Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Intersport: Μέσω της φιλοσοφίας της Intersport #womanism συστήνει 6 νέες ηρωίδες, 6 «αθλήτριες» της ζωής!

5 Δεκεμβρίου 2019 15:35
Intersport: Μέσω της φιλοσοφίας της Intersport #womanism συστήνει 6 νέες ηρωίδες, 6 «αθλήτριες» της ζωής!
Follow us on Google News

Συνεχίζοντας να υποστηρίζει ενεργά την φιλοσοφία INTERSPORT #Womanism, η INTERSPORT ξεδιπλώνει έξι νέες ιστορίες γυναικών – καθημερινών «αθλητριών» της ζωής. Στόχος της είναι, μέσα από αυτές, να αγγίξει κάθε γυναίκα, να την εμψυχώσει, ώστε να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα της για να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις. Έξι νέα πρόσωπα μοιράζονται τη δική τους πραγματικότητα για το πώς μέσα από την άθληση ξεπέρασαν τα όρια τους, παρακινώντας έτσι κάθε γυναίκα να αποδειχθεί κυρίαρχος του εαυτού της.

Τόπος φιλοξενίας των ιδιαίτερων αυτών ιστοριών o ψηφιακός στίβος Womanism, ο οποίος αναδεικνύει αυτές τις αληθινές μαχήτριες της ζωής που εμπνέουν με τις προσωπικές τους ιστορίες, με σύμμαχο το πάθος τους για τη γυμναστική:

Γιούλικα Σκαφιδά – Ηθοποιός, Ερασιτέχνης Δρομέας (@youlika.skafida): τη στιγμή που ανακάλυψε ότι θα αναμετρηθεί με δύο αυτοάνοσα νοσήματα που θα της στερούσαν την αγαπημένη της ασχολία, το τρέξιμο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στο φόβο! Δήλωσε συμμετοχή στον Μαραθώνιο ενάντια σε αντιρρήσεις τρίτων, ακούγοντας το σώμα της και όχι τη λογική. Κατάφερε να τερματίσει, βγαίνοντας από τη δοκιμασία πιο χαρούμενη και πιο δυνατή.

Intersport

Μάνια Μπικώφ – Τριαθλήτρια, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN Κόνα 2018, Μητέρα τεσσάρων παιδιών (@mania_bikof): αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Βρήκε όμως στο αγαπημένο της άθλημα, το Τρίαθλο, την σωματική δύναμη για να το ξεπεράσει. Ήταν η πιο σημαντική διάκριση από όλους τους αγώνες που είχε δώσει στη ζωή της

Μυρτώ Κάζη – Δημοσιογράφος, Μαμά του Οδυσσέα και της Ιριάνας (@myrto_kazi): διηγείται τρυφερά την εμπειρία της με την μητρότητα ως μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους της ζωής της και μας αφηγείται πώς βρίσκει καθημερινά την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους της, βάζοντας το τρέξιμο στη ζωή της

Κατερίνα Σάπαρη – Πρωτάθλημα Τριάθλου (@katesapari): μέσα από τον αθλητισμό αγάπησε τον εαυτό της και το σώμα της, και κατάφερε να βγει νικήτρια στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής της…τον αγώνα ενάντια στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής!

Μέμα Τσαχάκη – Pilates-Instructor & Fitness Coach (@mema.tsachaki): περιγράφει την ώθηση που της έδωσε η ενασχόλησή της με το Pilates, για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που της στέρησε τη μεγάλη της αγάπη: το χορό
Έφη Δήμα – Yoga Instructor (@omm_yoga): βρήκε διέξοδο μέσα από τη γιόγκα, επικεντρώθηκε στον εαυτό της και ανακάλυψε τρόπους να αποβάλλει το στρες και τη θλίψη

Όραμα της INTERSPORT, μέσα από τις αληθινές ιστορίες που μοιράζονται τα πρόσωπα της καμπάνιας INTERSPORT #Womanism, είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να κάνουν την υπέρβαση, σε περιόδους που όλα φαντάζουν ακατόρθωτα. Για τις γυναίκες που αγωνίζονται και ανταποκρίνονται στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητας, συχνά αυτό που χρειάζεται είναι ένα μικρό έναυσμα και ένας δυνατός σύμμαχος όπως η άθληση!

Μπείτε στο site της INTERSPORT και ανακαλύψτε αυτές τις ιστορίες… ίσως έχετε κάτι κοινό μαζί τους! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.intersport.gr/womanism/real-stories/.

Σχετικά με την INTERSPORT

Στην Ελλάδα, η INTERSPORT Athletics (θυγατρική εταιρεία του ομίλου FOURLIS) ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το Σεπτέμβριο του 2000, ενώ σήμερα αριθμεί 50 καταστήματα στην Ελλάδα, 6 στην Κύπρο, 24 στην Τουρκία, 31 στη Ρουμανία και 9 στη Βουλγαρία.

Η INTERSPORT με την είσοδό της στην ελληνική αγορά, ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στον συγκεκριμένο χώρο, την ύπαρξη δηλαδή μιας οργανωμένης αλυσίδας καταστημάτων όπου ο καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε είδη σπορ.

Είναι η Νο1 εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών στην Ελλάδα από τον 1ο χρόνο λειτουργίας.
Η IIC (INTERSPORT International Corporation), είναι η μητρική εταιρεία του ομίλου της INTERSPORT. Με ετήσιους κύκλους εργασιών που ανέρχονται στα 9.9 δισ. ευρώ και με ένα δίκτυο 5.500 καταστημάτων σε 44 χώρες, η INTERSPORT είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην παγκόσμια αγορά αθλητικών ειδών.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Όταν πρόκειται για διεθνείς παραγγελίες, δεν κρίνουμε μόνο την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τα εκάστοτε κοινωνικά και εργασιακά πρότυπα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για εμάς. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις παραγωγικές μονάδες και στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Ο Κώδικας Συμπεριφοράς (Code of Conduct) δεσμεύει γραπτώς τους προμηθευτές στο να τηρούν κοινωνικά και εργασιακά πρότυπα που είναι ευθυγραμμισμένα με τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας και άλλους Διεθνείς Οργανισμούς (Ηνωμένα Έθνη, κ.α.). Η INTERSPORT έχει επεκτείνει τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου με τη χρήση ανεξάρτητων συστημάτων και διεθνώς αναγνωρισμένων, ανεξάρτητων ελεγκτών (Ελεγκτές SA8000). Ο αντικειμενικός σκοπός τους είναι να ελέγξουν το κατα πόσον τα πρότυπα αυτά ακολουθούνται σωστά.

Η INTERSPORT έγινε μέλος του FTA (Foreign Trade Association) και της Business Social Compliance Initiative (BSCI), στα πλαίσια ενίσχυσης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Στόχος μας είναι να εισάγουμε και να αξιολογούμε τα κοινωνικά πρότυπα σε όλες τις εμπορικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στις χώρες υψηλού κινδύνου. Η πρωτοβουλία αυτή συνοδεύεται από κρατικές και μη συνεργασίες, διασφαλίζοντας την ανεξαρτησία των ελέγχων.

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share