Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 7 στυλάτα χτενίσματα για γάμο το φθινόπωρο!

Ποιο θα διαλέξεις;

20 Οκτωβρίου 2019 12:48
Τα 7 στυλάτα χτενίσματα για γάμο το φθινόπωρο!

Έχετε να πάτε σε γάμο το φθινόπωρο και δεν ξέρετε πώς να φτιαχτείτε; Είναι μια δύσκολη περίοδος ειδικά για τα μαλλιά! Θα πρέπει να σκεφτείτε καλά το χτένισμα που θα κάνετε ώστε να απογειώσετε την εμφάνιση σας. Η μόδα στα χτενίσματα για γάμο το φθινόπωρο είναι αυτή!

Δείτε επίσης: Το μυστικό για τέλεια ισιωμένα μαλλιά!

1.Wet look

Αυτό το trend πέρα από το ότι δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να πετύχει, ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Δίνει έναν αέρα γοητείας σε όποια το επιλέγει! Πιασμένο πίσω σε αλογοουρά ή ελεύθερο, το wet look παραμένει κορυφαία επιλοφή!

2. Χαλαρές πλεξούδες

Για τις πιο ρομαντικές, οι πλεξούδες αποτελούν την καλύτερη επιλογή! Οι παραλλαγές κι εδώ είναι άπειρες: στεφανάκι, μισά μαλλιά πάνω μισά κάτω, πλεξούδα ψαροκόκαλο και πολλά πολλά άλλα. Διάλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου!

3. Beach waves

Τα χαλαρά beach waves αποτελούν μία από τις διαχρονικές τάσεις στα μαλλιά γιατί πηγαίνουν σε όλες και δίνουν μια αίσθηση από καλοκαίρι ακόμα και το φθινόπωρο. Οι μπούκλες αποτελούν τέλεια επιλογή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο σε νησί ή σε παραθαλάσσιο μέρος, αφού δε θα έχεις να ανησυχείς πολύ για την υγρασία!

4. Κομψή αλογοουρά

Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που ενδείκνυται για όλες τις εποχές αφού αποτελεί πλέον εγγύηση. Αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά μακριά ώστε να πιάνονται, με μία κομψή αλογοουρά δεν έχεις να φοβάσαι ούτε υγρασία ούτε τον καιρό!

5. Κλιπ μαλλιών

Κορυφαία τάση της σεζόν: τα κλιπ μαλλιών! Η τάση αυτή που έχει τόσο αγαπηθεί μπορεί άνετα να φορεθεί και σε πιο επίσημα events όπως ένας γάμος. Με πέρλες, στρας ή ότι άλλο εσύ προτιμάς μπορείς να κάνεις το look σου πιο επίσημο αλλά συγχρόνως μοντέρνο!

6. Χαλαρό σινιόν

Σου αρέσουν τα κλασικά χτενίσματα; Τότε βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Κάνε απλά μια χωρίστρα στο πλάι και άσε τα μαλλιά σου να πέφτουν απαλά γύρω από το μέτωπο και τα αυτιά σου πριν τα μαζέψεις σε σινιόν. Όσο πιο ατημέλητο τόσο το καλύτερο!

7. Pineapple αλογοουρά

Ιδανική για εσάς που έχετε πολύ σγουρά και ατίθασα μαλλιά αλλά όχι την υπομονή να τα ισιώνετε για μια ώρα ενώ θα χαλάσουν από την υγρασία αμέσως! Απλώνοντας απλά μια κρέμα φορμαρίσματος για μπούκλες και μαζεύοντας χαλαρά τα μαλλιά σας επάνω είστε έτοιμες.

Οι επιλογές λοιπόν πολλές και το αποτέλεσμα σίγουρο: ακόμα και σαν απλή καλεσμένη σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή!

Αυτό είναι το χτένισμα που κυριαρχεί αυτή την σεζόν!

Ήρθε η περίοδος της γαλλικής πλεξούδας, ενός χτενίσματος που επέστρεψε στην μόδα! Ένα κλασικό είδος πιασίματος των μαλλιών, διαχρονικά αγαπημένο, που κυριαρχούσε στα μαθητικά μας χρόνια. Μάλιστα μία νέα απλοποιημένη παραλλαγή, είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν!

