Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι αποχρώσεις στα νύχια που λατρεύουν οι άντρες!

Σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

30 Οκτωβρίου 2019 10:08
Οι αποχρώσεις στα νύχια που λατρεύουν οι άντρες!

Μπορεί να θεωρείς πως τα νύχια και οι αποχρώσεις του μανικιούρ σου για έναν άντρα είναι λεπτομέρεια που περνάει απαρατήρητη!

4 απλά βήματα για να κάνεις πεντικιούρ μόνη σου στο σπίτι σου!

Θα σε διαψεύσουμε είναι και μερικοί άντρες που όχι απλά τα παρατηρούν αλλά λατρεύουν να βλέπουν και συγκεκριμένα χρώματα σε ένα γυναικείο χέρι!

Είναι γεγονός ότι αρκετοί άντρες δε μπορούν εύκολα να διακρίνουν τις διαφορές στα χρώματα σε σύγκριση με εμάς τις γυναίκες που γνωρίζουμε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, του μπορντό και εκείνη τη σπάνια απόχρωση: το τιρκουάζ του πάγου (ναι το έψαξα υπάρχει).

Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να βλέπουν τα περιποιημένα νύχια σε μία γυναίκα και εντυπωσιάζονται ακόμη πιο πολύ με συγκεκριμένες κλασικές αποχρώσεις. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα χρώματα που αγαπούν να βλέπουν περισσότερο οι άντρες στις γυναίκες.

S@xy κόκκινο

Απαλό μπεζ

]
Καθαρό γαλλικό

Dark black (εδώ να τονίσουμε ότι είναι 50-50 οι γνώμες των ανδρών καθώς είτε θα τους αρέσει πολύ είτε καθόλου)

Στο τέλος της ημέρας φυσικά να κάνετε το μανικιουρ που αρέσει σε εσάς και εαν αρέσει και στο συντροφό σας τότε θα έχετε διπλή χαρά!

Οι 5 τέλειες αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου!

Κάθε νέα σεζόν θέλουμε να ανανεωθούμε καθώς τα νέα trends είναι εδώ και υπόσχονται να μας συνεπάρουν. Για τα νύχια μας λοιπόν, οι τάσεις αυτή τη σεζόν δείχνουν ότι θα ενθουσιάσουν τις περισσότερες γυναίκες είτε είναι λάτρεις του minimal nail art είτε των τολμηρών χρωμάτων.

5+1 σχέδια για κοντά νύχια για το φθινόπωρο 2019!

Ξεχωρίσαμε πέντε αποχρώσεις ιδανικές για το φθινόπωρο που θα αναδείξουν υπέροχα τα άκρα σας αλλά θα αναβαθμίσουν και το look σας. Εμπνευστείτε και δοκιμάστε μια από τις παρακάτω αποχρώσεις στο επόμενο μανικιούρ σας:

6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Ακόμα και να μην πιστεύεις ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γιορτάσεις το Halloween, λίγη «μαύρη» μαγεία δεν κάνει κακό! Στόλισε τα νύχια σου με αράχνες, φαντασματάκια, ράμματα και κολοκύθες, για μια εβδομάδα, ώστε να είσαι μέσα στο κλιμα.. ειδικά αν λατρεύεις αυτή την γιορτή! Πάρε ιδέες για το επόμμενο μανικιούρ σου!

Δείτε επίσης: Το application που σου δείχνει το ιδανικό χρώμα νυχιών για εσένα!

Δες παρακάτω τις προτάσεις για τα Halloween νύχια:

 

Ροή ειδήσεων

Share