Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5+1 τρόποι για να ντυθείτε...αδύνατες!

Τι πρέπει να κάνατε αν είστε πιο "ζουμερές" γυναίκες;

8 Ιουλίου 2019 13:04
5+1 τρόποι για να ντυθείτε...αδύνατες!

Υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι τόσο αδύνατες όσο οι άλλες ή τα μοντέλα που βλέπουμε στην τηλεόραση ή τα social media! Τι πρέπει να κάνουν όταν ντύνονται για να φαίνονται πιο αδύνατες και όχι πιο παχουλές; Σημασία δεν έχει μόνο να ντύνεσαι ωραία και να σε κολακεύουν τα ρούχα αλλά και να ξέρεις μυστικά ομορφιάς που θα απογειώσουν το στιλ σου!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει τις καλύτερες συμβουλές για να είστε πάντα όμορφες!

Το κατάλληλο ύφασμα, θα σε σώσει

Μπορεί να είναι στη μόδα ξανά αλλά τα βελούδινα ή κοτλέ υφάσματα θα σου προσθέσουν όγκο, ακόμα κι αν τα προτιμήσεις σε μαύρο χρώμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα σατέν υφάσματα που δεν κολακεύουν ούτε και τις αδύνατες. Φρόντισε οι υφές των ρούχων που προτιμάς να είναι μαλακές και αγάπησε την πάντα μοδάτη δαντέλα που αγκαλιάζει το σώμα και το δείχνει ακόμα πιο θηλυκό.

Μην ντύνεσαι σαν σακί!

Προτίμησε ρούχα που δεν σκεπάζουν αλλά αντίθετα αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου. Τα κρουαζέ φορέματα, τα φορέματα ή οι ψηλόμεσες φούστες με ζώνη σμιλεύουν την μέση σου και της δίνουν υπόσταση.

Εξίσου σημαντικά, είναι και τα μανίκια στα ρούχα που επιλέγεις. Τα τρία τέταρτα είναι ιδανικά για να πέφτει το μάτι στο τελείωμά τους και να μην στοχοποιούνται τα μπρατσάκια σου. Αν πρέπει να φορέσεις κάτι μάνικο, απόφυγε τα κοντά ζακετάκια και τύλιξε τα χέρια σου με μια όμορφη εσάρπα.

Και το ντεκολτέ στις μπλούζες και φορέματα, μπορεί να προσφέρει ένα αδυνατιστικό αποτέλεσμα. Γενικά, τα ζιβάγκο, κρύβουν ακόμα περισσότερο το λαιμό και σε δείχνουν πιο κοντή και παχουλή. Αντίθετα, τα κοψίματα V ή η λαιμόκοψη χαμόγελο, κλέβουν το βλέμμα και σε ψηλώνουν άμεσα.

Και τα μοτίβα κολακεύουν:

Δεν χρειάζεται να είσαι στέκα για να προτιμήσεις τα μοδάτα μοτίβα της σεζόν. Το Athensmagazine.gr σας συμβουλεύει ότι στο σωστό μέγεθος και στο κατάλληλο κομμάτι, τα μοτίβα μπορούν να κολακέψουν τη γραμμή σου. Για παράδειγμα, το πουά είναι πιο κολακευτικό σε μικρές κουκίδες ενώ οι ρίγες κολακεύουν όταν είναι κάθετες και μακραίνουν το σώμα!

Θυμήσου: δεν αδυνατίζει μόνο το μαύρο χρώμα:

Αντί να είσαι διαρκώς ντυμένη στα μαύρα, μπορείς να προτιμήσεις το σούπερ μοδάτο σκούρο μπλε ή το μοβ αλλά και το σοκολατί. Τα χρώματα αυτά έχουν το ίδιο αδυνατιστικό αποτέλεσμα με το μαύρο αλλά ταυτόχρονα κολακεύουν περισσότερο τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Και τα παπούτσια;

Αν λατρεύεις τα flat παπούτσια, προτίμησε τα μυτερά. Αν πάλι σου αρέσουν τα ψηλά γοβάκια, προτίμησέ τα σε nude αποχρώσεις. Για τις μπότες, φρόντισε να φτάνουν λίγο κάτω από το γόνατο για να μην κόβουν τις γάμπες αλλά ούτε και να φτάνουν ακριβώς στο γόνατο, δείχνοντάς σε ακόμα πιο κοντή.

Το σημαντικότερο από όλα είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και ότι φοράτε να το αναδείκνυετε! Μην φοβάστε για την κριτική που θα δεχτείτε κανείς δεν έχει το ίδιο γούστο και σώμα με τον άλλον!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν βάφεσαι!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ σου και δείχνεις ξεπερασμένη
Το μόνο που δεν πρέπει να δείχνει μια γυναίκα είναι ντεμοντέ με την κακή έννοια. Δηλαδή να μην ξέρει ότι κάποιες τάσεις είναι είτε κακαίσθητες, είτε ξεπερασμένες είτε και τα δυο μαζί.

Δυστυχώς μερικές γυναίκες ακόμη κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ τους και εκπλήσσομαι που δεν το αντιλαμβάνονται, αφού εκτός από πολύ πασέ είναι και πολύ άσχημο.

Ποιο είναι αυτό: Xρησιμοποιούν σκούρο μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών τους και όχι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν τους, πράγμα που κάνει μια άσχημη κακαίσθητη αντίθεση με τα χείλη τους.

Εάν ακόμη βάφεστε έτσι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σταματήστε το. Δεν κολακεύει και δείχνει ότι είστε προσκολημμένη σε παλιακές μεθόδους μακιγιάζ. Το μολύβι χειλιών πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share