Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4+1 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά!

9 Νοεμβρίου 2019 18:08
4+1 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ κι εσύ σίγουρα θα έχεις κανονίσεις κάποια έξοδο, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε για ένα απλό καφέ. Φρόντισε λοιπόν τα μαλλιά σου να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σου μαζέψαμε τα 5 πιο απλά χτενίσματα για να γυρίσουν όλα τα κεφάλια στο πέρασμά σου και οι φίλες σου να αναρωτιούνται πότε πρόλαβες και πήγες κομμωτήριο!

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα χαλαρό κότσο με γαλλικό twist και στερέωσε με τσιμπιδάκια

Φέρε όλα τα μαλλιά σου σε ένα slicked back χτενισμα και στερέωσε με εντυπωσιακά hair clips και αξεσουάρ

Μία κλασική γαλλική πλεξούδα στη μία πλευρά αρκεί

Καλεσμένη σε γάμο; Ο πιο χαλαρός, εύκολος και σικάτος κότσος που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά είναι σίγουρα αυτός

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου πίσω, ξεκίνα να τα πλέκεις σε μία κλασική γαλλική πλεξούδα και πέρασε ανάμεσά τους ένα μαντήλι. Είσαι έτοιμη!

Κορίτσια πάρτε ιδέες: 3 εύκολοι και σικάτοι τρόποι για να πιάσετε τα μαλλιά σας!

Μπορεί όλες να αγαπάμε τις εντυπωσιακές αλογοουρές, ωστόσο είναι ένας συνηθισμένος τρόπος να πιάσει τα μαλλιά σου.

Για εκείνες τις ημέρες που θέλεις να κάνεις ένα ωραίο updo αλλά δεν θέλεις να σπαταλήσεις εκατό ώρες προσπαθώντας να πετύχεις το χτένισμα που είδες σε ένα hair tutorial, σου βρήκαμε την λύσεις.

Αυτά είναι τα 3 πιο hot, εύκολα και chic χτενίσματα!

French Twist:

Απλό, all time classic και απίστευτα κομψό, το συγκεκριμένο χτένισμα χρειάζεται μόνο μερικά τσιμπιδάκια για να δείχνει τέλειο. Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο, πιάσε ένα χαμηλό κοτσάκι με την μια πλευρά και πέρασε από πάνω τα υπόλοιπα μαλλιά, καλύπτοντας τον κότσο με τσιμπιδάκια.

Crown Braid

Η πλεξούδα που θυμίζει στέμμα, επανέρχεται και είμαστε ενθουσιασμένες! Για να υιοθετήσεις το λουκ, πιάσε δύο χαμηλές πλεξούδες και σήκωσε τις επάνω, περιμετρικά από το κεφάλι σου. Στο σημείο… συνάντησης των δύο άκρων, στερέωσε το «στέμμα» σου χρησιμοποιώντας αρκετά τσιμπιδάκια.

Fishtail:

Λίγο πιο περίπλοκη, αλλά πάντα εντυπωσιακή, η πλεξούδα ψαροκόκαλο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες μας εκδοχές του braid trend.

2 απλοί τρόποι για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας χωρίς πιστολάκι!

Υπάρχουν δύσκολες μέρες για να λουστείς με την άνεση σου, να εφαρμόσεις μάσκα στα μαλλιά σου και να τα στεγνώσεις όπως θέλεις. Τι κάνεις όταν δεν έχεις αρκετό χρόνο για το στέγνωμα των μαλλιών σου με πιστολάκι;

Δείτε και αυτό: Γεμίζει μια κατσαρόλα με καστορέλαιο και το ρίχνει στα μαλλιά της. Μόλις μάθετε το λόγο, θα το κάνετε κι εσείς!

Μπορείς να κάνεις τα εξής:

Στο μπάνιο

Το conditioner παίζει κι αυτό το ρόλο του στο γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών. Γιατί, δεν είναι μόνο οτι ενυδατώνει, ξεμπερδεύει και αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά, αλλά εξαιτίας της σύνθεσής του, βοηθάει στο να στεγνώσουν πιο γρήγορα, μιας και κατά κάποιο τρόπο, αδιαβροχοποιούν την τρίχα.

Μετά το μπάνιο

Μπορεί η δύναμη της συνήθειας να σε κάνει κάθε φορά που βγαίνεις από το μπάνιο, να πιάνεις την πετσέτα στα χέρια σου και να τρίβεις τα μαλλιά σου ανάμεσα, προκειμένου να στεγνώσουν πιο γρήγορα, όμως κάτι τέτοιο, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Εκτός από το φριζάρισμα που προκαλεί η τριβή τους με την πετσέτα, αρκετοί hair experts καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι πετσέτες δεν απορροφούν τόσο την υγρασία όσο το να χρησιμοποιήσεις ένα βαμβακερό, μακό μπλουζάκι ή με μία πετσέτα με micro fibers (μικροΐνες) που απορροφούν διπλάσια ποσότητα νερού σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποίησε ένα λαδάκι για τα μαλλιά σου που εκτός από θρέψη, λάμψη και προστασία θα απορροφήσει την υγρασία από τα μαλλιά σου, βοηθώντας τα να στεγνώνουν πιο γρήγορα.

 

Ροή ειδήσεων

Share