Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 Τρόποι για να μην ξεραίνουν τα ματ κραγιόν τα χείλη σου!

Βάλτε τέλος στα ξεραμένα χείλη!

16 Οκτωβρίου 2019 12:53
4 Τρόποι για να μην ξεραίνουν τα ματ κραγιόν τα χείλη σου!

Ξέρετε ποια είναι τα τέσσερα μυστικά για να μην ξεραίνονται τα ματ κραγιόν στα χείλη σας; 11+1 χρήσεις του liposan που δεν γνωρίζαμε!

Συνήθως τα συγκεκριμένα lipsticks διαρκούν πολύ περισσότερο, κάνοντας τα χείλη μας να δείχνουν πιο γεμάτα και εντυπωσιακά. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να βρει κανείς, είναι ότι ξεραίνουν τα χείλη μας, αφήνοντας γραμμές οι οποίες μόνο ως αντιαισθητικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

Φυσικά, αυτός δεν είναι λόγος για να σταματήσεις να τα χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου. Μπορείς πολύ απλά να ακολουθήσεις τα tips που θα δεις στην συνέχεια, ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα είτε φοράς ανοιχτόχρωμα είτε σκούρα κραγιόν!

Πως να φορέσεις ένα ματ κραγιόν χωρίς να ξεραθούν τα χείλη σου!

1. Απολέπισε τα χείλη σου

Η απολέπιση δεν είναι σημαντική μόνο για το πρόσωπο και το σώμα μας, αλλά και για τα χείλη μας. Είναι πολύ σημαντική για να αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη μας, αλλά και για να κάνουμε τις ματ αποχρώσεις να δείχνουν πιο εντυπωσιακές.

Μπορείς να κάνεις αποτελεσματική και εύκολη απολέπιση βουρτσίζοντας τα χείλη σου ή τρίβοντας τα με το δικό σου scrub από μέλι και ζάχαρη.

2. Ενυδάτωσε τα χείλη σου

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για το μακιγιάζ χειλιών, μόνο που δεν θα πρέπει να περιμένεις να βάλεις το lip balm σου τελευταία στιγμή, αλλά πολύ πριν φορέσεις το κραγιόν σου. Αν πάλι κάνεις το λάθος και ενυδατώσεις τα χείλη σου λίγο πριν βάλεις το ματ lipstick σου, θα δεις πως θα γίνει πολύ κρεμώδες και σίγουρα δεν θα έχει το αποτέλεσμα που είχες στο μυαλό σου.

3. Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών

Για να έχεις μια πιο σταθερή βάση για το κραγιόν σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι σε παρόμοια απόχρωση ή έστω μια απόχρωση η οποία θα ταιριάζει με το χρώμα των χειλιών σου. Μην κάνεις όμως μόνο το περίγραμμα. Το ιδανικό είναι να γεμίσεις τα χείλη σου, ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4. Αφαίρεσε το περιττό κραγιόν

Αφού βάλεις το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντιλο ή μία χαρτοπετσέτα ώστε να αφαιρέσεις το περιττό προϊόν, για να μην επηρεάσει τα χείλια σου και αρχίσουν να ξεφλουδίζουν και να χαλάνε το makeup σου.

Πως να αποκτήσεις ζουμερά χείλη με φυσικό τρόπο!

Θέλεις μεγάλα και ζουμερά χείλη εύκολα και γρήγορα χωρίς επεμβάσεις ειδικών και περιττά έξοδα; Απέκτησέ τα τώρα!

Για εσένα που έχει λεπτά χείλη και και για εσένα που απλά θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή και sexy βρήκαμε τον τρόπο να δημιουργήσεις τα πιο ζουμερά χείλη.

Κάνε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και μαλακές, κυκλικές κινήσεις ή φτιάξε το δικό σου home made απολεπιστικό με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη.

Το Lip balm

Ενυδάτωσέ τα με lip balm που περιέχει έλαιο μέντας, το οποίο δημιουργεί στα χείλη μια αίσθηση καψίματος. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο και ενισχύει τον όγκο.

Δημιούργησε την βάση σου:

Χρησιμοποίησε foundation ή concealer και άπλωσέ το στα χείλη όπως θα έκανες και στο πρόσωπο.

he Cupid Bow

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα highlighter στο σημείο ακριβώς στο κέντρο του πάνω χείλους που δημιουργεί τόξο. Χάρη σε αυτή την ελάχιστη λάμψη σχηματίζεται η ψευδαίσθηση του πλούσιου όγκου στα χείλη.

Όρισε το σχήμα

Επίλεξε ένα μολύβι χειλιών έναν ή δύό τόνους πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών σου και σχημάτισε το περίγραμμα τους με προσοχή. Τράβηξε την γραμμή μόλις μερικά χιλιοστά πιο έξω από το κανονικό και στην συνέχεια γέμισε με αυτό τα χείλη σου.

Η σωστή απόχρωση κραγιόν

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Ιδανικά διάλεξε ανοιχτούς τόνους όπως nude, ροζ της τσιχλόφουσκας, baby pink, ροδακινί. Τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μικρότερα.

Λάμψεις

Χρησιμοποίησε λίγο bronzer ή σκιά ματιών σε μεταλλική χρυσαφένια απόχρωση. Με το δάχτυλο σου ακούμπησε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους. Με αυτόν το τρόπο κάνεις contouring στα χείλη και δείχνουν μεγαλύτερα.

Glossy Touch

Ολοκλήρωσε με διάφανο lip gloss και δώσε έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου. Mπορεί να προμηθευτείς ένα plumping gloss, που περιέχει στοιχεία που φουσκώνουν ελαφρώς τα χείλη

10 λόγοι για να έχεις πάντα μαζί σου ένα nude κραγιόν!

Τη συγκεκριμένη απόχρωση που κάθεμια μας θα βρει ότι είναι πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών της και τα κάνει απλά να φαίνονται πιο ζουμερά, γεμάτα και ομοιόμορφα χρωματικά. Άρα την απόχρωση: «εσύ νομίζεις ότι δε φοράω κραγιόν αλλά εγώ φοράω!».

10 Λόγοι γιατί κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα nude κραγιόν:
Ας δούμε λοιπόν γιατί χρειαζόμαστε ένα nude κραγιόν.

1Ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ.

2Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

3Είναι αποδεκτό για όλες τις ώρες της μέρας.

4Τα χείλη σου φαίνονται πιο πιο γεμάτα χωρίς χρωματικές ατέλειες.

5Είναι το απόλυτο «καθώς πρέπει» κραγιόν για το εργασιακό περιβάλλον.

6Μπορείς να το απλώσεις χωρίς μολύβι και περίγραμμα.

7Δε χρειάζεσαι καθρεφτάκι. Δε θα προσέξει κανείς μία ατέλεια όταν είναι τόσο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

8Όταν φεύγει από τα χείλη δεν είναι άσχημο αισθητικά επομένως δεν έχεις το άγχος να το ελέγχεις και να το διορθώνεις.

9Δε θεωρείσαι «βαμμένη» όταν το φοράς, αλλά εσύ νιώθεις ότι έχεις περιποιηθεί τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.

10Κανείς δε θα «τραβηχτεί» όταν πας να τον φιλήσεις για να μην τον βάψεις!

 

Ροή ειδήσεων

Share