Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5+1 σχέδια για κοντά νύχια για το φθινόπωρο 2019!

Ποιο θα διαλέξεις;

23 Οκτωβρίου 2019 18:30
5+1 σχέδια για κοντά νύχια για το φθινόπωρο 2019!

Μπορεί όλα τα σχέδια να αναδεικνύονται ιδανικά στα μεγάλα νύχια, αλλά αν δεν μπορείς να τα μακρύνεις μην απελπίζεσαι. Δες τα σχέδια για κοντά νύχια, όπως τα δικά σου, που θα σε ξετρελάνουν!

Δείτε επίσης τα 7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Όλες μας παραδεχόμαστε ότι το κοντό μήκος στα νύχια είναι πολύ βολικό, καθώς σου επιτρέπει να γράφεις στον υπολογιστή με την άνεσή σου, να κάνεις πιο εύκολα τις δουλειές σου και για άλλους πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε!

Δες προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα θέλεις να αποκτήσεις και εσύ κοντά νύχια!

3 τάσεις στα νύχια που κυριαρχούν το Φθινόπωρο! Εσύ ακόμα να τα κάνεις;

Όλες περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε σεζόν να δούμε τις νέες τάσεις που θα μας δείξουν οι μεγαλύτεροι οίκοι. Πέρα από τα ρούχα, ποια είναι η τάση της μόδας που θα κυριαρχήσει και επιβάλλεται στα νύχια για το Φθινόπωρο 2019;

Δείτε τα χρώματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ στα νύχια σας!

Κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και τον περιποιείται, δεν αφήνει παραπονεμένα τα νύχια της. Η φροντίδα των άκρων, πέρα από θέμα υγιεινής δίνει, κάτι ξεχωριστό στην εμφάνιση της! Κλασσικά και διαχρονικά σχέδια που αγάπησες τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφουν δυναμικά. Το κλασσικό και πάντα διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ δεν θεωρείται ξεπερασμένο πια, τα glitters στα νύχια δεν είναι κιτς, και τα μακριά νύχια είναι must.

Δείτε λοιπόν τις 3 τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο ’19 που σίγουρα τις έχεις δει και στο παρελθόν και πάρτε μερικές ιδέες!

Γαλλικό

Και ποια γυναίκα δε το έχει αγαπήσει! Είναι πλέον μια διαχρονική επιλογή!

Και την λέμε διαχρονική γιατί τώρα επιστρέφει, πιο δυναμικά από ποτέ, όχι μόνο μέσω της κλασικής του μορφής αλλά και ανανεωμένο, με χρώμα, με ombre εφέ και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!

Glitter

Ενώ οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως έκαναν μια στροφή προς το μίνιμαλ και τις πιο απλές γραμμές στις συλλογές τους, οι τάσεις στα νύχια πάνε ακριβώς προς την αντίθετη πλευρά.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει εντύπωση, αφού και στον τομέα του μακιγιάζ, η διόλου διακριτική αυτή λάμψη ήταν από τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων σεζόν. Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε έως τα Χριστούγεννα για να έχουμε τα πιο ζωηρά, ζωντανά και λαμπερά νύχια!


Πολύ μακριά νύχια

Μιλάμε για τα πολύ μακριά νύχια, τα πραγματικά μακριά νύχια, που βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Η αλήθεια είναι πώς η τάση τα περασμένα χρόνια ήθελε αυτά τα νύχια να είναι πιο στρογγυλά και περίτεχνα διακοσμημένα.

Τώρα πια, όπως βλέπουμε πολύ συχνά σε λογαριασμούς όπως της Kylie Jenner, της Rihanna αλλά και beauty blogger όπως η Desi Perkins, τα πολύ μακριά νύχια έχουν ένα πιο τετράγωνο σχήμα ενώ για μην δείχνουν υπερβολικά ισορροπούνται συνήθως από nude αποχρώσεις ή έξυπνα nail art.

 

Ροή ειδήσεων

Share