Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Τρομερά!

22 Οκτωβρίου 2019 15:45
6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Ακόμα και να μην πιστεύεις ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γιορτάσεις το Halloween, λίγη «μαύρη» μαγεία δεν κάνει κακό! Στόλισε τα νύχια σου με αράχνες, φαντασματάκια, ράμματα και κολοκύθες, για μια εβδομάδα, ώστε να είσαι μέσα στο κλιμα.. ειδικά αν λατρεύεις αυτή την γιορτή! Πάρε ιδέες για το επόμμενο μανικιούρ σου!

Δείτε επίσης: Το application που σου δείχνει το ιδανικό χρώμα νυχιών για εσένα!

Δες παρακάτω τις προτάσεις για τα Halloween νύχια:

7 νυφικά μανικιούρ που θα σε τρελάνουν!

Κάνε τα πιο όμορφα, minimal, διαφορετικά μανικιούρ που έχεις δει ποτέ! Μιας λοιπόν που βρισκόμαστε στο τελείωμα της σεζόν για γάμους, αλλά έχουμε ακόμα αρκετούς μπροστά μας σκεφτήκαμε τις νύφες. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα νύχια στον γάμο σας!

Δείτε επίσης: Έβαλε τις στάχτες του νεκρού πατέρα της στα ακρυλικά της νύχια γιατί..

Τις νύφες που έχουν καταλήξει στο νυφικό προφανώς, στα μαλλιά και το μακιγιάζ και έχουν αφήσει το μανικιούρ για το τέλος. Συγκλονιστικές ιδέες για νυφικά μανικιούρ που η ίδια δεν αναφέρει ως νυφικά αλλά τα βαφτίζουμε εμείς.

Δείτε τα 7 σχέδια για νυφικό μανικιούρ παρακάτω για να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει στη μεγάλη μέρα!

3 τάσεις στα νύχια που κυριαρχούν το Φθινόπωρο! Εσύ ακόμα να τα κάνεις;

Όλες περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε σεζόν να δούμε τις νέες τάσεις που θα μας δείξουν οι μεγαλύτεροι οίκοι. Πέρα από τα ρούχα, ποια είναι η τάση της μόδας που θα κυριαρχήσει και επιβάλλεται στα νύχια για το Φθινόπωρο 2019;

Δείτε τα χρώματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ στα νύχια σας!

Κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και τον περιποιείται, δεν αφήνει παραπονεμένα τα νύχια της. Η φροντίδα των άκρων, πέρα από θέμα υγιεινής δίνει, κάτι ξεχωριστό στην εμφάνιση της! Κλασσικά και διαχρονικά σχέδια που αγάπησες τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφουν δυναμικά. Το κλασσικό και πάντα διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ δεν θεωρείται ξεπερασμένο πια, τα glitters στα νύχια δεν είναι κιτς, και τα μακριά νύχια είναι must.

Δείτε λοιπόν τις 3 τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο ’19 που σίγουρα τις έχεις δει και στο παρελθόν και πάρτε μερικές ιδέες!

Γαλλικό

Και ποια γυναίκα δε το έχει αγαπήσει! Είναι πλέον μια διαχρονική επιλογή!

Και την λέμε διαχρονική γιατί τώρα επιστρέφει, πιο δυναμικά από ποτέ, όχι μόνο μέσω της κλασικής του μορφής αλλά και ανανεωμένο, με χρώμα, με ombre εφέ και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς!

Glitter

Ενώ οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως έκαναν μια στροφή προς το μίνιμαλ και τις πιο απλές γραμμές στις συλλογές τους, οι τάσεις στα νύχια πάνε ακριβώς προς την αντίθετη πλευρά.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει εντύπωση, αφού και στον τομέα του μακιγιάζ, η διόλου διακριτική αυτή λάμψη ήταν από τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων σεζόν. Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε έως τα Χριστούγεννα για να έχουμε τα πιο ζωηρά, ζωντανά και λαμπερά νύχια!


Πολύ μακριά νύχια

Μιλάμε για τα πολύ μακριά νύχια, τα πραγματικά μακριά νύχια, που βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Η αλήθεια είναι πώς η τάση τα περασμένα χρόνια ήθελε αυτά τα νύχια να είναι πιο στρογγυλά και περίτεχνα διακοσμημένα.

Τώρα πια, όπως βλέπουμε πολύ συχνά σε λογαριασμούς όπως της Kylie Jenner, της Rihanna αλλά και beauty blogger όπως η Desi Perkins, τα πολύ μακριά νύχια έχουν ένα πιο τετράγωνο σχήμα ενώ για μην δείχνουν υπερβολικά ισορροπούνται συνήθως από nude αποχρώσεις ή έξυπνα nail art.

7+1 σχέδια στα νύχια για τον χειμώνα 2019/2020!

Μιας και έφτασε ο χειμώνας και τα πρώτα κρύα ήρθε η ώρα για αλλαγές στις εμφανίσεις μας. Μια από αυτές θα γίνει και στο μανικιούρ σου και εμείς θα σου προτείνουμε τις τάσεις στα νύχια για το χειμώνα 2019-2020!

Δείτε επίσης: Απομάκρυνε τους μύκητες των νύχιων μια για πάντα!

Οι τάσεις λοιπόν στα νύχια για το χειμώνα 2019-2020 είναι αρκετά διαφορετικές, αλλά δεν λείπουν και τα κλασικά μανικιούρ. Αν θες λοιπόν να είσαι στη μόδα φέτος το χειμώνα, ανακάλυψε τις 8 τάσεις στα νύχια που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν που μας έρχεται!

