Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7+1 μυστικά ομορφιάς από την Ασία που θα αλλάξουν όλα όσα ξέρατε!

Είναι τα καλύτερα!

11 Νοεμβρίου 2019 17:18
7+1 μυστικά ομορφιάς από την Ασία που θα αλλάξουν όλα όσα ξέρατε!

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τα 7+1 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που κυκλοφορούν και προέρχονται από την Ασία! Ποια γυναίκα δεν θέλει αψεγάδιαστη επιδερμίδα;

Δείτε αγαπημένες συνήθειες ομορφιάς που μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς για να αποκτήσετε λεία και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς να χαλάσετε χρήματα και χρόνο! Μπέττυ Μαγγίρα - Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψαν τα μυστικά της ομορφιάς τους! - Εύκολα tips που μπορείς να ακολουθήσεις!

Ποια είναι η καθημερινή περιποίηση που πρέπει να ακολουθείτε;

Wakeup call tool

Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, βάλτε παγάκι στο πρόσωπο για 15-30 δευτερόλεπτα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί.

Αφρός ξυρίσματος για την καταπολέμηση της ακμής

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής εφαρμόστε λίγο αφρό ξυρίσματος για ευαίσθητη επιδερμίδα, κάνοντας μασάζ για 5-10 λεπτά στα προβληματικά σημεία. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το πρόσωπο σας και επαναλάβετε τη διαδικασία άλλες δυο φορές.

Μάσκα από φύκια

Ο λαός της Κορέας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φύκια για τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Βάλτε λίγα φύλλα φυκιού μαζί με νερό και στη συνέχεια κάντε μάσκα προσώπου με το μείγμα αυτό για 15 λεπτά.

Η σπιτική μάσκα από σταφύλι που θα εξαφανίσει τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας!

Μασάζ με ζεστή πετσέτα

Κάντε το τέλειο μασάζ με μία ζεστή βρεγμένη πετσέτα. Αν θέλετε μπορείτε να εφαρμόσετε και λαδάκι για να ενισχύσετε την ελαστικότητα του δέρματος.

Ο κανόνας των 10 δευτερολέπτων

Για καθαρό και λαμπερό πρόσωπο εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα, 10 δευτερόλεπτα αφού βγείτε από το μπάνιο σας. Ο λόγος είναι ότι οι πόροι έχουν ήδη ανοίξει και η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατευθείαν.

Λοσιόν από χοντρό αλάτι

Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό και ανακάτεψε καλά. Χρησιμοποίησε την λοσιόν αυτή κάθε πρωί για να καθαρίσετε το πρόσωπό σου.

Γάλα σόγιας

Βάλτε μια γάζα σε γάλα σόγιας και στη συνέχεια τοποθετήστε την σε καθαρό πρόσωπο για περίπου 15-20 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2 φορές τη βδομάδα.

Λεμόνι

Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και χρησιμοποιήστε το χυμό για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα, τους μαύρους πόρους και να βελτιώσετε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.

Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο κόλπο για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα! Τα περισσότερα μυστικά ομορφιάς είναι γνωστά σε όλες, από το πανταχού παρόν concealer και το λευκό μολύβι ματιών μέχρι το eyeliner και τη mascara. Ποια είναι τα tips για να μυρίζεις ωραία όλη μέρα;

Κι ενώ αυτά δουλεύουν και με το παραπάνω για να κάνουν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζωντανά, χαρίζοντας βλέμμα σαγηνευτικό, υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορούμε να κάνουμε σε όρους περιποίησης.

Και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου αποστομωτικό με το σωστό concealer, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, τη mascara, highlighter και την κατάλληλη επιλογή χρώματος σκιάς φυσικά.

Ποιο είναι αυτό; Τα φρύδια μας! Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και όταν είναι επιμελώς σχεδιασμένα και φροντισμένα, κάνουν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο όμορφα. Και τα μάτια πολύ μεγαλύτερα.

Αν μάλιστα δεν γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε, ένας επαγγελματίας brow artist θα δώσει το ιδανικό σχήμα αποφεύγοντας τα μεγάλα λήθη…

Τελείωσε το ρουζ; Υπάρχει λύση!

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να είναι περιποιημένη, όμορφη και να προσέχει τον εαυτό της. Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις αν σου έχει τελειώσει ένα βασικό στοιχείο του μακιγιάζ, που δεν είναι άλλο από το ρουζ; Το ρουζ δίνει ζωντάνια και φρεσκάδα στο πρόσωπο και δεν πρέπει να λείπει!

Διάβασε και αυτό: 6+1 tips που θα κάνουν τα χείλη σου για φίλημα!

Με ένα απλό tip, θα μπορέσεις να δώσεις στο πρόσωπό σου την ένταση και τη ζωντάνια που επιθυμείς, ακόμα και αν έχεις ξεμείνει από ρουζ και δεν υπάρχει χρόνος για να αγοράσεις ένα νέο από κάποιο κατάστημα καλλυντικών.

Μπορείς να διαλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο ροζ ή ροδακινί κραγιόν και να τρίψεις λίγο βαμβάκι από πάνω του. Μετά άπλωσε τη στρώση του κραγιόν που έχεις τοποθετήσει στο βαμβάκι με ανάλαφρα αγγίγματα στα μάγουλα και στα ζυγωματικά σας. Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει τον τόνο που θέλετε και κανείς δε θα αντιληφθεί πως έχεις χρησιμοποιήσει κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει και ίσως το προτιμήσεις τελικά!

 

Ροή ειδήσεων

Share