Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με αυτό το μακιγιάζ θα κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο!

Δουλεύει!

5 Ιουλίου 2019 18:20
Με αυτό το μακιγιάζ θα κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο!

Oι ειδικοί στα θέματα μακιγιάζ ξέρουν καλά τα κόλπα που μεταμορφούν κάθε πρόσωπο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του.

Αν εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς, μπορείς να μάθεις εύκολα από τους expert του είδους, παρακολουθώντας το παρακάτω βιντεάκι το οποίο θα σου δείξει σε πολύ λίγο χρόνο ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να βαφτείς αν θέλεις να κάνεις το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό!

Άλλωστε, είναι γνωστό: η σωστή χρήση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί το καλύτερο οπτικό εφέ.

Δείτε το video:


3 beauty μυστικά μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη σε 1 λεπτό!
Μπορεί να μην προλαβαίνεις να εφαρμόσεις μια μάσκα, να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο ή να βάλεις αγγούρια στα μάτια σου, όμως μπορείς με 3 εύκολα beauty tips να ξεγελάσεις τον καθένα και να κερδίσεις χρόνια και χρόνο!

Όλα τα φώτα στα μάτια
Τα μάτια παίζουν μεγάλο ρόλο στο τι εκπέμπεις. Εστίασε στην περιοχή αυτή δίνοντάς της φως με μια ανοιχτόχρωμη σκιά που θα εφαρμόσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έπειτα, τοποθέτησε μια πιο σκουρόχρωμη στο τελείωμα του ματιού για να περιορίσεις το οίδημα, αν νιώθεις ότι τα μάτια σου είναι ελαφρώς πρησμένα. Τέλος, πολύ σημαντικό, μην λησμονήσεις να εφαρμόσεις μια λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού καθώς και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του. Έτσι θα δώσεις έξτρα φως ενδυναμώνοντας το εφέ ενός ξεκούραστου βλέμματος.
Κοψίματα και λάμψεις

Και άλλες λάμψεις, λοιπόν. Όχι στα μάτια αυτή τη φορά αλλά στα ζυγωματικά. Ανέδειξε το σημαντικό αυτό σημείο του προσώπου εφαρμόζοντας με σωστό τρόπο την πούδρα αλλά και το bronzer σου. Προμηθεύσου δύο διαφορετικές αποχρώσεις και άπλωσέ τες ως εξής: σε ό,τι θες να τονίσεις άπλωσε το bronzer και σε αυτό που θες να καλύψεις την πιο ανοιχτή. Έτσι θα δημιουργήσεις χρωματικές διακυμάνσεις που θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία και θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο νέα και ζουμερή.

Παίξε με τις υφές και τα χρώματα

Αν θέλεις να δείξεις άμεσα πιο φρέσκια και νεανική απέφυγε τα «σκληρά» προϊόντα, όπως είναι οι σκούρες σκιές, τα ματ κόκκινα κραγιόν, τις έντονες γραμμές περιγράμματος ή τα πολύ σκούρα ρουζ. Μπορεί το αποτέλεσμα που αυτά δημιουργούν να είναι εντυπωσιακό όμως δεν βοηθά τον σκοπό σου. Ανοιχτόχρωμες σκιές με μεταλλική υφή, ρουζ σε ροδακινί ή ροζ αποχρώσεις, lip gloss με λάμψη πρέπει να μην λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Extra tip: Για να φαίνεται το μακιγιάζ σου φυσικό και καθόλου επιτηδευμένο έχε πάντα κατά νου ότι όλα πρέπει να δείχνουν σαν ένα ενιαίο αποτέλεσμα και όχι ξεχωριστά κομμάτια του παζλ. Εφόσον εφαρμόσεις το ρουζ, πάρε ένα χοντρό πινέλο και ανέμειξε τα τελειώματά του με το υπόλοιπο μακιγιάζ για πιο φυσικές μεταβάσεις χρώματος. Το ίδιο πράξε και με τις σκιές χρησιμοποιώντας ένα πιο λεπτό πινέλο.

3 μυστικά ομορφιάς για όσες θέλουν το τέλειο μακιγιάζ!

Με πολλούς τρόπους, τα κορίτσια με μικρά μάτια έχουν διαφορετικές ανάγκες από το μακιγιάζ τους – το μακιγιάζ των ματιών απαιτεί εντελώς διαφορετική τεχνική, η μάσκαρα μουτζουρώνει τα βλέφαρα και πολλές δεν αγγίζουν καν το eyeliner. Επίσης μαζί με τα μυστικά μακιγιάζ μάθε και πως να χρησιμοποιείς σωστά το ρουζ!

Το cat eye με την τέλεια γραμμή δείχνει εκπληκτικό στις φίλες σου με πιο στρογγυλά μάτια, αλλά δεν είναι το ίδιο στα μικρότερα μάτια, με πιο «βαρύ» καπάκι.

Πριν όμως πετάξεις τα μολύβια και τα eyeliner στα σκουπίδια, συνέχισε να διαβάζεις – έχουμε τη λύση. Τρεις για την ακρίβεια....
Διάβασε στη συνέχεια τρεις συμβουλές που αφορούν στο μακιγιάζ για μικρά μάτια:
1. Το χρώμα δεν είναι πάντα απαραίτητο
Δεν έχουν όλα τα μολύβια την ίδια χρήση. Κάποια, όπως ένα μολύβι nude, στο χρώμα του δέρματος, μπορεί να «ανοίξει» τα μάτια σου και να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. «Χρησιμοποίησε ένα nude ή ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών στην εσωτερική σου γωνία και τα μάτια σου θα φαίνονται μεγαλύτερα» λέει ο Arlt.

2. Μη φοβάσαι τις μουτζούρες
Δεν θα πρέπει όλες οι γραμμές να είναι ακριβείας. Σύμφωνα με τον Arlt, λίγο «μουτζούρωμα» δεν βλάπτει, ειδικά αν έχεις μικρότερα μάτια. «Αν υπογραμμίζεις το κάτω σου βλέφαρο ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων, τότε μουτζούρωσε λίγο το χρώμα στις εξωτερικές γωνίες. Με αυτό το τρικ τα μάτια σου θα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά» συμβουλεύει.

3. Κάνε πιο απαλές γραμμές
"Μου αρέσει το ελαφρώς μουτζουρωμένο μολύβι ματιών ή μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις σκιά ματιών ως liner» προτείνει ο Arlt. «Τα υγρά liners μπορεί να δείχνουν λίγο σκληρά κάνοντας τα μάτια να δείχνουν ακόμη μικρότερα» Για πιο soft look, μπορείς να βρέξεις ελαφρά την αγαπημένη σου καφέ σκιά και να την απλώσεις με ένα λοξό βουρτσάκι".

 

Ροή ειδήσεων

Share