Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να απλώνετε την κρέμα αδυνατίσματος!

Το μυστικό πρέπει να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες!

27 Σεπτεμβρίου 2019 15:52
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να απλώνετε την κρέμα αδυνατίσματος!

Οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν όλα τα μυστικά για να είναι όμορφες! Αυτή την φορά σας βρήκαμε το καλύτερο κόλπο για να απλώνετε σωστά την αδυνατιστική κρέμα σώματος!

Οι εχθροί της γυναίκας είναι πολλοί κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τραχειά επιδερμίδα. Εφαρμόζεις πρωί και βράδυ στις επίμαχες περιοχές (μηροί, γοφοί και γλουτοί) και καλά κάνεις. Ήξερες, όμως, πως για να διευκολύνεις τη διείσδυση των συστατικών, την αποσυμφόρηση και την τόνωση της επιδερμίδας, χρειάζεται να ακολουθείς συγκεκριμένες κινήσεις; Χιλιάδες γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή την σπιτική κρέμα για να ανανεώσουν την επιδερμίδα τους και να διώξουν τις ρυτίδες! Σε μια νύχτα και ξυπνήστε 10 χρόνια νεότερη!

Μία τεχνική μασάζ σε 3 βήματα- ακούει στο όνομα morphing σώματος- και εσύ δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα.

«Βούρτσισμα»

Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος, με τα δάχτυλα λυγισμένα, «βούρτσισε» τους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς με φορά πάνω κάτω.

«Ζύμωμα» επανασμίλευσης

Αφού εφαρμόσεις το προϊόν με απαλές κινήσεις, πιάσε και με τα δύο χέρια μια μεγάλη πτυχή δέρματος και κάνε μαλάξεις με φορά S σε όλη την περιοχή, με τα χέρια να κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις. Άρχισε την κίνηση στους μηρούς και συνέχισε στους γοφούς και στους γλουτούς. Με αυτό το βήμα μαλακώνουν οι ίνες όπου έχει συσσωρευτεί η κυτταρίτιδα και επανασμιλεύεται η σιλουέτα.

Η τελευταία κίνηση για πιο λεία και απαλή επιδερμίδα

Μετά την απορρόφηση του προϊόντος, γλίστρησε τα δύο χέρια κατά μήκος των μηρών και των γλουτών σαν να φοράς ένα καλσόν και έπειτα από τους γοφούς προς τον αφαλό σαν να βάζεις μία ζώνη. Το βήμα αυτό, βασισμένο στην ψυχομορφολογία, λειαίνει την επιδερμίδα επανασχεδιάζοντας την ιδανική σιλουέτα.

Δείτε ακόμα: Το φθινοπωρινό scrub για πρόσωπο και σώμα με…ακτινίδιο!

Μοναδική σπιτική κρέμα για να απαλλαγείτε από τις ουλές μέσα σε 2 εβδομάδες!

Μοναδική σπιτική κρέμα για να απαλλαγείτε από τις ουλές μέσα σε 2 εβδομάδες! Σε περίπτωση που τραυματιστείτε, πληγωθείτε, υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση ή πάθετε δερματική φλεγμονή, αφού η πληγή επουλωθεί, το πρόβλημα που μάλλον θα σας απασχολεί είναι η ύπαρξη κάποιας ουλής. Οι ουλές συνήθως εμφανίζονται σε 3 φάσεις. Αλλά αν καταφέρετε να φροντίσετε κατάλληλα το τραύμα και ολόκληρο το σώμα σας από την αρχή, θα κάνετε θαύματα στη σωστή επούλωση του ουλώδους ιστού.

Τις περισσότερες φορές όμως οι γυναίκες δεν καταφέρνουν να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει σχεδόν με όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να στραφείτε στη βοήθεια της φύσης. Διαβάστε πώς θα παρασκευάσετε μια υπέροχη σπιτική κρέμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα σημάδια μέσα σε 2 εβδομάδες.

Ειδική σπιτική κρέμα


Τα συστατικά που απαιτούνται είναι:

• 1/4 του φλιτζανιού βούτυρο κακάο
• 1 κουταλιά της σούπας ανεπεξέργαστο, φυσικό μέλι
• 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
• 3 – 4 σταγόνες έλαιο λεβάντας

Τρόπος προετοιμασίας:
• Βάλτε το βούτυρο κακάο σε ζεστό νερό και λιώστε το.
• Προσθέστε ίση ποσότητα ελαιόλαδου.
• Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι.
• Προσθέστε το έλαιο λεβάντας.
• Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Φυλάξτε το μείγμα σε ένα βάζο με καπάκι και κλείστε το πολύ καλά. Η ειδική σπιτική κρέμα που θα απομακρύνει τα σημάδια είναι έτοιμη.

Χρήση
Χρησιμοποιήστε αυτή την κρέμα καθημερινά 1 φορά το πρωί και 1 το βράδυ. Τα συστατικά της θα θεραπεύσουν το δέρμα σας και θα το θρέψουν δίνοντάς του επίσης μια καταπληκτική μυρωδιά.
Η κρέμα δεν είναι κατάλληλη για παλιές ουλές.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share