Δείτε επίσης: 15 πανεύκολα χτενίσματα, ιδανικά για άλουστα μαλλιά που δεν χρειάζονται πιστολάκι ή πρέσα

Όλα ξεκίνησαν όταν το 16χρονο κορίτσι από τη Σουηδία, Γκρέτα Τούνμπεργκ, έφηβη ακτιβίστρια, υποψήφια για το Νόμπελ Ειρήνης, που μάχεται για την προστασία του περιβάλλοντος και δηλώνει ορκισμένη εχθρός του Ντόναλντ Τραμπ, έπιασε έτσι τα μαλλιά της! Από τότε επικράτησε σε όλες τις πασαρέλες!

Μετά από αυτό δημιουργήθηκε ξανά η τάση, με τους πιο γνωστούς οίκους μόδας να επιλέγουν αυτό το styling για τα μοντέλα τους, τις influencers να ποζάρουν με αυτό στο Instagram και τις celebrities να το υιοθετούν!

Το ζήτημα βέβαια είναι πως όταν βλέπεις ένα μοντέλο ή μία διάσημη ηθοποιό με μία σφιχτά, ιδανικά πιασμένη γαλλική πλεξούδα αρχίσεις να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που ξέρει αυτή και δεν ξέρεις εσύ, τι είναι εκείνο που σίγουρα κάνει πιο σωστά από εσένα.

Αν δεν μπορείς να κάνεες τις τέλειες, κλασικές, ανεπιτήδευτες γαλλικές πλεξούδες, ρίξε μία ματιά στα παρακάτω προϊόντα που σου χρειάζονται πάση θυσία.

Θα χρειαστείς:

Μαύρα, διακριτικά, κομψά, λιτά και απέριττα, τα απαραίτητα κοκκαλάκια για τα μαλλιά.

Το σωστό λάδι μαλλιών θα κάνει την πλεξούδα σου να λάμπει.

Η κρέμα στάιλινγκ αν έχεις φριζαρισμένα μαλλιά.

Μία κλασική, ξύλινη τσατσάρα για να ξεμπερδέψει τα μαλλιά σου.

Βάλε φλούδες πατάτας στα μαλλιά σου και δες τι θα συμβεί!

Εάν μαγειρεύετε φλούδες πατάτας στο νερό, θα σας λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που κάθε γυναίκα έχει. Τα γκρίζα μαλλιά επηρεάζουν κανονικά την αυτοπεποίθησή τους, αφού είναι ένα σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε ένα φυσικό βάψιμο της τρίχας!

Δείτε επίσης: Πώς να εφαρμόζεις σωστά το καστορέλαιο στα μαλλιά!

Για να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, πολλές γυναίκες απευθύνονται σε βαφές μαλλιών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι φορτωμένες με χημικά και μπορεί να εκθέσουν την υγεία τους σε σοβαρούς κινδύνους.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια σειρά από φυσικές θεραπείες που μπορούν να λύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα των γκρίζων μαλλιών.

Είναι απίστευτο αλλά οι φλούδες της πατάτας είναι ένα τέτοιο φάρμακο!

Μια φυσική συνταγή με χυμό πατάτας (για την ακρίβεια με φλούδες από πατάτες) που ο φυσικός Anthony Youn,στο παρακάτω video ισχυρίζεται πως καλύπτει- σκουραίνει τα γκρίζα μαλλιά.

Δείτε τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε:

Συστατικά

4 κούπες ζεστό νερό
6 πατάτες
σουρωτήρι
αιθέρια έλαια (προαιρετικά)
καθαρό μπολ

Οδηγίες

Καθαρίστε τις πατάτες και βάλτε τις φλούδες σε ένα σκεύος με τις 4 κούπες νερού. Βράστε για 25 λεπτά, κλείστε την κουζίνα και αφήστε το σκεύος πάνω για άλλα 15 λεπτά.

Σουρώστε το υγρό σε ένα καθαρό μπολ και πετάξτε τις φλούδες.
Προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο αιθέριο έλαιο και αφήστε τον χυμό να κρυώσει.
Ενώ κάνετε ντους, πλύντε τα μαλλιά σας όπως συνήθως. Μετά, χωρίστε το σε κομμάτια και καλύψτε τα με τον κρύο χυμό πατάτας.
Κάντε μασάζ με το υγρό στο κρανίο σας για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύντε με κρύο νερό.

Αποτελέσματα

Να θυμάστε πως θα πρέπει να βάζετε συχνά το μείγμα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε πολλές γκρι τρίχες.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε το video.

Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα θα σας αφήσουν άναυδες!

 

Ροή ειδήσεων

Share