Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tezenis: Η μαλακή παντόφλα μποτάκι που θα σας κρατάει ζεστούς όλο τον χειμώνα!

Είναι κομμάτι must!

30 Νοεμβρίου 2019 14:03
Tezenis: Η μαλακή παντόφλα μποτάκι που θα σας κρατάει ζεστούς όλο τον χειμώνα!

Σας βρήκαμε την πιο μαλακή και άνετη παντόφλα για να σας κρατάει ζεστούς όλο τον χειμώνα, ενώ θα παραμένετε μέσα στην μόδα. Η παντόφλα είναι must στην χειμερινή σεζόν! Η παντόφλα μποτάκι από τον Tezenis είναι η καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή!

Αγοράστε επίσης: ZARA: Βρήκαμε το τέλειο μπλουζάκι που έχει μόνο 12 ευρώ!

Είναι χουχουλιάρικη και χνουδωτή, ενώ πιάνει και τον αστράγαλο σας ώστε να μην κρυώνετε καθόλου. Με σχέδιο τον Snoopy είναι σίγουρα η πιο γλυκιά παντόφλα και κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

ΚΩΔ.1ZZ1218AΠαντόφλες-Μποτάκια Peanuts©

Χρώμα: 8362

H&M: Οι χνουδωτές παντόφλες που τρελαίνουν τις γυναίκες κάνουν λιγότερο από 10 ευρώ!

Σας βρήκαμε τις πιο παιχνιδιάρικες, χουχουλιάρικες και χνουδωτές παντόφλες που κυκλοφορούν. Είναι ζεστές, απαλές και εύχρηστες. Βρες τες στα H&M και κάντε αμέσως δικές σου!

Δείτε επίσης: H&M: Τα ιδανικά εσώρουχα για να τον ξελογιάσεις του Αγίου Βαλεντίνου!

Οι παντόφλες είναι απαραίτητες για να κυκλοφορείς άνετα μέσα στο σπίτι ειδικά τον χειμώνα. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις την πιο ζεστή παντόφλα, αφού κοστίζουν μόλις 9,99 ευρώ!

Φτιαγμένες από μαλακή πλαστική γούνα με αντιολισθητικά προστατευτικά στις σόλες, για να μην γλιστράς στο σπίτι!

Μην χάνεις χρόνο, είναι η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα.

Γούνινες παντόφλες

Art. no.0838259002

9,99 €

H&M: Η πιο ζεστή ολόσωμη χριστουγεννιάτικη πυτζάμα κοστίζει λιγότερο 20 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς την καλύτερη πυτζάμα από τα Η&Μ που σίγουρα θα σας κρατάει ζεστές όλο τον χειμώνα! Η πυτζάμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ντουλάπας και πρέπει να είναι ζεστή και άνετη, ώστε να έχετε έναν καλύτερο ύπνο. Δεν σημαίνει ότι δεν ακολουθάει και τις τάσεις της μόδας όμως!

Δείτε επίσης: Η&Μ: Τέλειο paper bag παντελόνι για δυναμικές γυναίκες!

Είναι μια ολόσωμη πυτζάμα που σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων με το χρώμα και την βαμβακερή ποιότητα της. Mια ωραία επιλογή για δώρο, αφού σίγουρα σε όποιον και να την αγοράσετε, θα την λατρέψει και δεν θα πάει...χαμένη!

Λόγω της ελαστικότητα της, δεν θα σας σφίγγει το βράδυ, ενώ κοιμάστε. Μην χάνετε χρόνο, τρέξτε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί!

19,99 €

Η&Μ: Το ιδανικό φόρεμα που θα σας ξετρελάνει! Είναι must φέτος!

Βρήκαμε για εσάς το τέλειο καθημερινό φόρεμα από τα Η&Μ που σίγουρα θα σας ξετρελάνει...Είναι must φέτος και το θέλουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους.

Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά για σένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς. Με την ευκαιρία διαβάστε: H&M: Το πουκάμισο με διαφάνεια που χαρίζει τέλειο ντεκολτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ!

Πρόκειται για το πουλόβερ-φόρεμα, το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Ταιριάζει και με μποτάκια αλλά και με sneakers και σίγουρα πάει σε κάθε σωματότυπο. Κοστίζει 39,99 ευρώ.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share