1. Νύχια με πέρλες

Φέτος το χειμώνα οι πέρλες κάνουν την εμφάνισή τους, εκτός από τα αξεσουάρ και τα ρούχα και στα νύχια! Πέρλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα (με συνηθέστερα τις λευκές και τις μαύρες) διακοσμούν τα νύχια, δίνοντας glam στο μανικιούρ. Αποτελούν το τέλειο μανικιούρ για πιο επίσημες περιστάσεις όπως οι γάμοι, οι αρραβώνες ή οι ορκωμοσίες!

2. Νύχια με γράμματα και μηνύματα

Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις τα νύχια μου με τα γράμματα του ονόματός σου, του αγαπημένου σου ή με οτιδήποτε άλλο θέλεις να μοιραστείς ή να δώσεις σαν μήνυμα. Φρόντισε απλά η βάση του νυχιού σου να κάνει αντίθεση με το χρώματα του γράμματος ώστε να είναι ευκρινές.

3. Μίνιμαλ σχέδια στο μανικιούρ

Τα μίνιμαλ, γεωμετρικά σχέδια αποτελούν μια δημοφιλή τάση για το χειμώνα του 2020. Οι παραλλαγές τις οποίες θα συναντήσεις αυτή την τάση είναι αναρίθμητες: διαγώνιες γραμμές που χωρίζουν το νύχι στα δύο, χρωματιστές γραμμές, ακαθόριστα σχέδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Είναι ένα διακριτικό μανικιούρ που ωστόσο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

4. Όμπρε νύχια

Τα όμπρε στα νύχια είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως το χειμώνα θα δούμε τολμηρά όμπρε, με έντονα χρώματα που ξεφεύγουν από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Τολμηρές αναμίξεις όπως πράσινο με άσπρο, ασημί ή ακόμα και ταρταρούγα, είναι μερικοί μόνο από τους συνδυασμούς που θα δεις σε όμπρε στα μανικιούρ του χειμώνα!

5. Σχέδια με μισοφέγγαρα

Τα νύχια με σχεδιασμένα μισοφέγγαρα στη βάση ή στην άκρη τους (ή αλλιώς half moon nails) είναι στη μόδα φέτος το χειμώνα και απειλεί να εκτοπίσει το γαλλικό μανικιούρ! Αυτή τη σεζόν θα τα δεις σε nude, χρυσές ή μεταλλικές αποχρώσεις για διακριτικά και ευκολοσυνδύαστα nail looks.

6. Glitter και λάμψη

Το glitter στα νύχια είναι μια αγαπημένη και τελείως κοριτσίστικη τάση που θα δεις πολύ φέτος το χειμώνα! Υιοθέτησε την τάση αυτή σε αποχρώσεις χρυσού, ροζ χρυσού, nude και ασημί και θα είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση.

7. Κρεμώδη ουδέτερα νύχια

Τα ουδέτερα nude νύχια είναι μια διαχρονική επιλογή! Ουδέτερα μπεζ, γκρι ή ακόμα και πορτοκαλί χρώματα κατέκλυσαν τις πασαρέλες και απέδειξαν ότι πρόκειται για μια τάση που θα μείνει. Τα nude χρώματα ταιριάζουν τέλεια τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια και είναι ευκολοσυνδύαστα. Πειραματίσου με τη nude παλέτα για να δεις ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σου χέρι. Όποια και να διαλέξεις πάντως θα είσαι εντός κλίματος!

8. Μπορντό και σκούρα κόκκινα νύχια

Τα μπορντό και τα σκούρα κόκκινα νύχια είναι το χρώμα του χειμώνα! Αποτελεί ένα κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Έτσι, φόρεσε το άφοβα και φέτος το χειμώνα για να ξεφύγεις από τα καθημερινά nude μανικιούρ και να δώσεις χρώμα στην εμφάνισή σου!

Αυτή είναι η κορυφαία απόχρωση στο μανικιούρ για τον χειμώνα!

Περιποιήστε τα νύχια σας και θέλετε να ξέρετε ποια είναι η φετινή τάση στις αποχρώσεις; Αν κάνετε λοιπόν συχνά μανικιούρ σας βρήκαμε ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα διαλέξετε!

Στην ομορφιά συχνά μερικά πολύ «βασικά» items είναι εκείνα που αλλάζουν τελείως ένα λουκ, αυτά χωρίς τα οποία δεν μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητα μας.

Κάποια προϊόντα μακιγιάζ είναι εδώ για να μας σώσουν τη ζωή και να μας ξεαγχώσουν, αφού πολλές φορές τα σίγουρα μονοπάτια είναι τα πιο αποτελεσματικά.

Μιλώντας για βερνίκια νυχιών και για τις τάσεις στο μανικιούρ της νέας σεζόν σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει. Κι αυτό γιατί η κορυφαία απόχρωση και αυτού του χειμώνα θα είναι αυτή που έχουν όλες δοκιμάσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, την έχουμε λατρέψει και δεν θέλουμε να την βγάλουμε από τη ζωή μας.

Είναι το βουργουνδί, ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τις χειμερινούς μήνες, μία απόχρωση με διάρκεια που δεν χορταίνεται εύκολα κυρίως γιατί κυκλοφορεί σε αμέτρητες αποχρώσεις.

Από βαθύ και σκοτεινό μπορντώ μέχρι απαλό και τρυφερό, εκείνο που προσεγγίζει αρκετά το κόκκινο, το βουργουνδί εκπέμπει ζεστασία σε κάθε κίνηση του χεριού μας και κάνει τα δάκτυλα να δείχνουν τόσο καθαρά, τόσο περιποιημένα.

 

Ροή ειδήσεων

Share