Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H&M: Το απόλυτο ζιβάγκο που ταιριάζει σε όλες ακόμα και με λίγα κιλάκια παραπάνω, κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Σίγουρα θα γίνει από τα αγαπημένα σας!

19 Δεκεμβρίου 2019 13:59
H&M: Το απόλυτο ζιβάγκο που ταιριάζει σε όλες ακόμα και με λίγα κιλάκια παραπάνω, κοστίζει μόλις 9 ευρώ!

Ανακαλύψαμε στα H&M το απόλυτο ζιβάγκο που ταιριάζει σε όλες ακόμα και με λίγα κιλάκια παραπάνω και κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ!

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ, το οποίο συνδυάζει δυο στοιχεία, την κομψότητα και την καλή εφαρμογή, κάνοντας το να ταιριάζει σε όλα τα σώματα ακόμα και με κάποια που θέλουν λίγο μεγαλύτερο νούμερο!

Πάντα τα κλασσικά κομμάτια είναι αυτά που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας και που μας σώζουν σε πολλές περιστάσεις και το ζιβάγκο είναι ένα από αυτά!

Τι συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κάτι που το κάνει απαραίτητο σε πολλά looks μας αφού μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση του να ψάχνουμε τι να βάλουμε!

Λατρεύουμε να τα φοράμε μέσα από σακάκια σε συνδυασμό με ένα ωραίο μποτάκι, σαν και αυτή που σας προτείναμε πρόσφατα. Εκτός από αυτό φοριέται και μέσα από παντελόνια ή φούστες ακόμα και μέσα από φορέματα για να δώσει ένα άλλο ύφος...

Η επιλογή είναι δική σας και το μόνο έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε...

Μια μικρή περιγραφή:

Ζιγάγκο σε μαύρη και άσπρη απόχρωση

Art. no.0854796001

H&M: To black velour φόρεμα με διαφάνεια που μπορείς να φορέσεις και στο ρεβεγιόν έχει την πιο super τιμή!

Εντοπίσαμε στα H&M τo black velour φόρεμα με διαφάνεια που μπορείς να φορέσεις και στο ρεβεγιόν έχει την πιο super τιμή!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και πολλές γυναίκες ψάχνουν από τώρα τι θα φορέσουν το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε ένα φόρεμα που σίγουρα θα αναδείξει τη θηλυκή σας πλευρά κάνοντας να φαίνεται η σιλουέτα σας ελκυστική αλλά όχι πρόστυχη.

Ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα είναι πάντα μέσα στη μόδα, είναι διαχρονικό και ταιριάζει σχεδόν σε όλες! Η βελούδινη υφή επίσης του δίνει μια ιδιαίτερη νότα κάνοντας πιο γιορτινό ενώ η διαφάνεια στα μανίκια δίνει ένα πιο δροσερό ύφος.

Συνδυάζεται εξαιρετικά με ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες, όπως είναι αυτές που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα και εμείς.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματoς:

Κοντό μαύρο φόρεμα σε βελούδινη υφή, με διαφάνεια στο πάνω μέρος.

Art. no.0823847001

 

Ροή ειδήσεων

Share