Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με το αριστερό σας χέρι; Αυτό το κόλπο θα σας σώσει!

Θα το κάνετε συνέχεια!

13 Δεκεμβρίου 2019 15:21
Δεν μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με το αριστερό σας χέρι; Αυτό το κόλπο θα σας σώσει!

Το να βάφεις μόνη σου τα νύχια σου είναι οικονομικό, αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται, ειδικά όταν πρόκειται να βάψουν το καλό τους χέρι. Τότε μπορεί να μουτζουρωθούν και μέσα στον εκνευρισμό να τα παρατήσουν. Βάλε τέλος σε αυτό το πρόβλημα!

Ειδικά τώρα που είναι Χριστούγεννα, το μανικιούρ και πόσο μάλλον το κόκκινο χρώμα είνα must. Σίγουρα υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξεις, ώστε να είσαι στο κλίμα των εορτών!

Είναι στην πραγματικότητα κάτι απλό και σε αφήνει να βάζεις την προσωπική σου πινελιά. Όταν όμως βάφεις όλο σου το δάχτυλο, τα πράγματα αλλάζουν.

Πώς να βάψετε το καλό σας χέρι

Βήμα 1: Ξεκινήστε με την βάση. Στρίψτε το βουρτσάκι για να το κάνετε στρογγυλό. Αρχικά βάψτε την άκρη των νυχιών σας. Κρατήστε σταθερό το βουρτσάκι και κουνήστε το νύχι σας.
Βήμα 2: Για να βάψετε με την βάση το υπόλοιπο νύχι, κάντε το βουρτσάκι επίπεδο. Μετά ξεκινήστε από την γραμμή της επιδερμίδας και τραβήξτε το νύχι σας προς τα πίσω.
Βήμα 3: Τώρα ήρθε η ώρα για το βερνίκι! Σκουπίστε την μία πλευρά από το βουρτσάκι εντελώς, έτσι ώστε να έχετε μία σταγόνα από το χρώμα στην μία πλευρά του. Απομακρύντε το επιπλέον χρώμα από το βουρτσάκι.
Βήμα 4: Επαναλάβετε τα ίδια βήματα όπως και στην βάση για να βάψετε τα νύχια σας.
Βήμα 5: Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για το γυαλιστικό και αφήστε τα να στεγνώσουν.
Βήμα 6: Πάρτε μία οδοντογλυφίδα, βουτήξτε την σε ασετόν και προσεκτικά καθαρίστε τις γραμμές γύρω από την επιδερμίδα του νυχιού για να τις κάνετε πιο καθαρές.

Είναι τόσο απλό – στην ουσία το καλό σας χέρι κάνει όλη την δουλειά μόνο του! Το άλλο απλά κρατάει το βουρτσάκι ενώ κουνάτε τα δάχτυλά σας.

Συμβουλή: Όταν βάφετε τις άκρες των νυχιών, σιγουρέψτε πως στρίβετε κατάλληλα κάθε δάχτυλο έτσι ώστε το βερνίκι να το καλύπτει εντελώς.

Πείτε αντίο σ’αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας αυτή την απλή τεχνική!

Τα χειρότερα Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια! Τι να αποφύγετε;

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά, και πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τα ρούχα που θα φορέσουν, όπως και το χρώμα των νυχιών και το χτένισμα των μαλλιών τους για αυτές τις μέρες!

Σίγουρα υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξεις, ώστε να είσαι στο κλίμα των εορτών, αλλά κάποια από αυτά δεν είναι και τόσο πετυχημένα. Βέβαια, όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε μια ιδέα για τα σχέδια που δεν έκαναν και τόσο καλή εντύπωση!

Δείτε ποια επιλέξαμε:

Είναι μάυρο και σχετικά αδιάφορο σχέδιο, θα έλεγε κανείς ότι δεν παραπέμπει ιδιαίτερα στα Χριστούγεννα και σίγουρα δεν κολακεύει το χέρι.

Άλλο ένα κακό παράδειγμα μανικιούρ. Λέμε ναι στα Χριστουγεννιάτικα σχέδια, αλλά όχι και στην υπερβολή. Επιλέξτε ένα νύχι για το σχέδιο.

Τι να πούμε για αυτό το σχήμα νυχιών; Δεν είχε ξεπεραστεί για φέτος; Απλά ένα μεγάλο όχι από εμάς, ειδικά σε αυτή την απόχρωση. Δεν θα μπορείτε να πιάνετε άνετα και τα μελομακάρονα, σκεφτείτε το καλύτερα!

Μπλε χρώμα για τα Χριστούγεννα; Μια όχι και τόσο καλή επιλογή!

Βουτήξτε τα νύχια σας σε ένα μπολ με ασετόν! Τότε θα δείτε το σκούρο βερνίκι να...(Video)

Θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας από το σκούρο βερνίκι νυχιών χωρίς να μουτζουρωθείτε και να λερώσετε όλο σας το χέρι; Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε είναι αυτός στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε επίσης: Λιώνει σκελίδα σκόρδου, το ανακατεύει με χυμό πορτοκαλιού και την βάζει στα νύχια! Τότε βλέπει ότι...

Θα ευχόσοσταν να ξέρατε αυτό το κόλπο από πιο πριν. Είναι πολύ απλός και θα χρησιμοποιήσετε απλά υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.

Αφαιρέστε εύκολα το μαύρο ή το σκούρο κόκκινο μανό που τόσο αγαπάτε!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

ένα μπολ
ασετόν
βαμβάκι

Οδηγίες:

Βήμα 1: Γεμίστε ένα μικρό μπολ με ασετόν.

Βήμα 2: Μουλιάστε τα βαμμένα νύχια σας στο ασετόν για 20 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3: Τοποθετήστε ένα κομμάτι βαμβάκι στο νύχι σας.

Βήμα 4: Με ένα πέρασμα, αφαιρέστε το σκούρο βερνίκι νυχιών!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share