Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Stradivarius: Το φόρεμα του φετινού χειμώνα είναι λαμπερό, μοιάζει πανάκριβο αλλά είναι απίστευτα οικονομικό!

Έχει κάνει θραύση!

23 Νοεμβρίου 2019 08:02
Stradivarius: Το φόρεμα του φετινού χειμώνα είναι λαμπερό, μοιάζει πανάκριβο αλλά είναι απίστευτα οικονομικό!

Το φόρεμα του φετινού χειμώνα από τα Stradivarius είναι λαμπερό μοιάζει πανάκριβο αλλά είναι απίστευτα οικονομικό!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες! Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius το λαμπερό ασημί φόρεμα που πραγματικά θα το φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Επίσης, σας έχουμε βρει και τα 4+1 πλεκτά τοπ που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν!

Αν ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές που έρχονται αλλά δεν ξέρεις τι να βάλεις Αν και εσύ μετράς αντίστροφα και έχεις ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, σου έχουμε το καλύτερο φόρεμα για αυτές τις περιστάσεις. Συνδυάζεται εύκολα αλλά παραμένει πάντα εντυπωσιακό!

Ένα φόρεμα με παγέτες, κρουαζέ σε ασημί απόχρωση που ξεφέυγει από τα κλασικά χρώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, όπως το κόκκινο, το μάυρο και το χρυσό. Είναι κοντό και σε εφαρμοστή γραμμή! Η γραμμή του το κάνει να δείχνει αρκετά ακριβό αλλά κοστίζει μόλις 39,99 ευρώ!

Τόλμα να κάνεις την διαφορά! Θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση ενώ θα είσαι ταυτόχρονα μέσα στη μόδα, γιατί μη ξεχνάμε ότι η παγέτα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις ακόμα μια σεζόν. Ακόμα θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου, και θα αναδείξει το σώμα σου!

Μια μικρή περιγραφή για το φόρεμα:

Κρουαζέ φόρεμα με παγιέτες

ΑΝΑΦ. 6316/786-I2019

39,99 €

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ο χειμώνας έχει έρθει και ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι το κασκόλ. Για να προστατευτείς από το κρύο και να παράλληλα να παραμένεις στιλάτη και μέσα στην μόδα, σου βρήκαμε το πιο ζεστό γούνινο κασκόλ από τα Mango!

Αγοράστε επίσης Mango: Το best seller πέδιλο με λουράκι κοστίζει μόλις 30 ευρώ!

Θα κρατάει ζεστό τον λαιμό σου και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει το στυλ σου! Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και θα το βρεις στις αποχρώσεις του μπεζ-κρεμ και σε κεραμιδί. Έχει ύφασμα ζεστό και απαλό και θυμίζει αληθινή γούνα. Τα ξεφτισμένα τελειώματα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά!

Ταίριαξε το άφοβα με όλες σου τις εμφανίσεις, αφού φορίεται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κασκόλ απομίμηση γούνας
REF. 57015908-PELITO-LM 19,99 €

Mango: Η βελούδινη ολόσωμη φόρμα που κολακεύει την σιλουέτα!

Σας βρήκαμε, στα Mango, την πιο σικάτη ολόσωμη βελούδινη φόρμα που κολακεύει την σιλούετα. Η καλύτερη επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους. Το βελούδο είναι πάντα μέσα στην μόδα και η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα!

Αγοράστε επίσης στα Mango: Η nude μπλούζα που έγινε no 1 στο Instagram κοστίζει μόλις 15 ευρώ!

Αν και φαίνεται ένα πολύ ακριβό κομμάτι, κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ! Θα την λατρέψετε και σίγουρα δεν θα θέλετε να την βγάλετε από πάνω σας. Ταιριάζει με τα πάντα, είναι βολική και άνετη και σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Φορέστε την με ένα σακάκι και μια ψηλή γόβα και προσθέστε έξτρα λάμψη με αξεσουάρ στον λαιμό και με μεγάλα σκουλαρίκια στα αυτιά!

Σίγουρα η φαρδιά γραμμή της με άνοιγμα στο τέλος και στον λαιμό θα σε βολέψει. Μπορείς να προσθέσεις ζωνάκι ώστε να τονίσεις περισσότερο την μέση σου και να δώσεις την αίσθηση "κλεψύδρας" στο σώμα σου.

Μακριά βελούδινη ολόσωμη φόρμα
REF. 57039212-HALSTON5-LMΙ σχύουσα τιμή39,99 €

Mango: Το φόρεμα που θυμίζει σακάκι έγινε η νούμερο ένα επιλογή της Vogue!

Το κρουαζέ φόρεμα που θυμίζει σακάκι από τα Mango έγινε η νούμερο ένα επιλογή της Vogue!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές! Ειδικά όταν τα κομμάτια επιλέγονται ως τα καλύτερα από τους ειδικούς.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Αυτό το φόρεμα από τα Μango, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μπορεί το ύφος του να είναι αυστηρό αλλά σαν κομμάτι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα δώσει στιλ στην εικόνα σου!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα Mango και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα κρουαζέ κουμπιά

Μαύρο χρώμα
REF. 57925938-GARAZI5-LM

Μπορείς να το βρεις εδώ

Bershka: Το φόρεμα με ζώνη που έχει κάνει πάταγο! Κοστίζει μόλις 10,79 ευρώ!

Σας βρήκαμε το καλύτερο φόρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μονάχα 10,79 ευρώ. Τρέξτε να το βρείτε στο κοντινότερο κατάστημα Bershka πριν εξαντλήθεί!

Αγοράστε επίσης: Bershka: Αυτό το παντελόνι που βλέπεις να φοράνε όλες στο Instagram κοστίζει μόνο 11 ευρώ!

Ένα μίντι φόρεμα με ψηλό γιακά και κοντό μανίκι, που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακόμα με την ζώνη στην μέση με φιόγκο, θα αναδείξει την σιλουέτα σας και θα τονίσει τις καμπύλες!

Θα το βρείτε σε τρεις αποχρώσεις! Σε μαύρο, σε ασημί και σε ροζ για να διαλέξετε το κατάλληλο για το ύφος του ντυσίματος σας και της επιδερμίδας σας!

Να τονίσουμε ότι το ροζ είναι αυτό που κλέβει παραπάνω τις εντυπώσεις και σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Συνδυάστε το με ένα τζάκετ και τα αγαπημένα σας αρβυλάκια!

ΑΝΑΦ. 5453/187/800

10.79 €

 

Ροή ειδήσεων

Share