Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βουρτσίζει τα μαλλιά της με μια οδοντόβουρτσα και....Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξαναπάτε σε κομμωτήριο!

Δεν θα το πιστεύετε!

15 Δεκεμβρίου 2019 20:00
Βουρτσίζει τα μαλλιά της με μια οδοντόβουρτσα και....Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξαναπάτε σε κομμωτήριο!

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; Σας έχουμε καλά νέα, αφού δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε ούτε ένα ευρώ στα κομμωτήρια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια...οδοντόβουρτσα!

Έχουμε δει πολλά τρικ που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά, ώστε να μην σπαταλάμε άσκοπα χρήματα σε προιόντα εμπορίου και να μην καίμε την τρίχα μας. Για μπούκλες, όπως σας έδειξε το Athensmagazine.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί κουζίνας!

Ναι καλά ακούσατε, μια οδοντόβουρτσα είναι αρκετή για να κάνετε ombre τα μαλλιά σας. Δείτε τον τρόπο και θα εκπλαγείτε!

Βήμα 1: Βουρτσίστε τα μαλλιά σας καλά ,προκειμένου να μην έχουν κόμπους και μπερδέματα. Θα πρέπει να είναι λεία για να τοποθετήσετε τη βαφή μαλλιών.

Βήμα 2: Αφού έχετε αναμίξει τη βαφής μαλλιών, χρησιμοποιήστε μια καθαρή οδοντόβουρτσα για να τοποθετήσετε τη βαφή σε όλο το μάκρος των μαλλιών σας αρχίζοντας κάπου από το ύψος που βρίσκετε το φρύδι σας και συνεχίστε μέχρι τις άκρες. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία. Βάλτε την οδοντόβουρτσά σας μέσα στη βαφή και ξεκινήστε το βούρτσισμα στο κάτω μέρος των μαλλιών σας σε μια καθοδική κίνηση.

Βήμα 3: Εφαρμόστε μια γεναία ποσότητα βαφής στις άκρες των μαλλιών σας. Δουλέψτε τη βαφή με τα δάχτυλά σας και ανακατέψτε τη ,για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφή εμφάνιση. Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό να φοράτε γάντια όταν βάφετε τα μαλλιά σας.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε κλιπάκια για να σιγουρευτείτε οτι έχετε μαζέψει όλα τα μαλλιά σας στην κορυφή. Ανάλογα με το πάχος και την κατάσταση των μαλλιών σας, αφήστε το μείγμα για 10 έως 20 λεπτά.

Βήμα 5: Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα κλιπάκια και κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να δείτε τα ορατά αποτελέσματα. Αν νομίζετε ότι θέλετε το χρώμα να είναι πιο έντονο, επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα, εφαρμόζοντας πιο πολύ βαφή στη κορυφή.

Βήμα 6: Λούστε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν. Ενώ τα πλένετε, κάντε μασάζ στα μαλλιά σας με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τη κορυφή των μαλλιών σας μέχρι κάτω στον αυχένα του λαιμού σας. Το μασάζ όχι μόνο θα βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερου αφρού, αλλά θα διασφαλίσει οτι έχετε καθαρίσει καλά τα μαλλιά σας.

Βήμα 7: Όταν θα στεγνώσετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, μην τα τρίβετε πάνω της κάνοντας κύκλους, καθώς θα τα βλάψει και θα τα σπάσετε.Το να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σας θα σας κάνει καλό, καθώς θα τα εμποδίσει από το σπάσιμο, και από την έκθεση τους στη θερμότητα αν τα στεγνώνατε με το μπιστολάκι. Αν θέλετε όμως να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για να τα στεγνώσετε , ξεκινήστε από τις ρίζες προς τις άκρες.

Βήμα 8: Δείτε τη διαφορά λεπτές τούφες ombre οι οποίες δημιουργούν ένα υπέροχο χρωματικό αποτέλεσμα.!

 

Ροή ειδήσεων

Share