Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το τέλειο τζιν που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Αδυνατίζει γοφούς και περιφέρεια!

Κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ!

16 Οκτωβρίου 2019 07:39
ZARA: Το τέλειο τζιν που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Αδυνατίζει γοφούς και περιφέρεια!

Το τέλειο τζιν που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Αδυνατίζει γοφούς και περιφέρεια και βρίσκεται στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Ποιο είναι όμως το ιδανικό τζιν για τον σωματότυπο σας; Ποιο σχέδιο ταιριάζει στις καμπύλες σας και μπορεί να σας κάνει να δείχνετε πιο αδύνατη;

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Εμείς κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδικτυακή σελίδα των Zara σας βρήκαμε το top jean που αδυνατίζει γοφούς, οπίσθια και περιφέρεια!
Πρόκειται για: Ψηλόμεσο εφαρμοστό τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κάτω μέρος που καταλήγει σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.
ΤΖΙΝ ZW PREMIUM THE HIGH WAIST SKINNY FLARE MELLOW BLUEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

ZARA: Η μπλούζα που έχεις δει να είναι no 1 στο instagram κοστίζει μόλις 12 ευρώ!

Η μπλούζα που έχεις δει να είναι no 1 στο instagram κοστίζει μόλις 12 ευρώ και βρίσκεται στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει τα κομμάτια που συζητιούνται περισσότερο σε instagram και blogs είναι στα καταστήματα Zara! Σήμερα βρήκαμε το αγαπημένο κομμάτι για φέτος και δεν είναι άλλο από την διαφάνεια.

Σίγουρα έχεις δει στο instagram να έχει φορεθεί με πολλούς και ευάνταστους τρόπους και αναρωτιέσαι πως να το κάνεις κι εσύ... Η διαφάνεια στις μπλούζες είναι ότι πιο cool και τάση για φέτος και υπάρχουν τρόποι να τη φοράς από το πρωί έως το βράδυ!

Εκτός των άλλων σημαντικό είναι όμως και πως μπορούμε να το συνδυάσουμε πρωί - βράδυ, γι αυτό κι εμείς σας δίνουμε 4 tips για να φορεθεί σωστά!

Tip 1: Ψάξε κομμάτια τα οποία να είναι ταυτόχρονα σέξι αλλά και σεμνά. Επίλεξε tops με διάφανα μανίκια ή διάφανη λαιμόκοψη.

Tip 2: Συνδύασε τα με bralettes και πρόσθεσε ρομαντισμό στην εμφάνισή σου.

Tip 3: Προτίμησε να συνδυάσεις διάφανες φούστες ή φορέματα και πρόσθεσε εσωτερικά ένα τζιν παντελόνι ή ένα εφαρμοστό σορτς.

Tip 4: Η συγκεκριμένη τάση δεν εμφανίζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Διάλεξε ένα ζευγάρι διάφανες κάλτσες και συνδύασέ τες με ένα crop παντελόνι και ένα ζευγάρι μποτάκια ή ακόμα και sneakers.

H μπλούζα διαφάνεια που βρήκαμε εμείς και η περιγραφή της:

Ημιδιάφανη μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια νήμα μεταλλιζέ. Κυματιστό τελείωμα.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΝΗΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5039/940

ZARA: Το τζιν που θα σε ''σώσει'' κολακεύοντας την σιλουέτα σου είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Αυτό είναι το τζιν που κολακεύει απίστευτα την σιλουέτα σου είναι σε έκπτωση και κοστίζει 15 ευρώ στα καταστήματα ZARA!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα skinny jeans δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Μια μικρή περιγραφή του τζιν:

Ψηλόμεσο jegging με πολύ ελαστικό ύφασμα και τσέπες στο πίσω μέρος. Λεπτομέρεια σκισίματα στο μπροστινό μέρος. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ JEGGING SUPER ELASTIC ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5520/021

ZARA: Το απόλυτο παλτό που μοιάζει πανάκριβο και κάνει μόνο 29 ευρώ!

Το απόλυτο μπουφάν που μοιάζει πανάκριβο και κάνει μόνο 29 ευρώ το βρήκαμε στα καταστήματα ZARA!

Το καλοκαίρι έφυγε και πλέον τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι εκείνα που θα ντύσουν την ντουλάπα μας αλλά και εμάς. Τι γίνεται όμως με τις κρύες ημέρες του χειμώνα που μετά βίας μπορείς να βγεις από το σπίτι σου;

Εμείς σας βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Zara που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σας...

Το καφέ nude παλτό μπορεί να σας σώσει φέτος το χειμώνα, όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές αλλά θα είστε και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Είναι οικονομικό αλλά παραμένει υπέρκομψο και δείχνει ακριβό, κάτι που έχει κάνει τα κορίτσια του Instagram που ασχολούνται φανατικά με τη μόδα να το λατρέψουν!

Μια μικρή περιγραφή:

Παλτό με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι.

ΑΠΛΟ ΠΑΛΤΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΚΑΜΗΛΟ ΜΕΣΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 5070/629

ZARA: Βρήκαμε το φόρεμα που είχε εξαντληθεί σε όλα τα νούμερα! Απανακυκλοφόρησε τρέξτε!

Βρήκαμε το φόρεμα που είχε εξαντληθεί σε όλα τα νούμερα!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα ρούχα της αγοράς για εσάς από τα καταστήματα Zara όπως είναι και το παρακάτω...

Μερικές φορές, ακόμη κι εμείς που προτείνουμε ρούχα, μπροστά σε κάποια κομμάτια, μένουμε πραγματικά άφωνες.
Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο με τα υπερβολικά εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά κυρίως με τα απλά, τα wearable ρούχα, τα οποία όταν τα αντικρίζουμε και βλέπουμε το θρίαμβο της απλότητας πάνω τους, εντυπωσιαζόμαστε...Είναι οικονομικό καθώς κοστίζει 25,95 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις σε όποια περίσταση θελήσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίνι φόρεμα με συνδυασμό υφάσματος σε αντίθεση με υφή δέρματος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μίνι φόρεμα με συνδυασμό υφάσματος σε αντίθεση με υφή δέρματος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8372/249

Όλες οι γυναίκες αξίζουν αυτή την γόβα από τα Zara στην συλλογή τους για μια σικ εμφάνιση!

Ένα απαραίτητο στοιχείο για την γυναικεία κομψότητα και βέβαια το σήμα κατατεθέν της γυναικείας δυναμικότητας και αυτοπεποίθησης!

Κι εκεί που νομίζεις πως έχεις δει πλέον τα πάντα από στιλ και παπούτσια, να μια γόβα, η οποία δε μοιάζει με καμία άλλη!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς και τα παρουσιάζει! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Zara την γόβα που αξίζει να έχεις συλλογή σου!


Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο από τα Zara το οποίο θα σε κάνει σίγουρα κομψή και δε θα περάσεις από πουθενά απαρατήρητη!

Μια μικρή περιγραφή για την μπεζ γόβα:

Ταμπά παπούτσι με τακούνι. Λεπτομέρεια animal print στον πάτο. Ψηλό και λεπτό τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share