Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι 3 εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσεις το διχτυωτό καλσόν!

Δείτε πώς!

5 Νοεμβρίου 2019 14:23
Αυτοί είναι οι 3 εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσεις το διχτυωτό καλσόν!

Μια τάση των 90’s που έχει κάνει comeback και έχει επανέλθει δυναμικά στον χώρο της μόδας, για ήδη δύο σεζόν, είναι το διχτυωτό καλσόν! Δυσκολεύεσε να το φορέσεις; Σου έχουμε 3 τρόπους που θα δώσουν χαρακτήρα στο ντύσιμο σου και ταυτόχρονα θα είσαι σικ και μοντέρνα!

Δείτε επίσης: Stradivarius: Η φούστα με πέρλες που είναι πάμφθηνη! Αγόρασε την πριν εξαντληθεί!

Το διχτυωτό καλσόν δεν είναι μόνο για επίσημες εμφανίσεις! "Χαμήλωσε" την επισημότητα του φορώντας το με αθλητικά παπούτσια και φαρδιές μπλούζες.

Δες τους 3 τρόπους για να το φορέσεις:

Με το τζιν παντελόνι σου

Με φαρδύ πουλόβερ

Με δερμάτινη φούστα

5+1 τρόποι για να φορέσεις το καλσόν σου για τον χειμώνα 2020!

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και τα πρώτα κρύα έχουν ξεκινήσει. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να φορέσεις το αγαπημένο σου καλσόν, και να αλλάξεις τελείως τις καθημερινές σου εμφανίσεις! Δες τρόπους για να το συνδυάσεις ώστε να είσαι μέσα στη μόδα για τον χειμώνα του 2020!

Δείτε επίσης: Stradivarius: Η φούστα με πέρλες που είναι πάμφθηνη! Αγόρασε την πριν εξαντληθεί!

Μαζί με φαρδιά ολοκαίνουρια πλεκτά, χειμωνιάτικα παλτά και μπότες μπορείς να απογειώσεις την κάθε σου εμφάνιση. Επέξε ανάμεσα σε καλσόν σχέδια, glitter ή πολύχρωμα, ακόμα και ένα απλό οπάκ μαύρο! Αυτοί είναι οι τρόποι για να φορέσεις το καλσόν στα χειμερινά σου σύνολα:

ZARA: Βρήκαμε το εμπριμέ μίνι φόρεμα που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το εμπριμέ μίνι φόρεμα από τα ZARA που είναι σε έκπτωση! Είναι must φέτος αυτό το σχέδιο!

Η ομάδα μας ψάχνει για σένα καθημερινά, τα καλύτερα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βρήκαμε το παντελόνι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι τάση!

Εμείς βρήκαμε το εμπριμέ φόρεμα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Πρόκειται για φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με σούρες. Ασύμμετρο κάτω μέρος. Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή, άνοιγμα και κουμπί.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 39,95 τώρα 22,99 EUR -40%
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2157/25

Stradivarius: Το τζιν παντελόνι με άνετη εφαρμογή που είναι πάμφθηνο!

Βρήκαμε για εσάς το τζιν παντελόνι από τα Stradivarius με την άνετη εφαρμογή! Είναι πάμφθηνο! Τρέξτε να το προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Όπως κάθε μέρα, έτσι κι σήμερα, η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει ένα ακόμη κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Stradivarius: Βρήκαμε το πάμφθηνο παλτό με κουκούλα που ταιριάζει σε όλες!

Πρόκειται για το ιδανικό τζιν που θα φοράτε είτε στη δουλειά αλλά είτε και για ποτό. Κοστίζει 25,99 €.

 

Ροή ειδήσεων

Share