Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Προλάβετε πριν τα κάνουν όλες!

2 Νοεμβρίου 2019 13:15
4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες ψάχνουν τρόπους για να μπουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα τον εορτών. Ένας τρόπος είναι να κάνετε χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας!

Δείτε επίσης: Το τρεντ μανικιούρ για το 2020 που "φέρνει" την θάλασσα στα νύχια σας!

Αφαιρετικά δεντράκια, χρυσό και ασημένιο γκλίτερ, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και άφθονες ακόμη επιλογές σάς παρουσιάζονται για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που σάς ταιριάζει και τα νύχια σας να ακολουθούν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σ’ αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας, εάν δεν θελετε να επισκεφθείτε κάποιον αισθητικό! Με ένα κόστος πολύ χαμηλό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ, έχετε κάνει τη δουλειά σας σε μια τεράστια επιλογή σχεδίων και υφών.



Είναι μια οικονομική λύση ο στολισμός των νυχιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια που σίγουρα κάνει καλό στη ψυχολογία μας, ανεβάζει την ενέργειά μας και χωρίς να το καταλάβουμε -σχεδόν-δίνουμε ένα γιορτινό χαρακτήρα στην εικόνα μας.

Μπορείτε να εμπνευστείτε τόσο από τα σχέδια στις φωτογραφίες!

Αν όμως δεν πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να πάτε σε μια μανικιουρίστ κάλλιστα υπάρχουν ωραία αυτοκόλλητα σχέδια ή και ψεύτικα νύχια με πληθώρα σχεδίων!

3+1 animal print νύχια για τον χειμώνα 2020!

Το animal print σχέδιο, εκτός από τα ρούχα που έχει κυριαρχήσει, για τα νύχια είναι η απόλυτη τάση για τον χειμώνα που έρχεται. Δες τα σχέδια και πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου!

Δείτε επίσης: 6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά είναι μια πρωτότυπη ιδέα και αξίζει να την δοκιμάσεις. Δες σχέδια σε λεοπάρ, ζεβρέ και τιγρέ που θα σε ξετρελάνουν και θα ταιριάξουν με τις εμφανίσεις σου!

Είναι το τρεντ, το οποίο σίγουρα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, αλλά μπορεί μέχρι τώρα να μην έχεις τολμήσει το «κάνει».

Το τρεντ μανικιούρ για το 2020 που "φέρνει" την θάλασσα στα νύχια σας!

Μετά τα «jelly nails» που ήταν το κορυφαίο τρεντ στο μανικιούρ έρχεται μια νέα τάση που θα σε ξετρελάνει! Το «seaglass» μανικιούρ, φέρνει μια νότα θάλασσας στα νύχια σας!

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα χρώματα στα νύχια που τρελαίνουν τους άντρες!

Ένα μανικιούρ που είναι πιο οπάκ και είναι μια μίξη του μανό με χρώμα με λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat, για να δημιουργήσει ένα πιο παχύρευστο αποτέλεσμα. Μετά προσθέτουν ξανά λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat και το μανικιούρ ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός ματ top coat, για να δώσει μια πιο παγωμένη αίσθηση και να αυξήσει τους λευκούς υποτόνους.

Μπορείς να παίξεις και με άλλα χρώματα και αν επιτύχεις το ίδιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα!

Το σχέδιο για νύχια σε nude χρώμα που θα σε ξετρελάνει!

Μπορεί κάποια σχέδια για νύχια να σε μπερδεύουν. Μερικά σου φαίνονται υπερβολικά, άλλα παράλογα, άλλα τελείως αδιάφορα και εκτός μόδας..Υπάρχουν άπειρα σχέδια και συνδυασμοί χρωμάτων για να διαλέξεις!

Δείτε και αυτό: 4 απλά βήματα για να κάνεις πεντικιούρ μόνη σου στο σπίτι σου!

Στο τέλος καταλήγεις να μην κάνεις τίποτε, αλλά μετά αλλάζεις πάλι γνώμη χαζεύοντας νύχια στο Instagram. Δες το σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα σε nude χρώμα!

Το παρακάτω σχέδιο αυτό είναι το ιδανικό για νύχια για αρχή της εβδομάδας! Πρόσθεσε στρασάκια σε διάφορες αποχρώσεις στην βάση του κάθε νυχιού και μόλις καθάρισες! Μάλιστα, αυτό αποτελεί ένα σχέδιο που μπορείς να κάνεις και μόνη στο σπίτι σου.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο εκθαμβωτικό, δες μία ακόμα εναλλακτική:

 

Ροή ειδήσεων

Share