Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών για την προσωπικότητά σας;

Έσεις τι χρώμα προτειμάτε;

8 Ιουλίου 2019 15:15
Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών για την προσωπικότητά σας;

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών για την προσωπικότητά μας; Εσείς γνωρίζετε ότι το χρώμα που επιλέγετε σημαίνει πολλά για την προσωπικότητα σας; Δείτε όμως και ποιά είναι τα χρώματα στα νύχια που τρελαίνουν τους άντρες!

Κάθε φορά που βάφουμε τα νύχια μας, δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε το χρώμα που θα τα κάνουμε. Βέβαια, συνήθως καταλήγουμε στα ίδια χρώματα.

Το χρώμα που επιλέγουμε να βάφουμε συνήθως τα νύχια μας, μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας.

Ποιο χρώμα μανό σας αρέσει περισσότερο;

Διαλέξτε γρήγορα ένα χρώμα και δείτε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας.

1. Μαύρο

Το μαύρο είναι το χρώμα των δημιουργικών ανθρώπων. Το μαύρο, σημαίνει ότι έχετε μια καλλιτεχνική πλευρά, είτε είστε ποιητής, γλύπτης ή ζωγράφος. Ακόμα και αν δεν είστε καλλιτέχνες, το μαύρο σημαίνει ότι έχετε ένα πολύ δημιουργικό μυαλό.

2. Ανοιχτό πράσινο

Το πράσινο, σημαίνει ότι είστε πολύ ενεργητικοί και ενθουσιώδεις. Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλή ενέργεια, είστε και πολύ προσγειωμένοι. Πάντα κάνετε τους άλλους να χαμογελούν και είστε έτοιμοι για μια καινούργια περιπέτεια.

3. Λιλά

Είστε ήρεμοι και χαλαροί. Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστους και σας εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους. Δεν είστε επικριτικοί και συνήθως είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Δεν είστε το κέντρο της προσοχής, αλλά είστε αξιαγάπητοι.

4. Πορτοκαλί

Είστε τολμηροί και παρορμητικοί. Σας αρέσουν οι περιπέτειες και έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και να σας θαυμάζουν για τον τρόπο ζωής σας. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

5. Μπορντό

Το μπορντό είναι εκλεπτυσμένο και σέξι. Επίσης, σημαίνει ότι είστε πολύ ώριμοι. Οι άλλοι ζητούν τις συμβουλές σας, ειδικά σε προβλήματα καρδιάς και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για σημαντικά προβλήματα. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό σας κάνει να φαίνεστε σέξι στα μάτια των άλλων.

6. Λευκό

Το λευκό είναι το χρώμα της νεότητας. Είστε η ψυχή της παρέας και πάντα κάνετε τους άλλους να ξεχνιούνται από τα προβλήματά τους και να περνούν καλά. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για να τους φτιάξετε τη διάθεση. Επίσης, σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

7. Απαλό ροζ

Αν σας αρέσει το απαλό ροζ ή άλλα ουδέτερα χρώματα, σημαίνει ότι είστε φιλικοί και ευγενικοί. Είστε φιλόδοξοι και πολύ προσανατολισμένοι στην καριέρα σας. Επίσης, έχετε χάρη και κομψότητα στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας.

8. Κόκκινο

Έχετε δυναμική προσωπικότητα και ηγετικές τάσεις. Έχετε ηγετικές ικανότητες και σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Είστε πολύ περιγραφικοί και οι άλλοι πάντα περνούν ωραία μαζί σας.

7+1 μυστικά για περιποιημένα άκρα!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα και να μαγνητίζουν τα βλέμματα απάνω τους! Ποια είναι όμως τα 7+1 μυστικά που θα σας κάνουν να έχετε πάντα περιποιημένα νύχια;

Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε:

Διάρκεια

Για να διαρκέσει περισσότερο το βερνίκι χωρίς να ξεφλουδίσει στις άκρες, περνάμε το πινελάκι ως στην άκρη του νυχιού, εκεί που ενώνεται με το δέρμα.

Η τεχνική

Απλώνουμε το βερνίκι σε λεπτές λωρίδες από το κέντρο του νυχιού προς την άκρη. Στη συνέχεια (χωρίς να ξαναβουτήξουμε το πινελάκι στο βερνίκι), βάφουμε το υπόλοιπο νύχι.

Τα απαιτούμενα

Δυο στρώσεις είναι απαραίτητες για το τέλειο αποτέλεσμα. Πριν από το βερνίκι, απλώνουμε τη βάση (base coat) ενώ μετά το βερνίκι, ολοκληρώνουμε με το φινίρισμα (top coat). To πρώτο θα προστατέψει το νύχι από τυχόν λεκέδες που μπορεί να δημιουργήσει το βερνίκι –ιδίως αν είναι έντονο- ενώ το δεύτερο θα χαρίσει λάμψη και διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Η σύνθεση

Αποφεύγουμε μερικά χημικά συντηρητικά τα οποία είναι δηλητηριώδη. Στη συσκευασία των βερνικιών αναγράφονται ως εξής: dibutyl phthalate (DBP), toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, and camaphor.

Οι κακές συνήθειες

Ένα κοινό λάθος είναι να ανακινούμε πάνω – κάτω το βερνίκι. Αυτό προκαλεί φουσκάλες αέρα που απλώνονται στα νύχια μας και απειλούν τη διάρκεια του βερνικιού. Το σωστό: Ρολάρουμε το βερνίκι στις παλάμες μας με το πινελάκι προς τα κάτω.

Το σχήμα

Μπορεί τα τετράγωνα νύχια και τα μακριά, μυτερά να είναι στη μόδα, όμως το καλύτερο σχήμα όσον αφορά την ενδυνάμωση του νυχιού είναι το κλασικό, φυσικό σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες. Έτσι απορροφούν τη μέγιστη ποσότητα φυσικών ελαίων, τα οποία ενυδατώνουν τα νύχια και τα προστατεύουν από τα σπασίματα.

Η περιποίηση

Το μούλιασμα των νυχιών δεν είναι απαραίτητο, αν δεν έχουμε χρόνο. Η σωστή σειρά είναι κόψιμο, λιμάρισμα,. Στη συνέχεια, σπρώχνουμε τα πετσάκια προς τη βάση των νυχιών, τα περνάμε με μια λίμα buffer που κάνει λεία την επιφάνεια του νυχιού. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι το νύχι να καθαρίσει εντελώς από πετσάκια και ατέλειες, προκειμένου να απλωθεί σωστά το βερνίκι.

Η προετοιμασία

Πριν ξεκινήσουμε το βάψιμο των νυχιών, περνάμε τα νύχια μας με λίγο ξεβαφτικό χωρίς ασετόν. Έτσι θα απομακρύνουμε τις λιπαρές ουσίες που εμποδίζουν το βερνίκι να απλωθεί σωστά στο νύχι.

 

Ροή ειδήσεων

Share