Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βάζει τα πόδια της σε μια λεκάνη με μηλόξυδο - Δείτε το θαυματουργό αποτέλεσμα που συμβαίνει μετά από λίγο!

Δοκιμάστε το!

17 Δεκεμβρίου 2019 08:09
Βάζει τα πόδια της σε μια λεκάνη με μηλόξυδο  - Δείτε το θαυματουργό αποτέλεσμα που συμβαίνει μετά από λίγο!

Βάζει τα πόδια της σε μια λεκάνη με μηλόξυδο - Δείτε το θαυματουργό αποτέλεσμα που συμβαίνει μετά από λίγο!

Το μηλόξυδο είναι ένα πραγματικό θαύμα. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι τα μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση θα ήταν τόσο καλά; Επίσης δοκιμάστε και αυτή τη σπιτική συνταγή για το πρόσωπο με λεμόνι και μπύρα!

Το μηλόξυδο είναι γνωστό για τη χρήση του σε σάλτσες για σαλάτες. Είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, και μερικές φορές χρησιμοποιείται ως προϊόν φροντίδας του δέρματος. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες εναλλακτικές θεραπείες.

Ιστορικά στοιχεία λένε ότι κάποια στιγμή το μηλόξυδο εκτιμάτο περισσότερο από το καθαρό χρυσάφι. Έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς και τα συστατικά του μη παστεριωμένου μηλόξυδου επούλωναν πληγές, βοηθούσαν στην τόνωση του οργανισμού, στην εξάλειψη της πιτυρίδας και σε πολλά άλλα.

Μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε ποδόλουτρο με μηλόξυδο; Είναι μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για να μη μυρίζουν δυσάρεστα τα πόδια. Δείτε το παρακάτω βίντεο και μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που παρέχει το μηλόξυδο.

Χρησιμοποιήστε το μηλόξυδο για να κάνετε ήπια απολέπιση στο πρόσωπό σας. Εφαρμόστε το σαν λοσιόν μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική σας κρέμα.
Κάντε γαργάρες με το μηλόξυδο για να ανακουφιστείτε από τις ενοχλήσεις του λαιμού.

Ξεφορτωθείτε την πυτιρίδα αναμειγνύοντας 1 φλυτζάνι μηλόξυδο με 3 φλυτζάνια νερό. Ψεκάστε το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών σας, αφήστε το για μια ώρα και ξεβγάλτε.

Απαλλαγείτε από τις κρεατοελιές. Βρέξτε ένα βαμβάκι με μηλόξυδο και τοποθετήστε το μ’ έναν επίδεσμο πάνω στην κρεατοελιά. Αφήστε το για όλο το βράδυ, επαναλάβετε τη διαδικασία για μερικές ημέρες και η κρεατοελιά θα εξαφανιστεί.

Χρησιμοποιήστε το σαν αποσμητικό.

Καταπολεμήστε την ιγμορίτιδα. Αναμείξτε 1 φλιτζάνι νερό με 1/4 του φλιτζανιού μηλόξυδο, 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ένα στυμμένο λεμόνι.
Βοηθάει στη φυσική λεύκανση των δοντιών. Ανακατέψτε 2 μέρη μηλόξυδου με 1 μέρος μαγειρικής σόδας και χρησιμοποιήστε το ως στοματικό διάλυμα. Λόγω της οξύτητας του, μην ξεχνάτε να ξεπλένετε στο τέλος το στόμα σας με νερό.

Βρέξτε μια πετσέτα με μηλόξυδο και εφαρμόστε στην περιοχή που καήκατε από τον ήλιο για άμεση ανακούφιση.

Καθαρίστε τα πινέλα του μέικ απ σας. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε ένα φλυτζάνι νερό και βυθίστε τα πινέλα σας.

Ανακουφιστείτε από τη φαγούρα.

Προλαμβάνει το γύρισμα της τρίχας.

Αναμείξτε μηλόξυδο με άργυλο για να φτιάξετε μια σπιτική μάσκα απολέπισης προσώπου.

Καταπολεμήστε τη δυσοσμία των ποδιών. Σε 4 κούπες νερό βάλτε 1 κούπα μηλόξυδο και μουλιάστε τα πόδια σας.

Το μηλόξυδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε & Β, σε μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο. Έτσι, η συχνή κατανάλωσή του θα τονώσει την ενέργεια του οργανισμού σας και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Βελτιώνει την πέψη. Φτιάξτε ένα dressing για τις σαλάτες σας που θα βοηθήσει στην καλή λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος. Σε ένα μπολ προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας νερό, μια πρέζα αλάτι και μία πιπέρι, 1/4 της κούπας μηλόξυδο, 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 1/4 της κούπας ελαιόλαδο, το χυμό ενός λεμονιού και ανακατέψτε.

Συμβάλλει στην απώλεια βάρους μειώνοντας το αίσθημα της πείνας.

 

Ροή ειδήσεων

Share