Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίχνει λίγο χαμομήλι σε ένα μπολ και περιμένει 5 λεπτά... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Θα σας βοηθήσει στην περιποίηση προσώπου!

27 Νοεμβρίου 2019 16:35
Ρίχνει λίγο χαμομήλι σε ένα μπολ και περιμένει 5 λεπτά... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι όμορφη και περιποιημένη; Αν ρίξετε σε ένα μπολ λίγο χαμομήλι και περιμένετε 5 λεπτά θα αποκτήσετε την καλύτερη μάσκα προσώπου!

Ναι καλά ακούσατε! Δοκιμάστε αυτή την σπιτική μάσκα και το πρόσωπο σας θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο! (Άμεσα αποτελέσματα).

Λίγο detox στην επιδερμίδα δεν έβλαψε ποτέ καμία μας. Πάμε να δούμε τι υλικά χρειάζεσαι για αυτήν τη μάσκα προσώπου.

Θα χρειαστείς 1 φακελάκι χαμομήλι, 1 κουταλιά της σούπας βρώμη (σε σκόνη), 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο

Πώς θα την κάνεις;

Κόψε το φακελάκι στη μέση και άδειασε το χαμομήλι σε ένα μπολ. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Άπλωσε την μάσκα με κυκλικές κινήσεις ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου και άφησε την να δράσει για 15 λεπτά. Μετά, ξέβγαλε το πρόσωπό σου με κρύο νερό και σκούπισέ το ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου που μπορείτε να κάνετε μόνο με μπανάνα!

Το χαμομήλι είναι γνωστό για τα φλαβονοειδή που διαθέτει και κυρίως για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες κατά του σχηματισμού ελευθέρων ριζών, που συμβάλλουν στη διαδικασία της γήρανσης. Παράλληλα, οι θαυματουργές του ιδιότητες εντοπίζονται και στην εμφάνιση σπυριών, γιατί οι ζεστές κομπρέσες με αφέψημα χαμομηλιού μπορούν να καταπραΰνουν κάθε δερματικό πρόβλημα.

Η σπιτική μάσκα από σταφύλι που θα εξαφανίσει τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας!

Θέλετε να εξαφανίσετε τις ρυτίδες από το πρόσωπο σας και να έχετε νεανική επιδερμίδα; Τότε σας βρήκαμε την τέλεια σπιτική μάσκα από σταφύλι που θα σας βοηθήσει! Το υπέροχο αυτό φρούτο δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά περιέχει πολλά ευεργετικά συστατικά που θα κάνουν καλό στο δέρμα σας και θα το θρέψουν σε βάθος.

Το σταφύλι έχει πολλές βιταμίνες, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο. Φτιάξτε λοιπόν μια θαυματουργή μάσκα με σταφύλι και καταπολεμήστε τις ρυτίδες. Ένας ακόμα τρόπος για να εξαφανίσετε τις ρυτίδες είναι και να χρησιμοποιήσετε κεράσια!

Πως θα φτιάξετε τη μάσκα προσώπου με σταφύλι;

Καταρχήν θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την παρασκευή της και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα βήματα. Μόλις η μάσκα με σταφύλι είναι έτοιμη μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Φροντίστε να την εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα ή έστω κάθε 15 μέρες προκειμένου να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά της συστατικά και να έχετε γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέθοδος πρόληψης για την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης του προσώπου.

Θα χρειαστείτε:

– Λίγο μέλι
– Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
– 10 ρώγες πράσινο σταφύλι
– 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι


Τρόπος παρασκευής:

Πρώτα απ’ όλα λιώστε στο μπλέντερ τις ρώγες του σταφυλιού. Μετά βάλτε σε ένα μπολ τις λιωμένες ρώγες και το γιαούρτι. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και προσθέστε το μέλι και τις σταγόνες του ελαιόλαδου. Ανακατέψτε και πάλι το μείγμα. Μόλις ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά η φυσική μάσκα προσώπου με σταφύλι που καταπολεμά τις ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα σας σφριγηλή και νεανική είναι έτοιμη.

