιπόν η εποχή που το γαλλικό μανικιούρ κάνει δυναμικό comeback κι αυτό αποδεικνύεται από τις celebrities που το προτιμούν και δείχνουν περιχαρείς τα νύχια τους. Φυσικά, μην ξεχνάμε και τα χρώματα στα νύχια που έχουν μεγαλύτερη αδυναμία οι άντρες.

Όπως φαίνεται η τάση επανήλθε για να μείνει!

10+1 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα!

Βρήκαμε τα 10+1 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι λίγο πολύ έχουμε μπει στο κλίμα αυτής της όμορφης γιορτής που για πολλούς είναι εμπορική. Δεν έχουν και πολύ άδικο.

Όμως όλοι έχουμε την ανάγκη για λίγες μέρες να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα και να φροντίσουμε και λίγο τον εαυτό μας.

Οι επιλογές για γιορτινά νύχια για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουν μια ευρεία γκάμα. Από τα πολύ απλά σχέδια μέχρι τα άκρως λαμπερά και αστραφτερά μανικιούρ, οι προτάσεις που ακολουθούν θα σας εντυπωσιάσουν.

Πρόκειται για σχέδια στα νύχια ιδανικά τόσο για τα ρεβεγιόν, όσο και για τις υπόλοιπες εορταστικές μέρες....

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για να τα κάνετε κι εσείς...

Το μανικιούρ που θα κυριαρχήσει στις γιορτές και επιλέγουν όλοι οι σταρς!

Οι γιορτές πλησιάζουν και καλό θα ήταν να εγκλιματιστούμε σιγά σιγά, και να μην μας ξεγελάει ο ήλιος και οι υψηλες θερμοκρασίες. Ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο κλίμα των εορτών είναι να το φέρεις στα νύχια σου. Αυτό είναι το μανικιούρ που θα κυριαρχήσει φέτος τα Χριστούγεννα!

Δείτε και αυτό: "Μαρμάρινα" νύχια: Πώς θα κάνεις μόνη σου τη νέα τάση (Video)!

Η τάση αυτή υποστηρίζει τα περλέ νύχια! Το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο για το χειμώνα, αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα γιορτινά νύχια 2020.

Η ιριδίζουσα περλέ απόχρωση δίνει μια άλλη χάρη στο κλασικό λευκό μανικιούρ, που το κάνει ιδανικό για την εποχή, και λίγο περισσότερο επίσημο!

Τα πιο εύκολα σχέδια για νύχια! Κάντε τα μόνες σας στο σπίτι! (Video)

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνες σας τα καλύτερα σχέδια στα νύχια στο σπίτι, χωρίς να ξοδεύετε χρήματα σε ειδικούς τότε ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις το 2020 πρώτη... πριν το επιλέξουν όλες!

Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο και να μην ξέρετε την κατάλληλη τεχνική, ωστόσο αν κάνετε με προσοχή τα βήματα τότε δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο παρά μόνο υπομονή.

Πάρετ μερικές ιδέες από τα σχέδια που προτείνονται και σίγουρα θα ξετρελαθείτε!

Με ένα κομμάτι εφημερίδας και λίγο νερό κάνεις το καλύτερο σχέδιο για τα νύχια! (Video)

Ένα πολύ μοντέρνο και ξεχωριστό σχέδιο για τα νύχια. Απλά βούτηξε τα νύχια σου, τα οποία θα έχεις βάψει στο χρώμα της επιλογής σου, μέσα σε λίγο νερό και τοποθέτησε το κομματάκι της εφημερίδας. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Δείτε και αυτό: 4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βάψεις τα νύχια σου και δεν θα σπαταλήσεις λεφτά σε μαγαζιά για μανικιούρ- πεντικιούρ. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πώς μπορείς να κάνεις τα σχέδια με prin εφημερίδας, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Αντί για νερό μπορείς να βάλεις οινόπνευμα, για να κολλήσει πιο εύκολα η εφημερίδα.

Έριξε στο νερό βερνίκι και το αποτέλεσμα; Το καλύτερο σχέδιο νυχιών!

Ένας απλός τρόπος για να βάψεις τα νύχια σου και να ξεχωρίσεις είναι ο παρακάτω. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, αφού είναι επαγγελματικό και δεν θα σπαταλήσεις περιττά χρήματα σε κάποιο nail bar. Επίσης ένα θετικό είναι ότι θα μπορέσεις να φτιάξεις σχέδια που δεν θα έχει καμία άλλη!

Δείτε επίσης: 4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πανεύκολο. Δημιούργησε μοναδικά και υπέροχα σχέδια, με τη βοήθεια του νερού. Πρωτοτύπησε και θα σου βγει σίγουρα σε καλό.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό, σελοτέιπ και τα χρώματα των μανό της επιλογής σας. Δείτε το βίντεο και δοκιμάσε το!

Τα ματ βερνίκια είναι και φέτος το χειμώνα εδώ! Εσύ θα το τολμήσεις;

Είναι μια τάση καθαρά χειμωνιάτικη που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα νύχια μας και γιατί όχι και αυτόν τον χειμώνα; Ο λόγος για τα ματ βερνίκια!

Εσύ ξέρεις τι λάθος κάνεις και καταστρέφεται το μανικιούρ σου;

Με σχέδια ή χωρίς, σε έντονες ή απαλές αποχρώσεις, οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε γυναίκας.

Οι δικές μας προτάσεις είναι να επιλέξετε το μαύρο matte που συνδυάζει το κομψό με το rock στιλ.

Αν πάλι προτιμάτε τις πιο καθαρές αποχρώσεις, το matte nude είναι ιδανική επιλογή και αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα αν προσθέσετε γεωμετρικά σχέδια, όπως κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.

Ακολουθούν προτάσεις για stylish manicure σε matte αποχρώσεις:

Matte μαύρο με γεωμετρικά σχέδια:

Turtle Nails:

Nude nails με polka dots:

Matte γκρι με sparkling λεπτομέρεια:

Matte κόκκινο με ροζ πινελιές:

 

Ροή ειδήσεων

Share