Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανανεώστε το στιλ σας φέτος το φθινόπωρο μόνο με αφέλειες!

Δεν κοστίζει πολλά και αλλάζει όλο σας το στιλ!

5 Σεπτεμβρίου 2019 14:53
Ανανεώστε το στιλ σας φέτος το φθινόπωρο μόνο με αφέλειες!

Ψάχνετε τρόπους για να ανανεώσετε το στιλ σας γρήγορα και οικονομικά για φέτος το φθινόπωρο; Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε πάντα στιλ χωρίς να χαλάσετε χρήματα; Τι άλλο... κάντε αφέλειες στα μαλλιά σας και θα μας θυμηθείτε!

Οι γυναίκες πολύ συχνά θέλουν να ανανεώνονται και να γίνονται ακόμα πιο όμορφες χωρίς όμως να δαπανήσουν πολλά χρήματα! Τα μαλλιά είναι σημαντικό να τα περιποιήστε σωστά για να φαίνονται πάντα λαμπερά! Οι αφέλειες είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανανεώσετε την εμφάνισή σας φέτος το φθινόπωρο.

Όπως δείχνουν και μερικά από τα πιο στιλάτα κορίτσια της εποχής μας στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ταιριάζουν σε πολλά διαφορετικά πρόσωπα αλλά και μαλλιά.

Ανακαλύψτε τα χτενίσματα και πάρτε έμπνευση!

Αυτά είναι τα στιλιστικά tips για να έχεις πιο αδύνατη σιλουέτα!

Υπάρχουν στιλιστικά tips για να έχεις πιο αδύνατη σιλουέτα και το Athensmagazine.gr στα παρουσιάζει...

To body positivity κίνημα έχει στόχο να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας και τα έχει καταφέρει σε σημαντικό βαθμό.

Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να καταφέρουμε να αγκαλιάσουμε τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη στα ρούχα και επιτέλους να ξεφύγουμε από την εμμονή με την καταμέτρηση των θερμίδων.

Φυσικά και θέλουμε να δείχνουμε πάντα υπέροχες και με μια κομψή και ελκυστική σιλουέτα.

Θέλουμε να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και για κάθε σωματότυπο υπάρχουν κομμάτια που είναι πιο κολακευτικά από άλλα.

Έτσι, αντί για μια εξαντλητική δίαιτα, προτείνουμε να εξερευνήσετε την ντουλάπα σας, η οποία πιστέψτε με, περιέχει όλες τις λύσεις που χρειάζεστε για να αναδείξετε τα ατού σας και να «κλέψετε» τυχόν ατέλειες.

Αυτή τη φορά, βρήκαμε τα πιο έξυπνα στιλιστικά τρικ που θα μας κάνουν να φαινόμαστε λεπτότερες. Οι πιο κομψές γυναίκες τα γνωρίζουν ήδη και τα εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση.

Εμείς τα ανακαλύψαμε και σας τα παραθέτουμε για να γίνετε οιmaster του στιλ.

1 Αναδείξτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας

Ένα τέλειο τέχνασμα είναι να αποσπάσετε την προσοχή από τα μέρη του σώματός σας με τα οποία δεν αισθάνεστε τόσο άνετα και να κάνετε focus στα σημεία που αγαπάτε. Τα λεπτά πόδια σας, οι κλείδες και οι ώμοι σας, το ντεκολτέ. Off shoulder τοπ και φούστες με σκίσιμο είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια τα οποία μπορούν να σας φανούν χρήσιμα σε αυτό.

2 Ψηλοτάκουνα πέδιλα που αποκαλύπτουν το δέρμα

Θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. Μια από τις καλύτερες διδάξασες είναι η Kim Κardashian. Επιλέγει πολύ συχνά να φοράει nude, «γυμνά» πέδιλα πολύ συχνά, και κάνει την σιλουέτα της να μοιάζει πιο ψηλόλιγνη.

3 Τα κομμάτια με σωστή εφαρμογή επαναπροσδιορίζουν την σιλουέτα

Φροντίστε τα κομμάτια που επιλέγετε να εφαρμόζουν σωστά. Ακόμα και σε πιο χαλαρές γραμμές και loose φόρμες, μία μόνο ζώνη μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα σας.

4 Κάντε color blocking

Δοκιμάστε να φορέσετε δύο δυναμικά χρώματα μαζί και έτσι η προσοχή θα εστιάζεται πάνω και κάτω στο σώμα. Ιδανικό για τις γυναίκες με καμπύλες.

5 Cropped top με ψηλόμεση παντελόνα

Ο θηλυκός συνδυασμός κολακεύει κάθε σωματότυπο ενώ αν σας λείπει ύψος προσθέστε στο παιχνίδι και ένα ζευγάρι άνετα ψηλοτάκουνα.

Zara: Αυτό το φόρεμα θα το φοράς όλο τον χρόνο και κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Αυτό το φόρεμα από τα Zara θα το φοράς όλο τον χρόνο θα το χαρείς και πραγματικά θα δώσεις ελάχιστα χρήματα, μόλις 15 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr πάντα ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Βρήκαμε από το Zara το ιδανικό φόρεμα που θα φοράς όλο τον χρόνο!

Πραγματικά είναι τέλειο και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ!

Ρίξε και μια ματιά στο πουκάμισο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της και ταιριάζει απόλυτα με τα πάντα!

Αμάνικο πλεκτό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και και κυματιστό τελείωμα.

ΠΛΕΚΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΥΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR15,99 EUR-45%
ΜΑΥΡΟ - 9874/103

 

Ροή ειδήσεων

Share