Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι πρέπει να φοράνε οι γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι;

Τα έξυπνα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουν όλες!

11 Σεπτεμβρίου 2019 12:12
Τι πρέπει να φοράνε οι γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι;

Ξέρετε τι πρέπει να φοράνε οι γυναίκες που έχουν σωματότυπο αχλάδι; Ποια είναι τα μικρά μυστικά που πρέπει να γνωρίζουν για να κρύβουν τις ατέλειες τους; Βρες το κατάλληλο μαγιό για σένα, ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Οι γυναίκες με σώμα αχλάδι παραπονιούνται ότι τα οπίσθια τους είναι πιο μεγάλα από όσο θα ήθελαν, όμως τις περισσότερες φορές έχουν τους λεπτούς τους ώμους και το όμορφο στήθος τους για να νιώθουν περήφανες.

«Το σώμα αχλάδι έχει το πλεονέκτημα όταν παίρνει βάρος να το βάζει στο κάτω μισό του σώματος. Είναι γνωστό όμως ότι το μάτι πέφτει πρώτα στο πάνω μέρος», λέει η στυλίστρια Έμερ Ντιουαρ.

Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές της για να δείχνεις άψογη με το σώμα αχλάδι σου.

Δείξε σε όλους τον λεπτό κορμό σου φορώντας έξωμα τοπ και φορέματα. Ένα strapless maxi φόρεμα είναι τέλειο, αλλά βρες κάποιο με κοφτή μέση και σε Α γραμμή.

Τα μπλουζάκια με πολύ λεπτές και διακοσμημένες τιράντες είναι οι καλύτεροι φίλοι για το σώμα αχλάδι, αφού επιδεικνύουν τα υπέροχα μπράτσα σου, τους ώμους και το ντεκολτέ.

Οι βάτες στα σακάκια θα σε βοηθήσουν να «ανοίξεις» λίγο το πάνω μέρος του σώματος για να εξισορροπούνται οι φαρδείς γοφοί.

Οι γυναίκες με σώμα αχλάδι πρέπει να είναι προσεκτικές όταν επιλέγουν μακριά ρούχα. Συνδύασε τα με σακάκια που σταματάνε πάνω από τη γραμμή των γοφών για μια πιο κολακευτική εμφάνιση.

«Κλέψε» πόντους από την περιφέρεια διαλέγοντας σκούρες μονοχρωμίες στο κάτω μισό του σώματος. Τα σκουρόχρωμα τζιν με bootcut μακραίνουν τα πόδια και εξισορροπούν το φάρδος των γοφών.

Επέδειξε την απίστευτα μικρή μέση σου (το μεγάλο ατού σε ένα σώμα αχλάδι) με μια λεπτή ζώνη ακριβώς γύρω από το πιο στενό σημείο του κορμού.

Επένδυσε σε ένα καλό σουτιέν, πχ. ένα σουτιέν με ενίσχυση κάνει το στήθος να δείχνει πλουσιότερο και σου χαρίζει ένα boost αυτοπεποίθησης.

Τα ελαστικά εσώρουχα κάνουν θαύματα σε ένα σώμα αχλάδι, αφού μπορούν να μαζέψουν τη μέση και τους γοφούς, διώχνοντας πραγματικά μερικούς πόντους από πάνω σου.

Διάλεξε φούστες με μπροστινές πιέτες και σε γραμμή Α, που δείχνουν όμορφα επάνω σου κάνοντας τη μέση να φαίνεται μικροσκοπική και καλύπτοντας τους γοφούς.

Στο σώμα αχλάδι ταιριάζουν τα ρομαντικά φορέματα (η φούστα κλος που ανεμίζει από τη μέση μέχρι το γόνατο δημιουργεί μια κολακευτική γραμμή Α).

Κομψή και στιλάτη: Πώς θα βρεις την σωστή pencil φούστα που θα ταιριάζει στον σωματότυπό σου!

Η pencil φούστα είναι μια πολύ κομψή επιλογή- ειδικά αν επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στο σώμα σου

Αν και πρόκειται για ένα πολύ κομψό ρούχο, πιθανότατα να διστάζεις να το φορέσεις γιατί θεωρείς ότι δεν κάθεται καλά στο σώμα σου. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι όλες μας μπορούμε να φορέσουμε pencil φούστα, αρκεί να βρούμε αυτή που θα αναδείξει καλύτερα το σώμα μας. Είτε είσαι petite, είτε ψηλόλιγνη ή με καμπύλες, υπάρχει η σωστή pencil για σένα.

1) Αν είσαι μικροσκοπική... δοκίμασε μια ψηλόμεση pencil φούστα: Μια φούστα μέχρι το γόνατο ή μέχρι το ύψος της γάμπας θα ...ρίξει περισσότερο το μπόι σου, ενώ μια ψηλόμεση φούστα θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα, θα σου χαρίσει πόντους. Θα δώσει την εντύπωση ότι η μέση σου ξεκινάει από πιο ψηλά και θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο μακρύ.

2) Αν είσαι ψηλή ...δοκίμασε μια μίντι pencil φούστα: Θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά, σε αντίθεση με μια φούστα μέχρι το γόνατο που θα σε "κόψει" σε πόντους. Φόρεσέ τη με kitten heels για καλύτερο αποτέλεσμα.

3) Αν έχεις καμπύλες ...δοκίμασε μια pencil με prints: Είναι η ιδανική φούστα για τον σωματότυπό σου. Επίλεξε μία με έντονα prints ή ιδιαίτερο ύφασμα που θα τονίσει τη μικρή μέση σου και τις γεμάτες καμπύλες σου.

4) Aν έχεις σώμα αδύνατο χωρίς καμπύλες (boyish) ...δοκίμασε μια wrap pencil φούστα: Η ασυμμετρία στο σχέδιο της φούστας θα τονίσει τη μέση σου και θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι το σώμα σου έχει καμπύλες.

 

Ροή ειδήσεων

Share