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε τη στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Στη συνέχεια αφήστε τη να δράσει για 30 λεπτά. Όσο περιμένετε τα ευεργετικά συστατικά της μάσκας προσώπου με σταφύλι θα εισχωρήσουν στο δέρμα και θα θρέψουν βαθιά την επιδερμίδα σας. Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Σημαντικές συμβουλές:

Μην ξεχνάτε πως μετά την εφαρμογή κάθε θεραπείας, πρέπει να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να παραβλέπετε ασχέτως με το αν έχετε κάνει μια ή περισσότερες μάσκες προσώπου ή ακόμη και την τεχνική του multi masking. Και βέβαια μην αμελείτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας πίνοντας αρκετό νερό κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αυτοί είναι οι σωστοί τρόποι για να χρησιμοποιείτε την μάσκα μαλλιών!

Ξέρατε πως να χρησιμοποιείτε τη μάσκα μαλλιών σωστά και να έχετε άμεσα αποτελέσματα; Τα μαλλιά μας χρειάζονται και αυτά την περιποίηση τους!

Η πιο καλή λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι η μάσκα μαλλιών. “Δεν βλέπω καμία διαφορά” θα μου πεις. Το έχω ακούσει πολλές φορές.

Για να είναι αποτελεσματική μια μάσκα, θα πρέπει να την εφαρμόσουμε σωστά! Πολλές από εμάς έχουμε βάψει τα μαλλιά μας, τα έχουμε ταλαιπωρήσει ή γενικότερα “κακοποιήσει”. Δείτε ακόμα: Αν θες πλούσια και λαμπερά μαλλιά κάνε αυτά βήματα!

Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό να δίνουμε ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά μας.

Mask vs Conditioner

Η διαφορά με το conditioner είναι πως η μάσκα έχει την δυνατότητα να ανοίξει τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσει μέσα στην τρίχα για να την επαναφέρει. Το conditioner δεν έχει αυτήν την δυνατότητα. Δρα καθαρά επιφανειακά. Και όμως τις περισσότερες φορές εφαρμόζουμε την μάσκα με τον ίδιο τρόπο όπως ένα conditioner. Δηλαδή σε μαλλιά που είναι γεμάτο νερό, πασαλείβουμε την μάσκα στα γρήγορα, η μεγαλύτερη ποσότητα πέφτει στην μπανιέρα και ξεβγάζουμε αμέσως. Εάν την αφήσουμε και κανένα λεπτό θεωρούμε πως κάναμε και spa μαλλιών.

The Right Way

Όταν θέλουμε να κάνουμε μάσκα μαλλιών θα πρέπει μετά από το λούσιμο αντί για το conditioner, να ταμπονάρουμε πολύ καλά τα μαλλιά με μία πετσέτα. Θέλουμε τα μαλλιά να είναι νωπά
Έπειτα, απλώνουμε την μάσκα τούφα τούφα και την αφήνουμε να δράσει 10-15 λεπτά. Εάν σου φαίνονται πολλά τα 15 λεπτά, μπορείς να κάνεις ένα μικρο τρικ.

Μπες στο μπάνιο, λούσε τα μαλλιά σου και κάνε όλη την διαδικασία που είπαμε. Αφού τελειώσεις και έχεις την μάσκα στο κεφάλι, ξεκίνα την περιποίηση του σώματος. Έως που να τελειώσεις με σώμα, να βγεις, να σκουπιστείς να βάλεις body lotion, να βγάλεις κανένα πεταχτό φρύδι στον καθρέφτη… τσουπ πέρασαν τα 15 λεπτά. Μετά μπορείς να ξεβγάλεις την μάσκα σου ανάποδα στην μπανιέρα.

Εάν κάνεις μάσκα μία φορά την εβδομάδα θα βοηθούσε να έχεις μία σταθερή μέρα. Με την μέθοδο που ανέλυσα πιο πάνω, θα δεις σίγουρα αποτελέσματα

Τέλος, θέλω να σου πω, πως ένας μεγάλος παράγοντας για να αποκτήσεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, εκτός από την σωστή εφαρμογή της μάσκας, είναι το προϊόν. Είμαι πολύ υπέρ στο να επενδύσεις σε ένα επαγγελματικό προϊόν. Ξέρω ότι είναι πολύ πιο ακριβή από μια μάσκα του supermarket, αλλά θα σου κρατήσει περισσότερο και θα δεις αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε: Βάλε μία κουταλιά ζάχαρη στο σαμπουάν σου και δες τι θα αλλάξει!

 

Ροή ειδήσεων

Share