Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Zara: Αυτό είναι το κατάλληλο φόρεμα για το πρώτο ραντεβού και όχι μόνο!

Φόρεμα με διαχρονική αξία!

17 Σεπτεμβρίου 2019 11:40
Zara: Αυτό είναι το κατάλληλο φόρεμα για το πρώτο ραντεβού και όχι μόνο!

Το Athnemagazine.gr σου προτείνει απο τα Zara το κατάλληλο φόρεμα για το πρώτο ραντεβού που μπορείς όμως να ξαναβάλεις!

Οδηγός μας... οι νέες τάσεις που έρχονται στην μόδα, αλλά ταυτόχρονα looks που θα σε κολακεύουν.


Ερχόμαστε στο θέμα «ραντεβού!

Σου έχει προτείνει ο καλός σου η ο μέλλον καλός σου να βγείτε ραντεβού και εσύ έχεις αγχωθεί για το τι θα φορέσεις για να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου; σου βρήκαμε το κατάλληλο φόρεμα για την συγκεκριμένη περίσταση από τα Zara!

Είναι οικονομικό και μπορείς να το φορέσεις σε όποια περίσταση θελήσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο ψηλό πέδιλο αν πάτε σε κάποιο εστιατόριο ή για χαλαρό ποτό, ενώ με ένα μποτάκι με χαμηλό τακούνι θα είναι τέλειο για ένα χαλαρό μπαράκι.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίνι φόρεμα σε στυλ μπλέιζερ. Γιακάς με πέτα, μανίκια κάτω από τον αγκώνα και τονισμένοι ώμοι. Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR

ΜΑΥΡΟ - 2352/230

Zara - Νέα συλλογή: Το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Αυτό το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Πραγματικά είναι κομψό αλλά και ταυτόχρονο μοντέρνο και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο γιατί είναι ψηλόμεσο κι έχει ιδιαίτερες σκισμένες λεπτομέρειες στο τελείωμα για να μην δείχνει βαρετή η εικόνα σου!

Τα σκισμένα τζιν ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο denim trend! Το πιο ανθεκτικό και αρρενωπό ύφασμα εκεί έξω, ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για στολές εργασίας σε εργοστάσια

Τα σκισίματα και οι επιμελώς τοποθετημένες φθορές στα τζιν προσδίδουν πάντα ανεμελιά, νεανικότητα αλλά και μια νότα… επανάστασης! Ανακάλυψε παρακάτω τα βήματα για να σκίσεις μόνη σου τα τζιν σου.

Μια μικρή περιγραφεί για το τζιν:

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Απλικέ ύφασμα με συνδυασμό για αντίθεση στη τσέπη. Ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΤΖΙΝ Z1975 MOM FIT ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΤΣΕΠΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 1889/163

Zara - Νέα συλλογή: Βάλε στην άκρη τα παπούτσια σου! Αυτό το μποτάκι θα το φοράς όλη τη σεζόν!

Βάλε ό,τι παπούτσι φοράς στην άκρη και δες το μποτάκι που σου προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr!

Αυτό είναι το μαύρο μποτάκι με τις λέπτομέρειες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara που ήδη ξεχώρισε! Θα σε βγάλει σίγουρα όλο το φθινόπωρο και κοστίζει μόνο 29 ευρώ! 3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Η ομάδα μόδας του Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά εντόπισε από τα Zara ένα κομμάτι που θα φοράς αυτήν την εποχή που αλλάζεις τα ανοιχτά παπούτσια, και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καρνταρόμπα σου!
Πολλές είναι ήδη εκείνες που το έχουν πάρει και το συνδυάζουν και τώρα με σορτσάκι ή κοντές φούστες ακόμα και με ένα απλό τζιν! Μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό...

Μια μικρή περιγραφή του υποδήματος:

Ίσιο μποτάκι σε μαύρο χρώμα. Εξωτερικό μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Θηλιά στο πίσω μέρος. Κούμπωμα με κυκλική μεταλλική αγκράφα στο πλάι.

ΙΣΙΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7186/001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share